Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie posiadacie seksZBAWKI ?

Polecane posty

Gość gość

pytanie postawione powyzej dotyczy kobiet ! napiscie tez czy wasz facet o ty wiedzial a jezeli nie to jak jemu o tym powiedzialysie

Gość gość
Lubię się bawić zabawkami ze swoim facetem.

Gość gość
Lalkem barby, gremlinka na ołuwek i bierki. Wszystkie som bardzo szekszowne, szczególnie kiedy Ken przychodzi do barbi grać w bierki!

Gość gość
Musisz być stara bo za moich czasów nie było gremlinow na ołówek. A szkoda.

Gość gość
Czemu ma o tym nie wiedzieć? Wiele zabawek od niego dostałam, wiele mu sama sprezentowałam. Pierwszy wibrator kupiliśmy sobie razem ( po prostu weszliśmy dosex shopu w naszym mieście). Ale zwykle to sobie zamawiamy takie rzeczy przez internet. Bo jest wygodniej,dyskretniej. Nkt nie wie co zamawiamy :P Teraz tstuję kulki gejszy no i lubimy róznego rodzaju żele. Super jest na przykłąd libi gel. Mam porównanie z durex o i jednak tamten jest o wiele przyjemniejszy.

Gość gość
My mamy 4 wibratory dido kajdanki pejcz klapke skórzaną sznur opaske na oczy korek nanalny

Gość gość
Używałam durex o ale mi osobiście nie przypadł do gustu. Może i niektórzy go lubią,ale sama nie przepadam za tym uczuciem grzania, potem zimna :(

Gość gość
Stara ale jara, płace tysiaczka za Kena i barbi jak w bierki grajo:)

Gość gość
Lol też chcę w bierkiiii

Gość gość
Ja ma wibrator, ale najbardziej lubię w nim tego króliczka . Oczywiście, że mąż wie.

Gość gość18575
Dlaczego facet ma nie wiedzieć. Przecież 99% facetów się onanizuje to kobieta też może. Proste. Ja po prostu mojemu oświadczyłam, że kupiłam sobie wibrator i tyle.

Gość gość
gosc18575 :D w sumie to niezle nastawienie, ja bede niedlugo cztery lata z moim facetem a jestem w pewnyc kwestuach dalej wstydliwa albo niepewna... on sie przede mna niczego nie wstydzi, nie wiem czemu tak mam... jak pierwszy raz zrobilam sobie przy nim dobrze bylismy ze soba dwa lata i do dzis zrobilam to przy nim moze 4 razy, nie wiem czemu tak mam, wstydze soe samej siebie, z tad ten post, na codzien sie nie wstydze ale w takich sytuacjach tak

Gość gość
Może źle to tutaj porównałam, ale libi gel to nie to samo co durex o Daje o wiele inne uczucia. O ile w przypadku durexa jest tak jak piszesz ( chociaż mi osobiście sie to nawet podobało ponieważ lubię na przykład żele rozgrzewające) to libi gel zwiększa odczucia tam na dole. Nie wiem na jakiej zasadzie to działa ale sprawia to,że znacznie więcej się czuje. mega. Pierwszy raz miałam podwójny orgazm

Gość gość
Dokładnie tak, mam w tym opakowaniu :) Tyle,ze zamawiałam z innego sklepu. Ogólnie polecam bo fajny.