Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawo jazdy 2018

Polecane posty

Gość gość

Witam, w tym roku zdaje prawo jazdy, w marcu mam urodziny i w sumie mógłbym juz zapisać sie na kurs ale moja szkoła oferuje mi darmowy kurs na prawo jazdy ktory zaczyna sie w polowie kwietnia a w związku z wchodzącymi przepisami mnie obejmowały mnie stare czy nowe przepisy? Nawet gdybym mial egzamin powiedzmy 10 czerwca

Gość gość
Lepiej poszukać tych informacji na stronach pokroju mojauto.pl , bo tutaj ludzie często się mylą :P

Gość Ziomus86
Jak sie masz taki przejmować to lepiej zamów sobie prawko z clubcardu ;)

Ja chodzę na kurs na prawo jazdy toruń do renomowanej szkoły http://www.auto-prawko.pl/ z największą zdawalnością. Powiedzieli, że nie ma co przeciągać do czerwca. Przepisy zaliczają się dla osób, które zdadzą bodajże po 9 czerwca, a nie wiadomo za którym razem zdasz i to się może przeciagać. Najlepiej działać jak najszybciej.

Gość Szymek

Akurat jeśli chodzi o wybór szkoły do prawa jazdy to tutaj zdecydowanie mogę polecić Ci, abyś sprawdziła również OSK Pegaz z Poznania ponieważ w mojej opinii to jedna z lepszych szkół która naprawdę dobrze przygotowuje do egzaminów i do tego mają dobrych instruktorów o wysokiej wyrozumiałości oraz profesjonalnym podejściu, więc w cały kurs nawet osoby które wcześniej nie miały do czynienia z motoryzacją będą w stanie dobrze przygotować.