Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NiesprawnaBella

Czy jestem dobrą przyjaciółką?

Polecane posty

Chyba też nie za bardzo umiem w przyjaźń. Mam kumpla poznaliśmy się poza internetem, ale ze względu na różnice w kilometrach głównie piszemy ze sobą na fb. Mamy wspólną kumpelę która mu się podoba, jest świetna i bardzo im kibicuje, chociaż ich sytuacja jest skomplikowana, pozwólcie ze z szacunku do nich nie będę przytaczać szczegółów. Raz chłopak jest zdeterminowany, i błaga mnie by jego codzienne doły zduszać w zarodku za pomocą mentalnego kopa w dupę . Doły ma praktycznie codziennie, dzisiaj znowu ględził że od trzech dni mu nie odpisuje, że jedyne życzenia na nowy rok które mu wysłała, to"szczęśliwego nowego roku" Wiele osób ( w tym on sam) jest pewny że ona go kocha tylko boi się ostracyzmu społecznego ( a serio ma powody) On powiedział, że go to nie obchodzi, że to ona ma pierwsza zrobić krok , bo mu parę lasek dało kosza. To mu dałam do zrozumienia, że jest dupą wołową, że jak będzie tak siedział to nic nie osiągnie, że powinien mieć na uwadze też jej uczucia a nie czekać na nią i myśleć o swoim bólu . No to on na to, że nie mam prawa go pouczać bo nie wiem jak to jest , ze już do nikogo nigdy nie będzie pisał, że to jego wina, że jutro wiadomości od niego nie będzie ( Czyżby próba wyłudzenia współczucia? ) Ja mu kazałam się odezwać gdy się uspokoi. Czy dobrze go oceniłam? Czy w ogóle dobrze zrobiłam?

Gość gość
o kim to?

Gość gość
jeżeli ma powody by pierwszy się do niej nie odezwać to nie jest du** wołową ani ci**, ale ona księżniczkuje że korona z głowy jej spadnie jak to zrobi.