Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kupilybyscie blender z lidla??czy to badziew?

Polecane posty

Gość gość

czy lepiej doplacic i kupic jakis lepszy bosha lub brauna za 130 zł?

Gość gość
ja z biedronki kupuje blender za 39 zł

Gość gość
badziew dla biedy bioracej 500 +

Gość gość
Ja mam z Lidla z firmy silvercrest, to jest blender ręczny z pojemnikiem np na koktajl i z drugim z kolejnym ostrzem. Mam go już półtora roku ponad i uzywam baaaardzo często do wielu rzeczy, od miękkich do twardych, nawet mięso w nim miele na paszteciki bo nie mam maszynki i nic kompletnie się z nim nie dzieje. Nawet się ostrze nie stepilo. Polecam gorąco :) a za cały komplet zapłaciłam 60zl chyba albo 80. Aha i ma 5 stopni mielenia

Gość gość
ja mam tefala blender za 170 cud miod. x x gość dziś o, komuś żal d**ę ściska turecki bosz lepszy, jasne usmiech.gif x haha losiu a np pralki tej firmy. seria WAE skladana w PL :D twoj blad

Gość gość
Za te50 zl dostajesz i tak gwarancje na 1-2 lata, tak samo jak przy blederze za 500zl! 3 lata temu doplacilam do mikrofali, bo mi sie podobala, bo cuda bajery... padla pol roku po gwarancji. Teraz kupilam na promocju za 169 zl, chodzi pol roku, grzeje tak samo, i niech pochodzi sobie jeszcze te poltorej roku i starczy. Blender tez z czegos za 100 zl chodzil ze ladnych pare lat, z zelmera dostalismy w prezencie zadko uzywany, z jakimis tarkami, cudami, ale myc mi sie nie chcialo wiec w zasadzie lezal.. silnik co prawda dziala ale wyszczerbilo sie mocowanie i nie kreci, ale to i tak gwarancji nie podlega! Jak Cie stac kup se nazwe firmy, ja tam woledolozyc do kompa, Tv do czegos co faktycznie drozsze bedzie lepsze!

Gość gość
Kupilabym. Przerobilam boscha i brauna, nie byly przesadnie trwale. Teraz mam blender z rosmanna, nie byl drogi, a przebija tamte poprzednie. Wiec lidl tez moze byc ok, tez pewnie niemiecki jak ten moj.

Gość gość
Akurat ten blenderem z Lidla jest bardzo dobrzy. Mam od dwóch lat i spisuje się bardzo dobrze. Świetnie blenduje, na dobrą moc o przede wszystkim nie jest plaskikowy. Wcześniej miałam blenderem z biedronki i był beznadziejny, nieraz nie potrafił dobrze zblendowac owoców...z tym lidlowskom nie ma problemu :-) ja polecam :-) i cena bardzo dobra

Gość gość
Matkooooo! Bardzo przepraszam za te literówki i przekręcone wyrazy. Słownik w telefonie pozamienial słowa, a ja zamiast najpierw przeczytać co napisałam, to wysłałam bez zastanowienia. I oto efekt :-P

Gość gość
Mam od 4 lat, miał być na chwilę ...bo jego poprzednik padł w Wigilję, a działa bez zarzutu ... i nie chce się zepsuć. Mam wersję z pojemnikiem do siekania i ubijaczką.

Gość gość
Lidl ma dobry sprzęt gospodarstwa domowego-czajniki,blendery,miksery czy tostery!