Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zastanawialiście się skąd pochodzą biura podróży z którymi jeździcie na waka

Polecane posty

Gość gość

-cje? czy nie zastanawialiście się nad tym? Wiecie np z jakiego miasta pochodzą takie biura podróży jak Tui, Rainbow Tours, Itaka którzy są liderami w Polsce wiecie skąd te 3 biura podróży pochodzą (każde z nich pochodzi z innego miasta) z ciekawości was to nie interesuje?

Gość gość
no ja nigdy z nimi nigdzie nie jeździłem stąd byc moze brak zainteresowania ta kwestią. ale zaciekawiłas mnie

Gość gość
Ciekawi was to?

Gość gość
a co to za różnica ?

Gość gość
jeszcze mnie ciekawi ale za chwile pojawi sie jakiś temat o cyckach i przestanie mnie to ciekawić

Gość gość
12:06 a wiesz w jakim mieście jest siedziba Itaki czy nie wiesz?

Gość gość
pewnie w watykanie

Gość gość
Namyslow wysylam link z tematem do tego biura, ze rezygnuje z wycieczki ponieważ obrzydziles mi te biuro. mam nadzieje, ze obciąża cie kosztami w sprawie sadowej

Gość gość
ten z namysłowa to jakis grecki homofob miasto-państwowy? sleczy tu bo go nie było stac na kirys tarcze i dzide żeby sie zaciagnąc do falangi?

Gość gość
czas poszukac tematu z wiekszym potencjałem

Gość gość
Itaka (biuro podróży) Nowa Itaka Sp. z o.o. Forma prawna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Data założenia 1989 Państwo Polska Siedziba 45-072 Opole ul. Reymonta 39 Numer KRS 0000002269 Prezes Mariusz Jańczuk Branża biuro podróży Przychody 1 609 340 000,00 zł Kapitał zakładowy 3 315 000,00 zł Strona internetowa Itaka – największe biuro podróży w Polsce założone w 1989 r. Zajmuje się organizacją wczasów i wycieczek objazdowych do ponad 100 krajów świata. Itaka jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Główna siedziba firmy znajduje się w Opolu. Przypisy

Gość gość
grecy to byli sportowcy nawet jak sie ścierali falangami to wyznaczali sędziego. przynajmniej w małych potyczkach. nie pamiętam jak wyznaczano sędziego ale to musiała byc niezła fucha

Gość gość
spółka to spółka ty mi tu prezesa na odstrzał nie wystawiaj

Gość gość
mnie na podróże zagraniczne nie stac na prace w itace też zresztą nie. a jeździć do opolazeby zwiedzać biuro podrózy to juz lekka przesada jest

Gość gość
tam chyba potrzebuja do pracy ludzi estetycznych i wzbudzajacych zaufanie. jakby mnie zatrudnili to bym musiał naswietlic każdemu klientowi sytuacje ekonomiczna kraju docelowego wraz z implikacjami geopolitycznymi i miejscami wydobycia strategicznych złóz. gdyby kttos planował piractwo niezbednym okazałby się wykaz szlaków handlowych w tym kanałów przerzutowych przemytników i infrastruktury słuzącej importowi i eskportowi narkotyków z uwzglednieniem specyfiki środków płatniczych i sposobów rozliczeń

Gość gość
do wycieciek zkałdowo szkolnych przewodników skad najmuja? maja własnych? orientujesz sie jak to wygląda? maja umowy z hotelarzami?

Gość gość
tam ewentualnie jakby komus jakis region przypadł do gustu i jeździł tam regularnie np jakos na wiosne czy zime to wypadałoby jako stałemu klientowi zapewnic mu dodatkowe miejsce bagażowe plus dostęp do ludzi zajmujących sie wzornictwem dokumentowym

Gość gość
jakbym był szefem jakiegos odziału terenowego MI6 to też wolałbym agenta 07 wysłac na zwiedzanie wiezy eifla z bazooka zdywersyfikowana w układzie wydechowym autobusu

Gość gość
w zasadzie cała grupą to możnaby przemycić do kraju ościennego nawet jakiś mały czołg

Gość gość
tam mały bo mały wazne ze wariat nie?;)

Gość gość
tam w sumie nie wiadomo po co mały7 czołg na wieży eifla ale analizowanie tej kwestii mogłoby chwilowo zając paryżan w tym tunezyjczyków

Gość gość
teoretycznie z samej wiezy eifla dałoby sie coś sensownego powyginać. domontować jakies kółka kierownice obłozyć styropianem i zwodowac do loary

Gość gość
w czołgu by sie zrobiło opancerzona sterownie i ruchomy punkt dowodzenia. smigałby se po kratownicach czy cos

Gość gość
bo tam coś słyszałem o celach wznoszenia tej wieży ale kto tam dojdzie za francuzami szczególnie nazywajacymi sie eifel.

Gość gość
czy biuro itaka myslało o klientali rrekrutujacej sie z teoretyków spiskowych? jakby im zasugerowac że eifla to transformers z kosmosu i zaprosic jako konsultantów to by zamiast na prochy i wóde wydawać oszczedzali na bilety.

Gość gość
szczerze mówiąc jak mam jechac do paryża i sie tam lansowac z kołtunami wyzyskującymi alkoholików w piekarniach to wole sie przejsc na miejscowe wzniesienie pod którym podejrzewam istnienie bazy obcych

Gość gość
tam w zasadzie nie znam strategi biur podrózy ale podejrzewam ze sporo środków idzie na prezenty dla róznych zaprzyjaxnionych prezesów. po co? zaduzo pinindzy mata? to ja wam moge troche uszczuplic budżet zara

Gość gość
wyobraźcie sobie te badania. setki namiotów na polach elizejskich kosmoarcheologów kosmnogeologów hipisów handlarzy trawka pośredników sprzedarzy magicznych rózdzek i spekulantów meteorytami. a to całe towarzystweo buliło by wam za podzielenie sie klientami. no ale jak sie ma za duzo pinindzy i tyuł prezesa to na c***j kombinowac.

Gość gość
Itaka (biuro podróży) Nowa Itaka Sp. z o.o. Forma prawna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Data założenia 1989 Państwo Polska Siedziba 45-072 Opole ul. Reymonta 39 Numer KRS 0000002269 Prezes Mariusz Jańczuk Branża biuro podróży Przychody 1 609 340 000,00 zł Kapitał zakładowy 3 315 000,00 zł Strona internetowa Itaka – największe biuro podróży w Polsce założone w 1989 r. Zajmuje się organizacją wczasów i wycieczek objazdowych do ponad 100 krajów świata. Itaka jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Główna siedziba firmy znajduje się w Opolu. Przypisy