Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamdośc życia.

Polecane posty

Gość gość

Spędzam sylwestra sam, dziewczyna olała mnie dla innego, znajomi wystawili. Idę pić.. mam dość życia. :(

Gość gość
Nie Ty sam masz dość, ale jaki cały rok taki sylwester.

Gość gość
siedzę w domu mam dość nie chcę mi się żyć. Naprawdę nie sądziłem że mnie wszyscy oleją... czuję się podle...

Gość gość
malinka 123 dziś nie odpowiedziałeś na zaproszenie na sylwestra x nie prowokuj mnie pieprzony trollu ... nie dam sie takim dzieciom co w necie kozakują

Gość gość
Miałem iśc na sylwestra mieli mi dać znać nikt nie odpisał .. nikt. A ja miałem jakies pieprzone nadzieje że w koncu nie spędze go sam w domu.

Gość gość
Ale pieprzysz..zlać temat.Nie ty jeden spędzasz sylwestra sam więc poluzuj.Jutro będzie nowy rok i kto wie kogo on przyniesie.Kochani dużo miłości w 2018:-*dla Was.

Hahaha to pijemy kolego :D ja też w domu ale ja tak lubię :classic_cool: nie smutaj i w przyszłym roku sam sobie zaplanuj imprezę poza domem

Gość gość
okazało się ze znajoma do której pisałem która miała mi dać znać powiedziała że spędza sylwestra ze swoim facetem ,, co mnie to obchodzi ze spędza z facetem to co ja już nie mogę być na tym p*********m sylwestrze?! Mogła powiedzieć wcześniej. Mogli powiedzieć. Za oknem strzelają te fajerwerki , bawią się, muzyka gra... rzygać mi się chce tym wszystkim.... :(

Gość gość
gość dziś Ale pieprzysz..zlać temat.Nie ty jeden spędzasz sylwestra sam więc poluzuj.Jutro będzie nowy rok i kto wie kogo on przyniesie.Kochani dużo miłości w 2018:-*dla Was. x dziękuje ci z całego serca .. nawet nie wiesz jak podle się czuje :( w ogóle ta koleżanka mi mówiła ze nie szuka na razie faceta,... wszyscy mnie okłamują

Gość gość
Człowieku ogarnij sie. To tylko pare godzin tego sylwestra. I co z tego ze nie imprezujesz. Zachowujesz się tak, jakby to miał być juz koniec świata. Wstyd

Gość gość
A ja zaraz sam za wiosło chwytam i muzę będę miał. Yebać tych co za oknem :-)

Gość gość
mnie też wszyscy olali i siedze sama w mieszkaniu jak jakaś frajerka. W dodatku sąsiedzi mnie wqrfiają bo drą japy i skaczą jak opętani :O

Gość gość
gość dziś mnie też wszyscy olali i siedze sama w mieszkaniu jak jakaś frajerka. W dodatku sąsiedzi mnie wqrfiają bo drą japy i skaczą jak opętani pechowiec.gif najgorszy sylwester w całym roku....:( u mnie zaraz sie zacznie sąsiad puści disco polo... :( już mnie bierze na wymioty