Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja 19 letnia kuzynka regularnie się pieprzy, dla mnie to chore i zboczone

Polecane posty

Gość gość

wstrętna szmata tylko vcipą mysli, takie kretynki do 40 stki beda rozwalone jak dolina śmierci w usa, jak wielki kanion...potem im malo i jadą do afryki szukac 30 cm pytongów

Gość gość
hha dobre spostrzezenia

Gość gość35cm
Kup jej od razu bilet do Sudanu :-D

Gość gość uhahany
"takie kretynki do 40 stki beda rozwalone jak dolina śmierci w usa, jak wielki kanion." x :D :D :D :D :D

Gość gość43
A co cię to obchodzi, jej dupa nie twoja. Jakbyś ty się regularnie pieprzył to pewnie nazywałbyś się playboy. A jak dziewczyna to d****** Męska hipokryzja nie zna granic.

Gość gość
Co cie tak boli? Masz takie smutne jalowe zycie, ze musisz innym w majtki zagladac? Jej doopa, jej sprawa. Ty mozesz zachowywac cnote do 80tki jak tak wolisz, nikt ci nie zabrania. Ciebie widocznie nikt nie chcial przeleciec, stad ten bol.

Gość gość
Z pewnością jest szczęśliwa, bo adorowana, jej to pasuje. Będzie miała fajnego faceta, a Ty będziesz wiecznie zazdrosną katolicką g....

Gość gość
dokładnie, szmatexy to są x Będzie miała fajnego faceta, a Ty będziesz wiecznie zazdrosną katolicką g x lewacka idiotka, gdy ktos mowi o szacunku do siebie i ciała, wstrzęmiezliwosci, o chorobachm, niechcianych ciązach, aborcjach to takie jak ty wyskakują o katolicyzmie, sam nie uwazam sie za mocno wierzącego raczej typowy polak katolik od swięta ale te jazdy religijne są juz dnem, dlaczego arabskich brudasow i czarnuchow nie wyzywach od ciemnoty i bydła , przeciez oni są prawdziwą ciemnotą a nie katolicy, koze potrafią w******* a murzyni srają na ulice w afryce i dla nich to normalne ze sie buduje domy z kału, szukaj podobnych sobie wsrod nich

Gość gość
Kolejny prawiczek-koniobijca, który zazdrości innym fajnego seksu. Żal.

Gość gość
Puszczalstwo nie jest fajnym seksem, pojęcia o nim nie masz :classic_cool:

Gość gość
Ile teraz grubych zakompleksionych dziewczyn marzy, by być na miejscu tej puszczalskiej.

Gość gość
Taa, ty masz za to pojęcie o fajnym seksie żałosny onanisto.

Gość gość
Idź nadstaw pod sklepem, zrób rekord osiedla dobrego seksu :classic_cool:

Gość gość
A ty sie nie pieprzysz autorko bo zaden takiej brzydkiej nie chce głupia krowo :D 🖐️ z zycia trzeba brac pelna garscia sucharze haha

Gość gość
Autor sam nie piją, to mu kuzynka przeszkadza :-P

Gość gość
Nie puka :-D pić to pewnie pije, żeby zalać smutki :-P

Gość gość
Jak puka sie codziennie z innym to rzeczywiście nie ma czego zazdrościć ale jak puka się codziennie ze swoim chłopakiem to super.

Gość gość
Dla kobiecej waginy nie ma różnicy czy przez 20 lat puka ja maź czy za każdym razem inny. Ten organ nierozciaga sie,no chyba ze przez ciąże ale w tym przypadku to mężatki są bardziej rozciągnięte niż te co nie maja męża i dzieci.

Gość gość
O Jezu. Jak miała 19 lat tez korzystałam z życia. Miałam faceta raz na tydzień, z tym ze za kazdym razem innego i oczywiście moja pochwa jest bardziej rozwala niż koleżanki co miała jednego, ale za to codziennie przez 7lat..logika :/ no nic, teraz mam 30 męża, dzieci, prace. Wiec to minie, daj jej czas niech się wyszaleje ;)

Gość gość
Tylko potem maz takiej kobiety , nie ma oporow przed zdrada albo przed calkowita zamiana takiej partnerki.