Gość misza Napisano Grudzień 10, 2019 Właśnie szukam kursu dla początkujących. Muszę obejrzeć darmową lekcję kursu mariola, kiedyś o nim słyszałem a wiem, że warto się uczyć języka w domu. Kurs ze wsparciem to dobra sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anna Napisano Grudzień 31, 2019 Kupię zielony i czerwony . anachoda@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michal99999999999 Napisano Styczeń 7, 2020 Odkupię zielony kurs. Proszę o informacje na adres surmamichal@me.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marek14444 0 Napisano Styczeń 7, 2020 Jeśli jest ktoś zainteresowany mam do odsprzedania 3 części kursu (żółty zielony czerwony). W sklad kazdego wchodzi pendrive zeszyt cwiczen i tablice. Mail: marek.nark@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anto Napisano Styczeń 14, 2020 Ja nauczyłem się mówić dzięki nauce METODĄ DZIECKA wcześniej byłem bardzo zrażony do nauki języka angielskiego. Zawsze kojarzył mi się z siedzeniem przed słownikiem i nauką na pamięć regułek gramatycznych. Na szczęście dzięki mojej dziewczynie, która powiedziała mi o tej metodzie moja nauka języka się zmieniła. Moje podejście - nauka to nie obowiązek to Cytat zabawa i radość, dzięki takiemu traktowaniu nauki efekty będą widoczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odkupię Napisano Styczeń 27, 2020 Odkupię żółty lub zielony- aniaiskra@buziaczek.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 30, 2020 Chętnie odkupię żółty. Ktoś coś??????ewa_wakula@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daroba27@yahoo.com 0 Napisano Luty 9, 2020 Odkupię zielony , czerwony kurs. Proszę o informacje na adres daroba27@yahoo.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konrad_112 0 Napisano Marzec 12, 2020 Odkupię kurs English Six Pack. konradklonowicz@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtas2020 0 Napisano Kwiecień 17, 2020 Jeśli ma ktoś na zbyciu SixPack Żółty i zielony to proszę o informację na priv wojtek@dos.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SirKiler1981 0 Napisano Kwiecień 21, 2020 (edytowany) Ja również jestem zainteresowany żółtym i zielonym jeśli ktoś ma do sprzedania prosze na priv zygmunt.luszczynski@wp.pl pozdrawiam Edytowano Kwiecień 21, 2020 przez SirKiler1981 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marjo 0 Napisano Kwiecień 25, 2020 Jestem zaineresowany żółtym jeśli ktoś ma do sprzedania. martom@opoczta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i_z_a_18@poczta.fm 0 Napisano Maj 5, 2020 hej:) chętnie kupie zielony pyzizabela@poczta.fm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawel87 0 Napisano Maj 22, 2020 Hej, ja posiadam wszystkie części na sprzedaż w cenie: 1 poziom - 450 zł 2 poziom - 550 zł 3 poziom - 650 zł Wszystkie książki są nie zapisane, jeśli ktoś jest chętny to proszę o kontakt na maila: pawel87@poczta.fm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buria 0 Napisano Czerwiec 16, 2020 Cześć, kupię zielony zestaw. Proszę o kontakt na maila: buria681@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika03081989 0 Napisano Czerwiec 27, 2020 Chętnie odkupię cały zestaw six pack english żółty książkę oryginalną razem z pendrivem i tablicą. Proszę o kontakt pod emailem monika.wegner89@gmail.com Najlepiej gdyby odbiór był osobisty na terenie Warszawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
solczt 0 Napisano Czerwiec 27, 2020 Posiadam kurs zielony. Zamienię się na żółty lub czerwony. Mail do kontaktu: mqczek88@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika03081989 0 Napisano Wrzesień 1, 2020 Odsprzedam oryginalne kursy języka angielskiego Six Pack English poziom żółty (900zł) oraz poziom zielony (1000zł) lub w komplecie za 1800 zł W skład wchodzi : oryginalna czysta książka z ćwiczeniami + oryginalne zalaminowane tablice sixpack + oryginalny pendrive z nagraniami audio video Książka jest nowa wydanie 2020. Możliwa wysyłka lub odbiór osobisty na terenie Warszawy. Atrakcyjna cena za nowy zestaw. Aktualna cena takiego kursu na stronie wynosi 1599,00 zł za kurs żółty i 1699,00 zł za kurs zielony. Zapraszam do kontaktu pod adresem email: monika.wegner89@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna85 0 Napisano Wrzesień 22, 2020 Witam, odkupie poziom zolty zielony i czerwony:) Prosze o info justyna17musz@interia.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika03081989 0 Napisano Wrzesień 23, 2020 Moje poprzednie ogłoszenie z dnia 1 września o sprzedaży six pack jest już nieaktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kanar123 0 Napisano Październik 7, 2020 Witam chetnie odkupie zielony six pack za dobra cene kontakt: konopka_11@vp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juma 0 Napisano Listopad 21, 2020 Witam, odkupię 3 książki. juma00@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaro_fa73 0 Napisano Listopad 23, 2020 mogę odsprzedać poziom żółty email: fazi_ja@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dota.1987 0 Napisano Styczeń 11, 2021 Jestem zainteresowana poziomem żółtym. Chętnie odkupię dota.1987@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ela79 0 Napisano Luty 4, 2021 Jestem zainteresowana czerwonym six packiem. Ewentualnie zielony i czerwony Ela.myka79@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina123! 0 Napisano Luty 7, 2021 Odkupie poziom żółty i zielony, proszę oferty na maila. karsow1@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Honorata123 0 Napisano Luty 18, 2021 Witam, odkupie w całości poziom żółty i zielony. Informacje i oferty poprosze na e-mail: honoratamurgrabia@wp.pl Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mario1 0 Napisano Luty 28, 2021 Cześć, Chętnie odkupię, komplet kursów Sixpack English (żółty, zielony, czerwony), za rozsądną cenę. Propozycję proszę przesyłać na: don.habanero@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merlinn 0 Napisano Marzec 27, 2021 witam, odsprzedam Sixpack zielony proszę pisać na: quest.zielony@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bloksi 0 Napisano Luty 16, 2022 Witam. Jakby ktoś był zainteresowany to mam do sprzedania żółty pakiet tego kursu za 799 zł. Wystawiłem na allegro wystarczy wpisać SixPack English w wyszukiwarce na allegro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach