Enka1989 0 Napisano Grudzień 30, 2017 Witam, jestem nowa i bardzo potrzebuję pomocy. Od 3 lat staramy się z mężem o dziecko, leczymy się w klinice niepłodności ponieważ mąż ma problemy a ja jestem zdrowa. Przechodzę obfite i bardzo bolesne miesiączki i muszę brać leki przeciwbólowe, ponieważ mdleje z bólu. Mam okres co 26 dni. 19 grudnia wg kalendarzyka dostałam okres prawidłowo. Okres trwa u mnie 5 dni, jednak teraz trwał dłużej niż zwykle bo 8 dni i skończył się 26 grudnia. Dwa dni później kochałam się z mężem i na drugi dzień rano 29.12 dostałam znowu okres i tak już drugi dzień. Używam pasków owulacyjnych dlatego wiem że zaczęły się dni płodne a mój kalendarzyk pokazuje jutro owulacje. czy ktoś z was miał tak kiedyś dwa okresy jeden po drugim i jednocześnie owulacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 30, 2017 możesz mieć krwawienia niekoniecznie bedące okresem , lecz spowodowane mięśniakami macicy. Kiedy byłaś ostatnio i ginekologa , jesteś pod stałą opieką ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 30, 2017 Skoro masz owulację to nie masz okresu. Jedno wyklucza drugie. Krwawienia mogą być związane z owulacja albo masz zaburzenia hormonalne. Pamiętaj że pozytywne testy owulacyjne nie są równoznaczne z faktyczna owulacja. Pewność daje tylko monitoring cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enka1989 0 Napisano Grudzień 30, 2017 jestem pod stałą kontrolą ginekologa w klinice. nie mam żadnych polipów ani mięśniaków. bylam badana 15 grudnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enka1989 0 Napisano Grudzień 30, 2017 mialam robiony monitoring cyklu w zeszłym miesiącu i rzeczywiście kiedy lekarz powiedział mi że teraz trzeba się starać z mężem że do 24 godz będę miała owulację to paski również potwierdziły to samo, ale niestety nic nie wyszło bo mąż ma problemy i bierze hormony. więc ciągle próbujemy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach