Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takitaki

Nie rozumiem kobiet

Polecane posty

Gość Takitaki

Hej , prosze o rade bo nie rozumiem kobiet . Poznalem kobiete przez wspolnych znajomych na pocztek wiadomo okazywalem - . Zagadywalem, proponowalem wyjscia, ogolnie zadna kobieta na swiecie nie miala by watpliwosci , pozniej lekki dystansik , rybka polknela haczyk pisala do.mnie nie raz pierwsza , czerwienila sie gdy na nia zerkalem ,ogolnie kiedys zaproponowalem aby weszla do.mnie.na kawe :) a ona ze wejdzie jak ktos z moich domownikow bedzie w domu bo jak mamy byc sami to niestety , skonczylo.sie na wspolnych zakupach , kobietka sie wkrecala . Zorganizowalem grilla , przyszala. Przed impreza do mnie pisala , widac bylo.ze nie mogla sie powstrzymac ja chwile popisalem pozniej.pierwszy konczylem wiadomo.zajety bylem ,,;) sama impreza bardzo fajna duuzzo alkoholu ale.miedzy mna a pania x nic sie nie wydarzylo ona poznala moich znajomych bylo duzo smiech zartow , rozeszlismy sie do domu o 6 rano. Dzien pozniej pisze czy by do mnie nie wpadla bo duzo piwa zostalo a ona ze nie moze , na nastepny dzien ponawiam probe ona pisze ze nie chce jej sie nigdzie wychodzic .. nie wspomne ze miedzy czasie napisalem do niej a ona nawet.nie odpisala. Zdenerwowalem sie podczas spotkanka ze wspolnymi znajomymi zdystansowalem sie zaczolem ja lekko negowac po tym spotkaniu.nie widzilismy sie ze dwa miesiace . Probowalem pisac ale .. zmienila numer telefonu i nie chce dac mi nowego numeru .. pytanie do.kobiet WTF czy da sie jeszcze cos ugrac , kobiece forum wiec chyba moge liczyc na kobiecy punkt widzenia . P. s Przeprasam , ze troche chaoytycznie i bez polskich znakow ale pisze na tel.

Gość gość
A po ile wy macie lat ?

Gość gość
Czy sa tu jakies kobiety ,? Ja 29 ona 24

Gość Carycka
Nie jest Toba zainteresowana. Moze na poczatku miala chec wyjsc z Toba z brak laku, na te impreze tez poszla bo bylo wiecej osob, a jej akurat sie nudzilo.

Gość gość
A co niby miało się wydarzyć na tym grillu? Miała iść z tobą w krzaki? :D

Gość Taki taki
Tak tylko zaznaczylem kontekst ,;/

Gość gość
nie jest zainteresowana, a tak na marginesie to ty chłopie jakiś dziwny jestes ze uprawiasz takie głupie gierki i podchody. Ja np nie lubię takich facetów- albo facet jest zainteresowany albo nie, a nie troche chłodu trochę przyjaźni, moze rooochanko, a może nie, a może chociaz lodzik na grillu.. Tez bym kopneła w d...

Gość gość
Ciężko mi za nią odpowiedzieć,ale ja bym sobie dłużej głowy nie zawracala facetem który tak by się ,zachowywał. Niby coś,ale nic. Niby podbija,ale za chwilę się dystansuje. Niby zaprasza do znajomych,ale później do siebie na piwo jak tania wiadomo co. Osobiście odebrałbym to jako niepoważne traktowanie i dała sobie spokój.

Gość gość
Naczytales się bzdurnych poradników? To zapamiętaj sobie,że na normalne kobiety działa tylko i wyłącznie zainteresowanie. Pewność że jesteś zainteresowany wczoraj,dzisiaj i jutro,bezpieczeństwo. Okazywanie tego tak żeby pozbyła się wątpliwości. A ty je zasiales.

