Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do samotnych od jak dawna jestescie same?

Polecane posty

Gość gość

Od czasu rozstania?

Gość gość
2 lata i 3 miesiące

Gość gość
7 lat :) Nigdy nie przypuszczałam, że to będzie mój ostatni facet. Byłam młoda, piękna, miałam znajomych i chęć do życia. A tak się poukładało, że już więcej nikogo nie poznałam.

Gość gość
spotykam się raz na kilka miesięcy z kobitką , to jestem singlem , samotnym czy chuuj wie jak to nazwać ?

Gość gość
nigdy nie bylam sama wiecej niz 1 dzien...

Gość gość
7 miesięcy

Gość gość
gość dziś - zazdroszczę. Chciałabym tak. Tak samo, jak chciałabym, żeby jakiś facet naprawdę się o mnie starał, zabiegał. Nigdy tak nie miałam.

Gość gość
Jestem sama już 4 lata i nie zanosi się na zmianę. Zaczynam się z tym powoli godzić

Gość gość
Ja jestem samotna w związku. I też przestałam się starać. Jak ja ciągle muszę zabiegać o kontakt, Zero wsparcia, czułości tylko umizgi jak mu PRZEPRASZAM ZA WULGARNY KOLOKWIALIZM sperma rozsadza jajka i chce się kochać Słyszę, że mam do niego nie dzwonić w ciągu dnia bo jestem szpiegiem? Codziennie dojeżdża 50km do pracy a trasa jest okropna jeżeli chodzi o wypadki. Ale koledzy mogą do niego dzwonić i przychodzić do pracy Ile razy mówiłam Rozstanmy się w zgodzie chociaż nieraz przez łzy już z nerwów powiedziałam mu żeby się po..sił. On mnie psychicznie wykancza a tłumaczy tym, że ma trudny charakter ale go nie zmieni. Dla niego wwwazni są koledzy. Ja jego kolegów za dobrze nie znam (tylko z jego opowieści) to nie jest towarzystwo dla mnie spokojnej poukladanej dziewczyny. Wolę być samotna niż z nim, i nie zaufam już żadnemu facetowi. Bo mój był moim przyjacielem a teraz? Dobrze udawał.

Gość gość
3 lata i tez juz raczej zmiany nie bedzie.