Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szpital

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie czy był może ktoś w szpitalu psychiatrycznym? I mógłby mi to wszystko napisać jak wygląda przyjęcie na oddział i ogólnie jak to wszystko wyglądało

Gość gośćtoja
Ja bylam na stazu przez miesiac wiec sie moge wypowiedziec jak to wyglada od strony personelu. Przyjecie jest za Twoja zgoda lub bez jeśli zachodzi podejrzenie, ze mozesz zaszkodzic sobie lub osobom w Twoim najblizszym otoczeniu. A tak to normalnie przychodzidz do oddzialu, dostajesz swoje lozko, pokoje sa monitorowane. Sa rozmowy z psychologiem, zajecia w grupach. Oczywiscie samodzielnie nie mozna opuszczac oddzialu, w oknach sa kraty, klucze do drzwi ma tylko personel. Co do lekow to personel sprawdza czy aby na pewno je bierzesz. Jesli podejmujesz wspolprace, rozmaiwasz z psychologiem, psychiatra to po pewnym czasie masz szanse na przepustke np. weekendowa. A i jeszcze sa tez spacery z terapeuta.

Gość gość
To prawda że pielęgniarki wchodzą do łazienki podczas mycia się?

Gość gośćtoja
czasami tylko wchodzimy z koleżankami popatrzeć na siuraki chłopców :)

Gość gość
Masz jakiś kontakt do siebie czy cos bo mam więcej pytań;(

Gość gość
Mogę opowiedzieć prawdę o psychiatrykach głównie Garwolin dla zainteresowanych email - sczvuufw@o2.pl

Gość Okazja

Szanowni Państwo,

Plus Edukacja oferuje do końca sierpnia 2019 wszystkie medyczne kierunki bezpłatne! Szeroki wybór kierunków kształcenia oraz wysoki poziom nauczania sprawiają, że nauka w tym miejscu spełnia oczekiwania nawet najbardziej wymagających osób. 

Dlaczego my?

posiadamy uprawnienia szkoły publicznej, fachową kadrę dydaktyczną, profesjonalne pracownie do zajęć praktycznych, organizujemy praktyki u pracodawców, legitymacje i zaświadczenia ZA DARMO!! Jesteśmy ośrodkiem egzaminacyjnym

kilkadziesiąt kierunków do wyboru, lokalizacja w centrum miasta, materiały z zajęć przez Internet

Zapraszamy do zapisów

tel. do kontaktu: 717275032

zapraszamy na nasza stronę www.plusedukacja.pl

https://www.facebook.com/Plusedukacja.Wroclaw/