Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w milosc po 30stce

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ja jestem po 30tce i poznaje sporo mężczyzn wolnych też po 30 tce, zazwyczaj takich którzy byli w 4-7 letnich związkach, ale stwierdzili ze to nie ta. NA tinderze też miałam konto i bardzo duzi ludzi jest w wieku 30+.Wcale nie uwazam ze fajni faceci sa juz zajeci, wśród tych zonatych których znam nie wybralabym zadnego. Wsrod wolnych nawet 2 by się znalazło, od mezatek ciągle dostają propozycję romansu. I tak faceci po 30txe są zainteresowani kobietami które coś sobą prezentują, oczytanie, fajna praca, niezle zarobki itd. Wtefy kazdy 35 latek poleci na taką 35 latkeusmiech.gif Skąd wiem? Bo w moim otoczeniu takich par sporo.Oni się uzupełniają. x Napiszę tak 30 letni Facet który coś Sobą reprezentuje może spokojnie szukać partnerki 20-25 zamiast męczyć się z niezadowoloną z życia 30+ ;)

Gość gość
A dlaczego z deficicji każda 30+ jest niezadowolna? Mam dosyć czytania tych bzdur. dlaczego tak nie cierpicie kobiet po 30? :( Wiem jedno, dla każdej 20-25 letniej dziewczyny trzydziestolatek jest stary. No chyba, ze matka jej kazała szybko złapać kogoś majętnego to wtedy będzie na kolanach lecieć. ale czy to jest miłość?

Gość gośćlaura
Jesli moge wyrazic swoja opinie,milosc po30jest dojrzalsza,madrzejsza,cierpliwsza,ludzie wiedza czego chca,decyzje sa swiadomie przemyslane,nawet co do posiadania dzieci

Gość gość
Nie zgodzę się z tą kłamliwą opinią, że dla kazdej 20 paro latki kazdy 30 latek jest stary, co to w ogole za bzdura? Mieszcze sie w tych ramach wiekowych i jest to dla mnie mlody mezczyzna, ale jest jeszcze cos takiego jak mlodosc ducha, ktora metryke ma w nosie

Gość gość
gość dziś A dlaczego z deficicji każda 30+ jest niezadowolna? Mam dosyć czytania tych bzdur. dlaczego tak nie cierpicie kobiet po 30? smutas.gif Wiem jedno, dla każdej 20-25 letniej dziewczyny trzydziestolatek jest stary. No chyba, ze matka jej kazała szybko złapać kogoś majętnego to wtedy będzie na kolanach lecieć. ale czy to jest miłość? x Stary? naprawdę? Bzdury ;) Kobiety zupełnie inaczej podchodzą do tego tematu wystarczy poobserwować. Kobiety szybciej się starzeją niż Mężczyźni i to jest fakt. Znasz dużo starszych Kobiet starszych o Mężczyzn w związkach bo ja chyba tylko tego d***** Macrona. Może zabrzmi to niefajnie ale to są fakty: Największym atutem Kobiety jest jej wygląd i młodość ;) Mężczyzna natomiast powinien mieć zasoby i status a potem dopiero liczy się wygląd. Też wierzyłem w te bajki o miłości ale życie weryfikuje co dla Kobiet jest ważne: Bezpieczeństwo, dom z ogrodem i dziecko ;) Uważasz że Mężczyzna 38-40 to już jest staruch dla Ciebie?

Gość gość
gość dziś Nie zgodzę się z tą kłamliwą opinią, że dla kazdej 20 paro latki kazdy 30 latek jest stary, co to w ogole za bzdura? Mieszcze sie w tych ramach wiekowych i jest to dla mnie mlody mezczyzna, ale jest jeszcze cos takiego jak mlodosc ducha, ktora metryke ma w nosie x Twoja sprawa co robisz i jak robisz ;) Ja tylko napisałem jak ja to widzę z własnej perspektywy i doświadczeń :)

Gość gość
Znowu się zlecieli hejterzy starszych kobiet. :( :( Zamiast się teraz bawić z tymi idealnymi młodymi, które przecież tak bardzo na nich lecą, to siedzą tutaj i sieją toksyczna atmosferę:( Nic złego Ci nie zrobiłam i mam szansę na miłosć, rozumiesz?

