gooro33 0 Napisano Październik 1, 2021 Jeśli ktoś robi zakupy i szuka grzybów suszonych to mamy świetne, armonatyczne, tegoroczne z atestami na naszym sklepie internetowym https://grzybysuszone-sklep.pl oraz po super przepisy i porady na https://astiagrzyby.pl Mamy grzyby suszone takie jak praw...i suszone, podgrzybki suszone, grzyby suszone dla gastronomii, mix grzybowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzka363 1 Napisano Styczeń 23, 2022 Do tej pory to bardziej kosmetyki, ubrania zamawiałam online. A odkąd w Warszawie i okolicach zaczęło działać Anabru to i spożywcze zakupy zamawiam z dostawą do domu. Ile czasu się zaoszczędza, nie muszę dźwigać, dla mnie super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flanela 0 Napisano Lipiec 28, 2022 Ja robię praktycznie cały czas. Zamawiam spożywkę on line na Barbora.pl, nie tylko jedzenie, zamawiam też picie, kosmetyki i wszystko dla moich zwierzaków. Mają fajną ofertę i jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby coś nie dojechało. Pakują w ekologiczne papierowe torby, więc to też plus. Na terenie Łodzi bez problemu wszędzie mają zasięg dostawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatalieC 1 Napisano Lipiec 29, 2022 Ja nawet zakupy spożywcze robie online. Ostatnio od kilku miesięcy we Wrocławiu działa sklep barbora.pl. Dostarczają zakupy nawet tego samego dnia i to również w weekendy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Balina 0 Napisano Październik 13, 2022 Sprawdziłam ostatnio, w Krakowie też dostarczają, więc skorzystałam z kuponu zniżkowego na pierwsze zakupy w barborze. Jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NaomiC 0 Napisano Październik 17, 2022 Korzystałam z auchan, tesco, frisco i było ok, ale ten Jokr mnie zaciekawił. Dzieki za uświadomienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Październik 31, 2022 Również takie codzienne czy raczej tygodniowe zakupy do domu robię online w Barborze. U nas w trójmieście nie ma problemów z dostawami, zawsze mam dostawę tego samego dnia, dostawca przyjeżdża o umówionej godzinie. To bardzo wygodne rozwiązanie, zwłaszcza dla osoby bez auta, nie wiem jak bym miała dźwigać te zakupy do domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flanela 0 Napisano Styczeń 2, 2023 Nie wiem czy wszędzie, ale ja z Łodzi to dostałam kod rabatowy na 25 złotych na pierwsze zakupy. Do tego zawsze zaglądam w pierwszej kolejności do zakładki promocje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gacek 0 Napisano Styczeń 20, 2023 Też od niedawna zamawiam Barbora. Dowiozą praktycznie na całym terenie Łodzi. Dla mnie najważniejsze że mają dużo promocji, praktycznie co tydzień nowe i bardzo duży asortyment. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach