Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PisandPejs

Królowa Europy Maria Teresa

Polecane posty

Gość PisandPejs

„Odtąd żaden Żyd, nieważne pod jakim nazwiskiem, nie będzie mógł tu pozostać bez mojego zezwolenia na piśmie. Nie znam żadnej innej bardziej kłopotliwej plagi w kraju niż ten naród, który zubożył naród swoim oszustwem, lichwą i pożyczaniem pieniędzy i dokonuje wszystkie czyny którymi gardzi człowiek honoru. W rezultacie ich trzeba się pozbyć i wykluczyć tak bardzo jak to możliwe”. – Królowa Maria Teresa (1638-1683), 40 lat panowania / suweren Austrii, Węgier, Chorwacji, Czech, Mantui, Mediolanu, Lodomerii i Galicji, Austriackich Niderlandów i Parmy

Gość gość
W rzeczywistości prawdziwa demokracja (grecka demokracja) nie może funkcjonować kiedy w kraju nie są zakazani ŻYDZI. Po prostu dlatego, że masa ludzi jest tak nieświadoma, czy przynajmniej nie może być wystarczająco mądra by poznać prawdę na każdy temat, tym samym móc wybrać dobre przywództwo które będzie ich bronić. To dlatego też ŻYDZI odwracają uwagę mas poprzez gigantyczne imprezy sportowe i głupie programy TV, kiedy zniewalają je finansowo lichwiarskim systemem monetarnym, który nie pozwala im prowadzić przyzwoitego życia, czy nawet posiadać dzieci, a zamiast tego powinni jeszcze więcej i dłużej pracować, czy może mieć drugą pracę żeby pozwolić sobie na wpychane przez ŻYDÓW materialistyczne życie, albo płacić ogromne podatki, które ŻYDZI narzucają żeby finansować opiekę społeczną dla milionów nieproduktywnych, nie-Białych imigrantów, którzy wkrótce staną się większością. – Alicia Frischmann Cały ten system jest po to żeby trzymać ŻYDÓW u władzy i niszczyć Białych. Prawdopodobnie jedynie dyktatura albo gwałtowne przejęcie przez nacjonalistów (narodowych socja- listów) może uratować naród przed ŻYDAMI. Komentarz chada – „Zwyczaje Żydów są prymitywne i odrażające, i ich trwałość zawdzięczają swojej deprawacji. Żydzi są wyjątkowo lojalni względem siebie. Ale wobec każdego innego narodu czują jedynie nienawiść i wrogość. Jako naród skłonni są do lubieżności. Między nimi nic nie jest bezprawne”. – Publiusz Korneliusz Tacyt (58-120 AD), rzymski senator i historyk, uważany za największego kronikarza Imperium Rzymskiego. – > Alicia ma rację… Zachodnia demokracja i judaizm są absolutnie niekompatybilne, bo, jak powiedział Tacyt, Żydzi są lojalni tylko wobec siebie, i uważają się za lepszych od nieŻydów. Dlatego nieuchronne jest, że wszystkie kraje przyjmujące Żydów w końcu staną się przez nich zdominowane i zniewolone. Jedynym sposobem uniknięcia tego jest uznanie, że Żydzi są wrogim narodem, który wymaga ostrych ograniczeń i restrykcji, albo całkowitego ich zakazu w twoim kraju, a nawet to jest ryzykowne, bo tak długo jak istnieją zawsze będą próbować wślizgnąć się i z powrotem do władzy.

Gość gość
ta no wszystko fajnie ale narodowy socjalizm tez wymyslili żydzi a istnieją plotki że adolf był bekartem rotszylda.

Gość gość
to by sie nawet zgadzało bo tak kosztowna wojna w dodatku głupio prowadzona mogła opłacac się tylko wielkim magnatom zaopatrującym wojujące kraje w swoje złoża produkty i póxniejsze systemy i ideologie. oczywiście daleki jestem od obarczania winą za sytuacje narodu czy religii i w ogóle odpowiedzialność zbiorowa to głupota.

Gość gość
co zaś do tzw żydów to od dawna mają opracowaną taktykę wikłania ambitnych nieudaczników w swoje interesy i robienia z nich kozłów ofiarnych. wystarczy sie ochajtać z zydówką obrzezać i frajer gotowy. co zaś do samych zydów to wielu z nich po prostu miała łeb do interesów i kontakty w całej europie bo byli rozproszeni. umacnianiu tych kontaktów służy jak najbardziej brak ich akceptacji i asymilacji społecznej. mnie osobiscie zwisa i powiewa moje pochodzenie religijny szczególnie nie jestem a napleta może mi odgryźć najwyżej ukochana

Gość gość
poza tym jak nie zydzi to kto inny. zydzi nie mają monopolu na cwaniactwo chociaż istnieją jakies durne badania naukowe sugerujące ich genetyczną przewagę intelektualna. są to badania genetyczne i statystyczne. jakby to przeanalizowac to jest to stek bzdur mający z nauką tyle wspólnego co dooopa z peeesdą