Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

snila mi sie dzisiaj dziewczyna w ktorej sie zakochalem

Polecane posty

Gość gość

kiedys juz mialem podobny sen, ze bylismy razem a nagle nasze drogi sie rozeszly, dzisiaj mialem podobny sen, w ktorym bylem ja i ta dziewczyna w lesie, bylismy obok siebie, a potem ona poszla bez slowa w swoją stronę a ja w swoją i za chwile widziałem ludzi, którzy biegali w lesie to zacząłem biegać razem z nimi i miałem super kondycję i za chwile bylismy na pustyni a po drodze byly wilki i ich jama i musielismy szybko biec zeby przezyc, kilka osob zmarlo ja przezylem ;P. Sny to jest super sprawa, mysle ze duzo mowia nam o naszej rzeczywistosci

Gość gość
opisz ją,strasznie ogólnie napisane

Gość Cooliberek
sny też również cos oznaczają

Gość gość
i obudziłeś się z kiślem w majtkach? To się zdarza tym, którzy zauroczenie mylą z zakochaniem.

Gość gość
nie, nie obudzilem sie z kislem w majtkach. mysle, ze ten sen daje sygnal mojemu mozgowi jak wyglada sytuacja miedzy nami w rzeczywistosci. kazdy z nas idzie wlasnymi sciezkami, mimo ze doswiadczamy siebie nawzajem kazdego dnia, to nie mozemy byc razem, poniewaz kazdy ma swoje na głowie mimo ze w przyszlosci kiedys nasze drogi sie skrzyzuja i bdziemy razem

Gość gość
piękna interpretacja i trudna zarazem.

Gość gość
dzisiaj pierwszy raz jak sie obudzilem, to od razu wiedzialem, jak interpretować mój sen... Świat który się przeżywa podczas snu jest naprawdę piękny...