Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla 3 letniego chlopca pomozcie mamusie

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie

Gość gość
Fajna książka, samochodziki,klocki,układanka. Napisz co to za okazja i jaka kwotę chcesz przeznaczyć?

Gość gość
Coś z ulubionej bajki auto jest gra ng grzybobranie

Gość gość
Dzieci w tym wieku maja juz swoje ulubione bajki. Moj syn w lutym konczy 3 lata i uwielbia bajki "Blaze i megamaszyny" oraz "Psi patrol". Pod choinkę dostał poduszkę z ukochanym Blazem i autko Blaze. Był i nadal jest zachwycony. Na urodziny zamierzam mu kupić figurki piesków z "Psiego patrolu".

Gość gość
Mój też lubił układanki- takie gdzie się wciska odpowiednie elementy, uwielbiał wtedy ciastolinę- miał takie najprostsze zestawy z wyciskaczem, wałkiem, foremkami, plus pojazdy budowlane. Polecam Play Doh, mają solidne akcesoria i fajną ciastolinę. Z takimi skomplikowanymi typu pizzeria czy lody słabo sobie jeszcze radził sam. W ogóle lubił prace plastyczne, farbki, kredki. Lego duplo lubił mniej, ale większość trzylatków bardzo lubi. Autka i pojazdy budowlane, wszystko z policją i strażą pożarną zwłaszcza, do tego figurki do zabawy, potrafił godzinami nad tym siedzieć. PlanToys ma fajne drewniane zabawki. Klocki jeśli już to też wolał drewniane. Zaczęła się też faza na dinozaury, więc wszelkie figurki. Zabawki z ulubioną bajką to zawsze hit- pojazdy, figurki, bluzki itd, chociaż ja osobiście tego nie lubię i wolałam unikać takich prezentów, zwłaszcza że nieraz goście przynosili tańsze (nie dziwię się, te solidne na licencji są bardzo drogie) i szybko się rozwalały. Zresztą są często po prostu brzydkie, nawet te droższe. No i książeczki związane z zainteresowaniami, strażackie czy z dinozaurami.

Gość gość
Drogie Panie :) Jestem studentką medycyny i wspólnie z kolegami z koła naukowego przy I Katedrze i Klinice Położnictwa i Ginekologii Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego przeprowadzamy badanie, które ma nam pomóc w zrozumieniu problemów z jakimi zmagają się matki w pierwszych miesiącach po porodzie. Bardzo proszę o wypełnienie anonimowej ankiety ;) Dzięki za poświęcenie nam chwili swojego czasu ! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxkRt9A6PDuI2_Eq21IG105G35-dgCFdGNL6GRp5Vd1_Q5oQ/viewform

Gość gość
Może sztuczna kupa?