Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkarty

gra w karty Warszawa

Polecane posty

Gość gośćkarty

Witam, Może są tutaj osoby chętne zeby spotkać się gdzieś i pograć w karty realnie? Ja bardzo lubię a nie mam z kim grać. Gry on line już mnie zaczynają nudzić. W towarzystwie realnie zawsze jest przyjemniej. A może ktoś wie gdzie np w Warszawie można iść pograć w karty ? Nie chodzi mi o planszowki, czy tzw gry karciane . Tylko i tradycyjne gry typu 3-5-8, piki, tysiąc, kierki. Ktoś coś może ? :)

Gość Cooliberek
Masz też taka stronę Kurnik.pl

Gość gość
Tak znam Kurnik.pl , jednak jak napisałam wyżej gry on line po pewnym czasie zaczynają nudzić. Spotkanie z ludźmi i gra to inna atmosfera.

Gość wnuk babuni
szkoda że nie jestem z warszawy, ale pewnie ktoś się znajdzie jeśli się przełamie do spotkania, choć nie latwo takich znaleźć, każdy dziś zalatany, zabiegani i z chroniczym brakiem czasu

Gość gość
pokerek?

Gość gość
Hej, no może być i poker, 3-5-8, tysiąc, piki.

Szybka oferta finansowania Jestem gotów pomóc W celu realizacji twoich projektów, funduszy biznesu, finansowanie studiów, zakup nieruchomości lub zmiana Twój samochód, zakup urządzeń ...., ciesz się wzorami pożyczki dostosowane do wszystkich Twoich potrzeb. Skorzystaj z naszej wiedzy rzetelny i szybki. Dla wszelkich informacji po prostu spraw sobie trud skontaktuj się z nami bezpośrednio. Aby uzyskać więcej informacji, możesz się ze mną skontaktować (Christcorinn @gmail.com)