Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorczyca2937

Zbyt przyjacielska relacja w związku?!!?

Polecane posty

Gość gorczyca2937

Hej kochani! Zawsze chciałam byc z chłopakiem z Którym będziemy oboje cenili sobie rownież przyjaźń w zwiazku Od ostatnich dwóch miesięcy mam wrażenie ze nasza relacja jest zbyt przyjacielska. On zachowuje sie czasem jak całkowita świnia, ciagle beka itd.. nie zależy mu zeby ladnie wyglądać orzy mnie. Ja rozumiem ze każdy ma gorszy dzien ale za każdym razem!? Ja nie patrzę tylko na wygląd ale on kiedys bardzo dbał o siebie a teraz prawie wcale. On pracuje od dłuższego czasu z samymi 60 latkami . Po dłuższym czasie pracy z nimi czasem sam zachowuje sie jak dziadek... nie ma miedzy nami namiętności o seksie juz nie wspomnę... nie ma kompletnie podejścia do kobiety pod tym względem zachowuje sie czasem wręcz aseksualnie... zniknął z naszego życia flirt romantyczność czułość. On kocha mnie na pewno ale przez ta przesadnie przyjacielska relacje i to wszystko ja sama Nir wiem juz co czuje i pogubiłam sie... Mam nadzieje ze nikogo nie zanudziłam. Bardzo proszę o pomoc bo juz nie wiem sama co powinnam robic :/