Gość gość
A moja opinia jest taka że miłość po 40 jest jeszcze dojrzalsza a po 50 jeszcze bardziej i po 60 jeszcze bardziej. Dlatego jak się ma 16 lat należy kochać jak 16latka, mając 30 lat jak 30latka a na emeryturze jak 60latka. Jak ktoś jest głupi to jest głupi w każdym przedziale wiekowym i odwrotnie, jak ktoś jest mądry to jest od młodości mądry. W KAŻDYM MOMENCIE ŻYCIA NALEŻY ŻYĆ NA 100 %. NICZEGO NIE ODKŁADAĆ.

Gość gość
Do goscia z 15:36-zalezy, co dla Ciebie oznacza "mloda kobieta". Owszem, wyglad u kobiety jest szalenie istotny, ale mowienie, ze mlode sa tylko te w wieku 25-30 i ani roku wiecej to jest jakas prowokacja. Sa 35 latki, ktore wygladaja jak studentki, maja taka urode, dbaja o siebie, wygladaja mlodo i swiezo, sa tez studentki - staro wygladajace "pasztety". Co do wygladu sie zgadzam. Zeby miec taka opinie, musiales sie stykac chyba z jakimis infantylnymi dwudziestkami, ktore maja siano w glowie albo z fankami dzieciakow z liceum:) i mowie to wlasnie jako osoba w wieku 20-25

Gość gość
gość dziś Do goscia z 15:36-zalezy, co dla Ciebie oznacza "mloda kobieta". Owszem, wyglad u kobiety jest szalenie istotny, ale mowienie, ze mlode sa tylko te w wieku 25-30 i ani roku wiecej to jest jakas prowokacja. Sa 35 latki, ktore wygladaja jak studentki, maja taka urode, dbaja o siebie, wygladaja mlodo i swiezo, sa tez studentki - staro wygladajace "pasztety". Co do wygladu sie zgadzam. Zeby miec taka opinie, musiales sie stykac chyba z jakimis infantylnymi dwudziestkami, ktore maja siano w glowie albo z fankami dzieciakow z liceumusmiech.gif i mowie to wlasnie jako osoba w wieku 20-25 x Masz rację są takie Kobiety które 35+ wyglądają świetnie ale jest ich niewiele ;/ Ja niem ma problemów z "miłością" mam swoja drugą połówkę. Jak hejt i prowokacja? To jest forum wiec dyskutuję. W twoim wieku spotykałem bardzo inteligentne Kobiety. Często bardzo uzdolnione, sportowo, artystycznie i nigdy nie miały problemu z moim wiekiem wiec nie rozumiem do czego pijesz? Niem nic do kobiet 30+ i nie napisałem że nie mają szansy na miłość bo było by to kłamstwo ;) Ja nie mam ze sobą żadnych problemów. Jak chcesz zaznać szczęścia i miłości po 30 to recepta jest prosta zmień stawienie do życia na bardziej pozytywne ;)

Gość gość
Musiałeś mnie źle odebrać, ja do nikogo nie pije, wręcz bronię właśnie facetów 30+ przed takimi nieuzasadnionymi opiniami:) chcialam tylko podkreslic, ze nie kazde mlode dziwczyny maja takie mniemanie o starszych od nich, zreszta zauwazyles slusznie ze sa takie kobiety :) a pozytywne usposobienie jak najbardziej mam, zreszta czesto spieram sie z pesymistkami tutaj na kafe, a problemow z facetami nie mam :) raczej oni maja problem by sprostac moim wysokim wymaganiom, ale to juz temat na inna dyskusje i tez swego rodzaju problem do pokonania :)

