Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak jej to powiedzieć ?

Polecane posty

Gość gość

Otóż mam pytanie do was, poznałem jakiś czas temu dziewczynę bardzo piękną i wtedy nam właśnie nie wyszło, niby przez to że zbyt szybko chciałem być z nią a ona zerwała ze swoim chłopakiem, a wiec my nie mieliśmy ze sobą 3 miesiące kontakty aczkolwiek ona go cały czas szukała w ostatnim czasie co chwile coś napisze, mówi że tęskni i w ogóle. Jest troche nieśmiała ma 20l. Więc wracam do pytania jak ją zapytać o spotkanie ? tak żeby nie wyjść na desperata, chciałbym jeszcze raz wrócić i spróbować z nią. Dzień w dzień myślę o niej i wiem że to ta dziewczyna z którą może mi wyjść w życiu. Proszę o porady za hejty dziękuję !

Gość gość
Lepiej zadzwonić, czy lepiej napisać ?

Gość gość
Zadzwoń !

Gość gość
to przeciez proste

Gość gość
Udajesz niedostępnego? Ona ewidentnie Ciebie chce! No bo sam pomyśl dla samej znajomości się nie odzywa ciągle raczej..

Gość gość
daj sobie z nią spokój. rozstała się i zamęcza cię bo chce mieć jakąś zapchaj dziurę, i ty się do tego nadajesz bo aż płoniesz z podniety. dla każdego rozstania potrzebny jest czas, żeby uczciwie pożegnać się ze stratą, i zapewniam cię , nie trwa to 3 miesiące i już można dawać du/py, tylko o wiele dłużej. nikt nie potrafi zapomnieć kogoś ze związku, w krótkim czasie, chyba, że człowiek, który nie ma wcale dobrych intencji. jak dla mnie, nigdy bym się nie wpakował w takie bagno, a ty rób co chcesz. 🖐️

Gość gość
Tak udaje niedostępnego, wcześniej nam nie wyszło a były zbliżenia, fakt za szybko może chciałem, częściowo to moja wina. Bo też chciałem wiedzieć na czym stoję niestety po czasie zorientowałem się jakie błędy popełniłem i chciałbym to naprawić, naprawdę zależy mi na niej.

Gość gość
11:17 Nie jest z nim od 8 miesięcy.

Gość gość
"tonący, brzytwy się chwyta" :D

Gość gość
dlaczego od razu wrzucacie wszystkich do jednego worka może jej zależy naprawdę na autorze ?

Gość Carycka
A czesto sie widujecie?

Gość gość
"my nie mieliśmy ze sobą 3 miesiące kontakty aczkolwiek ona go cały czas szukała w ostatnim czasie co chwile coś napisze, mówi że tęskni i w ogóle." - czytać ze zrozumieniem, paskudy :D

Gość gość
Wtedy, praktycznie przez cały czas ;)

Gość gość
Więc może wróce do pytania najlepiej będzie jeśli zadzwonie i zapytam co u niej jak się czuję bo wiem że była chora ostatnio cieszyła się że zapytałem. I później zaproponuję spotkanie ?

Gość gość
rób co chcesz, forum nie jest konfesjonałem, a my nie jesteśmy ludźmi w czarnej sukmanie :P

Gość gość
11:41 Co za debilizm z Ciebie gościu się pyta, ma problem wiec jeśli nie chcesz nie pisz. Aczkolwiek ludzie mają większe problemy ale moim zdaniem powinieneś zadzwonić ;) Powodzenia życzę !

Gość Carycka
Do gosc 11:28: "paskudy" ??? Usmialam sie:)

Gość gość
po co udajesz niedostepnego jesli ci na niej zalezy?przeciez gdyby nic do ciebie nie czula to by nie mowila ze teskni.Ludzie sami sobie komplikuja zycie.

Gość gość
Tak są takie specyficzne dziewczyny, które kryją się z tym a ja chciałem zobaczyć czy jej faktycznie zależy.

Gość gość
Zadzwoń lub napisz w zależności jak Ci łatwiej. Jeśli Ci na niej zależy, bądź przy niej, bez naciskania na spokojnie ale żeby jednak widziała że jest dla Ciebie ważna. Po rozstaniu, szczególnie jeśli dziewczyna została zraniona, naprawdę trudno jest wejść w nowy związek. Ona czuje do Ciebie pozytywne emocje ewidentnie, więc jest duża szansa. Tylko chłopie cierpliwości ;)

Gość gość
gdyby jej nie zalezalo to by nie doszlo do zadnych zblizen i juz z pewnoscia nie mowilaby ze teskni! teskni=kocha,mam nadzieje ze nie da ci drugiej szansy bo widac ze sie nia zabawiles.

Gość gość
12:01 Dla mnie to nie jest żaden problem żeby zadzwonić. Dzięki za wsparcie !

Gość gość
12:04 Mylisz się nie bawiłem się nią, od samego początku mi zależało a spieprzyłem to że byłem niecierpliwy, tylko naciskałem a mogłem poczekać !

Gość gość
Najpierw naciskales a pozniej udajesz niedostepnego,zeby sprawdzic czy jej zalezy i ty mowisz ze sie nia nie zabawiles?

Gość gość
Szukasz Szkoły ? Dołącz do nas ! Rekrutacja trwa Zapraszamy serdecznie do NOVA Centrum Edukacyjne w Tarnowie . Nasza szkoła może pochwalić się szeroką ofertą kierunków, jak również kursów krótkich. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą oraz do zapisów za pomocą stron internetowej: http://www.nova.edu.pl/ bądź bezpośrednio w sekretariacie na ul. Krakowska 17/14 W razie pytań prosimy o kontakt z sekretariatem szkoły pod numerem 143000350 lub mailowo na adres tarnow@nova.edu.pl

Gość gość
Po prostu zadzwon do niej i powiedz ze chcesz szczerze porozmawiac i wszystko wyjasnic.Powodzenia

Gość gość
12:19 Sprawdzałem czy jej zależy ;) Fakt święty nie jestem ale zależy mi na niej i to bardzo.

Gość gość
No ja też myślę, że bardziej tym udawaniem niedostępnego możesz spieprzyć niż tym naciskaniem które też dobre nie było. O ile dziewczyna może poudawac niedostępna, szczególnie jak ma poczucie że trochę przesadziła :P, o tyle facet nie powinien prowadzic takich gierek, jeśli mu rzeczywiście zależy. Bo dziewczyna może wówczas całkowicie odpuścić i uznać że on się bawi, albo że się pomyliła.

Gość gość
dziś I co wynikloz tego sprawdzania?Zalezy jej czy nie?

Gość gość
dziś Dokladnie