Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robic kocham innwgo

Polecane posty

Gość gość
Ehhh, kolejna naiwna myśląca macicą co wierzy w to, że rochacz mężatek będzie lekiem na wszelkie zło. Smutne to :-(

Gość gość
"gość 2017.12.29 Moglas była przewidziec ze się zakocjasz, większość kobiet zakoch*je się w swoich kochankach! Niestety, a dla faceta seks to tylko seks zwykle." X D G..o prawda

Gość gość
Autorko. ..a jak kochanek powie, że narazie nie jest gotowy i nie chce związku to co? Wrócisz do męża?

Gość gość
a jak sytuacja z mężem ? pytam , bo sytuacja jest naprawdę patowa. Nie zazdroszczę :-( czy się rozwiedziesz be względu jak się Tobie poukłada?

Gość Gonna
U mnie bylo bardzo podobnie. Mialam kochanka i bylam kochanka. On sporo mlodszy w dlugoletnim zwiazku, ja w malzenstwie. razem pracowalismy tez mial byc romas a ja glupia, zakochalam sie. Powiedzialam mu o tym nigdy nie uslyszalam ze on tez. To trwalo 2 lata. Z jednej strony cudowny czas w moim zyciu bo poczulam sie znowu atrakcyjna, doceniona. Z drugiej strony wiem ze nigdy wiecej nie wdam sie w nic podobnego. Odszedl z pracy i tez jego zainteresowanie moja osoba odeszlo. Teraz wiem ze z jego strony to byla tylko zabawa i seks a uczucia hmmm uczucia to on ma ale do swojej dziewczyny a nie do mnie. Zerwal kontakt 2 tyg temu. Zaproponowal pozostanie przyjaciolmi. Ja zablokowalam wszystkie formy kontaktu i mam nadzieje ze tego sciemniacza nigdy wiecej nie spotkam.

Gość moniku
Co autorko u Ciebie? Poradziłas jakoś ?

Gość gość
Ciekawe. Autorka uważa, ze temu drugiemu tak zależy, to skąd ten dystans?:O zrobiła najważniejszy krok, Powiedziała mężowi, wiec zapewne za jakis czas bedzie rozwiedziona. A kochankę nadal bedzie niezdecydowany? 34 lata i taka dziecinada? A moze on wcale nie chciał, zeby sie rozwodziła? Bo jego bardziej kręci taki romans w ukryciu? Mnie nic tak nie w*****a, jak takie manipulowanie, pranie mózgu - facio sie jej dopytuje czy go bardzo kocha, ale sam nie czyni żadnych kroków:O Autorko, pisałaś, ze bez różnicy czy będziesz z kochankiem czy nie, to na pewno nie chcesz zostać z mężem. To dlaczego tak sie uczepiłas tego faceta, skoro on nic od siebie nie daje?

Gość moniku
Autorko jak poradzilas? Odezwij się. .

Gość gość
Halllllo jest tu ktoś?

Gość Gonna
Chyba temat umarl. U mnie juz lepiej tylko czasami jak sobie przypomne to robi mi sie bardzo smutno i lezka uleci a potem juz tylko nadchodzi gniew ze mnie potraktowal jakbym nigdy nic nie znaczyla dla niego. Triche bedzie mi ciezko za 2 dni bo ma urodziny a sprawoalo mi przyjemnosc wybieranie dla niego prezentow. Trudno jakos przezyje. A jeszcze doszla smieszna sytuacja - ja usunelam go na portalach spolecznosciowych a on mnie zablokowal chociaz od prawie 7 tyg nie mielismy zadnego kontatku. Oj chyba dzieciak z niego i to duzy.

Gość gość
Też byłam w takiej sytuacji. Rozwiodlam się a kochanek mnie zostawil. Nigdy więcej nikogo nie zdradzę tylko nie wiem czy jeszcze bóg mi da jakaś szanse na normalne życie

Gość zoskasamoskaaa
Gonna.. i tak jesteś w dobrej sytuacji, bo w odpowiednim czasie przekonałaś się ze nie jest wart Twoich uczuć. Bardzo dobrze, ze teraz, a nie wtedy jakbyś rozwaliła swoje małżeństwo. Staraj się zapomnieć bo nie warto myśleć o kimś, kto zachowuje się tak niedojrzale. do 20:06 ..bo najpierw powinno się zakończyć małżeństwo skoro jest w nim źle , a potem szukać miłości ..łatwo powiedzieć, gorzej wcielić w życie. Jakoś wierze, że nie zrobiłaś tego z premedytacją ..tak czuje. I myślę, że i dla Ciebie zaświeci słońce. I dla mnie .

Gość Gonna
Zoskasamoskaa a jaka jest twoja historia? Do 20:06 coz tak bywa myslalas ze odnalazlas szczescie a on okazal sie zwyklym sciemniaczem. Opisz trosxke co i ja. Podziel sie swoimi doswiadczeniami. Ja wierze ze kiedys ktos stanie na twojej drodze kto bedzie ciebie wart.