Gość gość
No ale do tej.imprezy wszystko szlo po mojej mysli.

Gość gość
Dobrze zarlo ale zdechlo. XD

Gość gość
No zbierasz to co zasiales

Gość gość
A wiecej szczegolow idnosnie tego grilla ☺

Gość Takitaki
No nic za bardzo , pijany bylem i siedobrze bawilem ; p

Gość Carycka
Ty serio tej lasce powiedziales że zostalo piwo po grillu to niech wpadnie? Haha:) dobry jestes

Gość gość
Sorry ale jak na 29 lat, to dziecinade odstawiałeś na początku, ja takie gierki i "lekki dystansik" do sprawdzenia, też kiedyś z jednym przerabiałam .... mieliśmy po 14 lat :)

Gość Takitaki
No chcialem sie z nia Nia zobaczyc i myslalem ze ona tez potraktuje to jako pretekst do spotkania

Gość gość
No cóż "chłopie" najpierw Ty sobie bimbałeś i "olewałeś" kiedy jej zależało, potem ona oddała Ci to samo, kiedy wyczuła że tobie zależy. Wyciągnij z tego nauke i wnioski na przyszłość, bo jesteś coraz starszy, a takie gierki to dobre na nastolatków.

Gość Taki taki
No ale przeciez ja jej.okazuwalem zainteresowanie tylko chcialem pokazac ze nie bede latal za nia jak desperat a wogole strasznie dziwnie sie po tej imprezie zrobilo

Gość Carycka
Haha wlasnie se wyobrazilam jakby jakis facet do mnie zadzwonil dzien p.o. imprezie z tekstem 'przyjezdzaj do mnie na chate sie dopić, piwo jeszcze zostalo'

Gość gość
No zwlaszcza jak ma slaby żołądek to na kaca takie teksty..!?:)

Gość gość
autorze o to nam chodzi z tymi gierkami"pozniej lekki dystansik , rybka polknela haczyk ....."widac bylo.ze nie mogla sie powstrzymac ja chwile popisalem pozniej.pierwszy konczylem wiadomo.zajety bylem ,,oczko.gif" No i jeszcze po grillu zaproszenie żeby wpadła wypić z Tobą piwo, bo zostało, to trochę takie :-O A skoro przestała się odzywać i zmieniła nawet nr. to daj dziewczynie spokój.

Gość gość
Wkur sie dziewczyna poprostu ....a pozniej wyszluscie razem z paczka i zamiast naprawic to schlodziles relacje i zamroziles na amen

Gość gość
autorowi to chyba chodzilo o numerek przy okazji tego piwa...

Gość gość
Myślę że aby Twoja strategia miała szansę na powodzenie to laska musiała by mieć z 18 lat i umysł ameby

Gość gość
"zaczolem ja lekko negowac po tym spotkaniu" XXXX Jak takie byki robiłeś to się nie dziwie, że cię olała:D Gdybyś nie załapał to o "zaczolem"mi chodzi.

Gość Takitaki
Nie mialem na mysli numerku zapraszajac ja , bardziej myslalem o tym abysmy czesciej zaczeli spotykac sie sam na sam i zeby wyszlo.to naturalnie

Gość Takitaki
Nie ,chodziło mi raczej o to abyśmy od tej pory zaczeli spotykac sie częściej sam na sam i aby wyszło to.bardzo naturalnie. Jesli chodzi o byki to przeprosilem ,ale widac zawsze fajnie jest komus dowalic jesli chodzi o ortografie !

Gość gość
A ty pamiętasz coś z tej imprezy skoro byłes nawalony? Moze nie pamietasz co wyprawiałeś:D

Gość gość
Tak tak, dalej uprawiaj takie gierki, baw się w ,,cieplo- zimno", jeszcze niejedną madra, myslaca kobietę stracisz przez to. Na jakas idiotke może to zadziała. Pytanie czego szukasz, związku czy tylko seksu...