Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiliamgoetc

Dlaczego jak mężczyzną chce być samotnikiem to zawsze ma natrętną adoratorkę

Polecane posty

Gość Wiliamgoetc

Jak w temacie jestem 35 letnim mężczyzną i od zawsze miałem okresy gdy lubiłem się odciąć od ludzkości, moja praca (uczelnia) mi na to całe szczęście pozwala nie licząc zajęć ze studentami. Problem miałem z tym ze zawsze i wszędzie znajdowała się jakaś baba która za cel postawiła sobie uspołecznienie mnie poprzez n.p. natarczywe zgadywania, zmuszanie mnie do kontaktów społecznych, na siłę bagatelizowanie mojego samotnictwa choć wcale nie wynika ono z chęci użalania się nad sobą. Byłem już w związkach lecz teraz pragnę samotności nie lubię tego ze jestem przystojny dlatego zapuszczam brodę i ścinam się na łyso by odstraszać kobiety lecz to mało pomaga. Dzisiaj znowu koleżanka z instytutu mnie meczy wiadomościami z zaproszeniem na sylwestra choć lubię go spędzać samotnie w moim mieszkaniu. O co wam chodzi ?

Gość gość
Biedactwo :P

Gość Nie lubie ludzi
Outsiderzy przyciagają. Pogódź sie z tym.

Gość gość
jeny, a te kobiety są jasnowidzami?! powiedz wyraźnie, że nie chcesz nowych znajomości, a lepiej że jesteś gejem to dadzą Ci spokój, babki chcą być miłe i a Ty od razu o czepianie się czepiasz :P dawaj wyraźne znaki, nie każ się domyślać :)

Gość gość
kobiety czasem (nie wszystkie) czuja sie w obowiązku matkować róznym nieudacznikom i popaprańcom, ot tak z litości, bo biedny miś, bo nikt nie powinien być sam...to tak jak rozczulić się nad zmokniętym bezdomnym kociakiem, czy pieskiem, albo usmarkanym dzieciakiem

Gość gość
Gej na pewno podziała. Zrób ustawke z jakimś kolega i może się odewla. Możesz obrączke nosić. Jestem kobietą i każdy się pyta czy to zaręczynowy. Przytakuje i mam święty spokój.

Gość gość
dziś kobiety czasem (nie wszystkie) czuja sie w obowiązku matkować róznym nieudacznikom i popaprańcom, ot tak z litości, bo biedny miś, bo nikt nie powinien być sam...to tak jak rozczulić się nad zmokniętym bezdomnym kociakiem, czy pieskiem, albo usmarkanym dzieciakiem x x w punkt! :D

Gość gość
dziś Gej na pewno podziała. Zrób ustawke z jakimś kolega i może się odewla. Możesz obrączke nosić. Jestem kobietą i każdy się pyta czy to zaręczynowy. Przytakuje i mam święty spokój. x x haha, kolega zaczął nosić obrączkę już w liceum i zawsze widział zaszokowane dziewczyny jego biżuterią, a dostał ją od babci na 18tke to nosił i bardzo skutkowało :D

Gość gość
Dlatego leć do jubilera. Najlepiej wygraweruj imię.

Gość gość
Przestań się myć.

Gość gość
Heh,mam tak samo.Nie chcę znajomych,a same natręty się kręcą.Jestem kobietą.