Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odmówiła pomocy. Co zrobić?

Polecane posty

Gość gość
Powiedziała mi dzisiaj ze nie chce tej sprawy bo wg niej to z powodu mojej zdrady mój związek się rozpadł i ze mną gardzi. Czy ona jako adwokat miała prawo do takich ale do swojej klientki?

Gość gość
15.08 skończ te głupoty.nawet prowokacje powinny byc osadzone w realiach a nie takie wymyslone z d...

Gość gość
przeciez nie jestes jej klientka

Gość gość
Ale chciałabym być jej klientka. Czy jakiś sąd jej korporacji może zmusić ja aby mnie wybroniła? A z mężem niech nie rozmawia nie wiem niech zamieszka na ten czas gdzie indziej

Gość gość
Zamiast roztrząsać to znajdź po prostu innego prawnika. Ty pewnie chciałaś za półdarmo, a tak będziesz musiała niemało zapłacić. Ma prawo odmówić prowadzenia sprawy jeśli występuje konflikt interesów, a tu występuje. Znajdź równie ostrego prawnika i tyle.

Gość gość
Nie, nikt jej nie może zmusić żeby wzięła sprawę. Jest ewidentny konflikt interesów i nikt Ci racji nie przyzna. Wiec szykuj kilka tysięcy na innego prawnika albo broń się sama bądź też adwokatem z urzędu.

Gość gość
Ale j nie mam pieniędzy a ona jest kuzynka męża mojej siostry i by pewnie musiała mniej mi policzyć.

Gość gość
Ale nie podejmie się prowadzenia sprawy, bo obowiązuje ją kodeks etyki,proste.

Gość gość
Ale ja jako klientka mam prawo zażądać aby ona mnie broniła a ona nie ma prawa odmówić. Jak jej to uświadomić?

Gość gość
Nie nie masz prawa niczego zadac. I nie przysluguje ci adwokat z urzedu. Ogarnij sie glupia cipo.

Gość gość
Adwokat czy radca prawny moeaja prawa odmówić klientce widać ta twoja kuzynka zapomniała o tym. Ona miso cię bronić jeżeli przyszłaś do niej a zapłacić musi twójaz jako pozwany

Gość gość
15.47 HICOR DNIA !

Gość gość
To musi buc prowo. Nie ma takich glupich ludzi.

Gość gość
Oczywiście, że ma prawo odmówić na podstawie kodeksu etyki

Gość gość
15:47 No to popłynęłaś z fantazją. W tym wypadku nie tylko ma prawo ale też obowiązek odmówić. I za prawnika płaci każdy sam więc żaden mąż za nic nie płaci.

Gość gość
Jeżeli nie maja rozdzielnosci to musi zaplacic mąż a ona ma tez prawo odmówić wyboru prawnika męża. To ona ma prawo go wybrać jako pokrzywdzona on musi się dostosować. Takie jest prawo

Gość gość
16:19 Nikt się nie musi dostosować i mąż nie płaci za prawnika żony więc piszesz bzdury. Pokaż mi paragraf, który mówi, że jest tak jak piszesz. Bez wskazania paragrafu powiem Ci tylko tyle, że piszesz totalne bzdury.

Gość gość
Ostatni raz pisałam na 1 stronie w połowie zaczęły się podszywy. Teraz rozumiem dlaczego nie stają po przeciwnych stronach. Muszę znaleźć nowego prawnika. Jeszcze lepszego. Z nimi jest taka sytuacja że wyszli od jednego mistrza. Z tym że chyba przerosli go. Jej mąż jest równie dobry. Mój mąż zdradził mnie i chce odebrać mi dzieci. Wiem że jej mąż jest do tego zdolny.

Gość gość
Tym bardziej że na codzień zajmuje się prawem karnym.

Gość gość
Haha no to rzeczywoscie. Specjalista od prawa karnego bedzie rozwodzil strone hahahahha. Buhahahhahahahahhahhahahhaah. Deeeeebilkaaaaaaa!!!!