Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jechaliście kiedyś na wakacje z biurem podróży itaka pytanie

Polecane posty

Gość gość

wiecie że biuro podróży Itaka to największe Polskie biuro podróży i wbrew temu co każdy sądzi biuro podróży Itaka jest z Opola i ma Centrale w Opolu czyli stolicy polskiej piosenki znanego z festiwalu polskiej piosenki :)

Gość Namysłów wojew opolsk
Nowa Itaka Sp. z o.o.   4,013 opinii z Google Organizator turystyki, Opole, Polska Adres: Władysława Reymonta 39, 45-072 Opole Godziny otwarcia: Otwarte ⋅ Zamknięcie: 17:00 Telefon: 77 442 92 02 Zaproponuj zmianę Znasz to miejsce?Odpowiedz na kilka pytań

Itaka (biuro podróży) Nowa Itaka Sp. z o.o. Forma prawna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Data założenia 1989 Państwo Polska Siedziba 45-072 Opole ul. Reymonta 39 Numer KRS 0000002269 Prezes Mariusz Jańczuk Branża biuro podróży Przychody 1 609 340 000,00 zł Kapitał zakładowy 3 315 000,00 zł Strona internetowa Itaka – największe biuro podróży w Polsce założone w 1989 r. Zajmuje się organizacją wczasów i wycieczek objazdowych do ponad 100 krajów świata. Itaka jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Główna siedziba firmy znajduje się w Opolu.

i co zatkało was że Itaka jest z Opola? a wy myśleliście że skąd? :D

Gość gość
S********j z tą dziurą opolem i tą twoją śmieszną Itaką:D🖐️

Gość gość
Itaka ma tylko atrakcyjne oferty na kilkadni przed odlotem. A tak ? wcale nie jest tania.

Gość gość
Szczerze, to nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy. W każdym razie firma jest solidna i godna polecenia. Nie jeden raz korzystałem z ich usług i zawsze było wsyztko dopięte na ostatni guzik.

Gość Missa

W zeszłym roku udało mi się wyjechać na last minute z Coral Travel i dzięki temu świetnie odpoczęłam. A Coral Travel jako organizator doskonale się spisał. Mega udany wyjazd i świetny wypoczynek!

a ja wlasnie zdążyłam wrocić z Grecji z nimi, i sie cieszę ze nie zrezygnowałam z wyjazdu z Coral Travel - zadbali o bezpieczeństwo, w hotelu na prawdę dbali o nasze bezpieczeństwo. jestem zadowolona i wypoczęta!