Gość gość
No i ja nie jestem 30+, tylko 25-, czytaj ze zrozumieniem :)

Gość gość
gość dziś No i ja nie jestem 30+, tylko 25-, czytaj ze zrozumieniem x Wiem ale to miała być odpowiedz skierowana do Cibie jak do 30+. Z odpowiedzi wnioskuję że zrozumiałaś że o to mi chodziło ;)

Gość gość
Tak, wszystko jasne :)

Gość gość
"Kobiety szybciej się starzeją niż Mężczyźni i to jest fakt." x Chyba żartujesz.

Gość gość
Gdy miałam 25 lat, to dla mnie koleś 35 letni był starym dziadem. Teraz też wolę młodszych (koło 30-ki) ;)

Gość gość
Metryka to jedno, a samopoczucie to drugie :O

Gość gość
A wygląd to trzecie :) Jednak 35-letni faceci w większości wyglądają już starawo.

Gość gość
Hehe, nie no to musi być prowokacja :classic_cool: :D i piszę to jako kobieta 25minus

Gość gość
Jednak 35-letni faceci w większości wyglądają już starawo. x Kurde, to wiek, w którym faceci wyglądają najlepiej. Już nie siuśmajtki, a nadal młodzi, dojrzalsi, ale nie starzy, fajni, przystojni, wysportowani. Mogą mieć laski od 25 do 35 lat bez problemu.

Gość gość
Nie zgodzę się, zdecydowanie najlepiej wyglądają pod 30-kę ;) Potem chociażby łysieją (niektórzy nawet wcześniej) i rosną im brzuchy.

Gość gość
Moze byc nawet 29 latek z brzuchem, a 40 latek z super cialem. Nie badz dziecinna. Powiedz po prostu, ze jestes fetyszystka i masz niezdrowe podejscie do tematu, skoro uwazasz, ze TYLKO pod 30 wyglada sie najlepiej. Moze masz jakies przykre doswiadczenia, jakis 35 latek cie nie chcial i teraz sie "mscisz"? :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Nie bądź śmieszna, szkoda mi czasu na przepychanki z tobą.

Gość gość
Już się znalazł ktoś ,kto niby "dyskutuje" ,ale w rzeczywistości podważa i wyśmiewa zdanie innych,bo ta jego jest "najmojsza".

Gość gość
I dobrze, bo ciezko zgodzic sie z opiniami osob, ktore ze wzgledu na wiek dyskryminują ludzi, twierdzac, ze w danym przedziale wiekowym sa ok, a w innyn nie. Pomijajac to, ze takie komentarze sa bezdennie glupie, sa tez zwyczajnie chamskie i widocznie nie wszyscy sie na to chca zgodzic. Poza tym, to korzystanie z prawa do wolnosci slowa.

Gość gość
Odmawiając go komuś?...no tak,czego tu się spodziewać.

Gość gość
Niech sobie ktos gada, co chce, ja mam prawo na to odpowiedziec

Gość gość
O miłość po trzydziestce jest niezwykle trudno. Trzeba mieć dużo szczęścia. Pisanie pierdół, że jest tak samo jak w wieku nastu lat albo dwudziestu, jest śmieszne.

Gość gość
Jakiś przykład? Takie puste gadanie niczego nie dowodzi.

Gość gość
buhaha o miłość po 30tce trudno? Właśnie o prawdziwą miłość wtedy łatwiej bo po 30tce człowiek dojrzewa,do mało isitnych rzeczy nabiera dystansu,chce się ustabilizować i bardziej się stara. A przed 30tką niestety buzują hormony i to one są tylko za wszystko odpowiedzialne.Potem sie widzi tą armię samotnych matek na portalach szukających frajera co utrzyma ją i jej dzieciaka a tatuś na kolejnych łowach bo sie znudził.