Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi faceci dotrzymują słowa??

Polecane posty

Gość gość

Zdarzało się że nie dotrzymał wam facet słowa? W jakich sytuacjach? Chodze ze swoim na treningi i ustaliliśmy że będzie po mnie przyjeżdzał sam chciał. A teraz mówi żebym sobie przyjeżdżała osobno. Nie potrafi dotrzymać słowa. Denerwuje mnie to.

Gość gość
Tak, zawsze. Ale on mi daje słowo w istotnych sprawach, a nie w takich pierdołach jak to, kto kogo będzie odwoził na trening. Każdy ma prawo do zmiany zdania. Widać przemyślał i mu się nie kalkuluje, żeby cię wozić. Zrozum, zaakceptuj i przestań strzelać fochami.

Gość gość
Nie za specjalnie poważnie w takim razie Cię traktuje. Facet z klasą, zakochany w kobiecie zawsze dotrzymuje słowa. Jeśli raz mu się nie uda będzie mu głupio i przeprosi. pojechałaś już chociaż raz na ten trening sama? Bo jeśli nie to jeszcze można mu powiedzieć do słuchu

Gość gość
Powiedz mu po prostu, ze nie widzisz problemu w tym aby dojezdzac sama, bo jestes samowystarczalna ale niech nastepnym razem nie wprowadza zamieszania skladając obietnice bez pokrycia, bo sens tego jest zaden i zakoncz temat