Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jetstem wlasnie u rodziny chlopaka i moj sylwester wiecie jak wyglada?

Polecane posty

Gość gość

zagonili mnie do kuchni do krojenia tatarow, a wszyscy sobie siedza w salonie i ogladaja tv :O juz mam dosc

Gość gość
Zamiast traktować cię jak goscia traktują jak sluzke! Dlaczego chlopak na to pozwala?

Gość gość
Nie zazdroszcze :/ Żadna kobieta nie zasługuje na bycie służąca :)

Gość gość
No to rzuć to wszystko i wracaj do domu

Gość gość
bo jego ciocia jest chora wiec sie nie przemecza,a tak to sami faceci... i oni uwazaja ,ze to normalne, ze kobieta wszystko szykuje ,wiec z jego cioci spadlo wszystko na mnie. A chlopak troche mi pomagal, ale niewiele, wiekszosc szykowania mialam sama

Gość gość
No to już wiesz jak będzie wyglądało Twoje życie z przyszłym mężem :)

Gość gość
21:18- nawet nie mam jak wrocic bo jestesmy 300 km od mojego domu :O juz pokroilam, ale czuje sie zmeczona , przesmiergnieta cebula i w ogole... a oni siedza sobie beztrosko przed tv

Gość gość
A ja Tobie życzę Szczęśliwego Nowego Roku!

Gość gość
problem w tym że sama z siebie robisz ofiarę ja też miałam podobną sytuacje oj byłam u wujka i ciotki z tym że ciotka to moja krew a wujek nie i słabo go znałam bo byli niedawno po ślubie ten do mnie czy zrobię mu jajecznice (u niego w domu ja gość) powiedziałam żeby sobie sam zrobił przecież ma ręce i nogi no wnerwiłam się potem wypalił czy mu spodni nie wyprasuję powiedziałam mu że nie umiem i to zgodnie z prawdą nigdy nie prasowałam szczerze mówiąc nie rozumiem czemu ludzie to robią nie łatwiej kupić sobie ciuchy które się nie gniotą :O moim zdaniem to szczyt bezczelności i tłumaczenie że to facet nie jest wytłumaczeniem po prostu kobiety same robią z siebie cierpiętnice

Gość gość
Nie, nie Sabina. Nie lubie z siebie robic ofiary, ale jakos glupio mi bylo im cos powiedziec... Prawde mowiac myslalam, ze mi pomoga. oni w ogole maja taka menatalnosc, ze kobieta powinna przygotowywac potrawy

Gość gość
idzie się i mówi ja sama nie będę robić w kuchni i zagoń ich jak dupy nie ruszą usiądź też z dupą i tyle

Gość gość
ja na twoim miejscu bym rzuciła tego chłopaka jesteś jego dziewczyną i jak cię traktuje trochę ci pomógł :D powinien zwrócić uwagę rodzinie a nie tak się zachowywać to nie jest dobry materiał na męża