Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taszczerazabardzooo

nie chcę mieć dzieci , to moja świadoma decyzja

Polecane posty

Gość gość
Nie kazdy jest stworzony do matkowania ,niestety w pl jak nie urodzisz potomka to od razu pytania z doopy albo gadanie za plecami ,ze chora lub nienormalna..Takie jest spoleczenstwo i jedyne co mozna zrobic to nie sluchac bzdur I zyc po swojemu..pozdraiwam bezdzietne .

Gość gość
Mam 31 lat i takie dane odczucia jak Autorka. Co prawda, lubię dzieci, pobawić się, porozmawiać, ale swoich nie chce z wielu różnych powodów. Tak trudno znaleźć partnera. .... Ale rodzic tylko aby utrzymać związek to jest dopiero głupota!!! Z premedytacjąznalazłam rozwodnika z 1 dzieckiem. Moze i by chcial drugie dziecko, ale jedno tez mu zapewnia moc wrazen, atrakcji i wydatkow. Zdecydowałam się na sterylizacje! Żałuję że tak późno. Lepsza sterylizacja niż aborcja czy niechciane dziecko. Klinika w Lewicach, 570euro i po sprawie.

Gość gość
Ale po sterylizacji cos sie chyba niedobrego dzieje z hormonami? tak tylko czytalam bo tez rozwazalam...

Gość gość
Sterylizacja polega na niedroznosci jajowodow. Hormony są dalej produkowane przez jajniki. Niczego się nie usuwa! Okres pozostaje bez zmian. Podobnie cykl miesięczny zostaje zachowany, tylko jajeczko nie ma jak się dostać do macicy, bo jajowod jest niedrozny (różne są metody, np.założenie klipsa, zszycie, zrosniecie).

Gość gość
Autorko i masz racje, broń boże nie ulegaj presji ja uległam i teraz żałuję, gakt kocham moje dziecko, ale gdybym mogłacofnąć czas wybrałabym drogę bez dzieci. Teraz non stop słyszę od rodziny ze strony męża, że powinniśmy mieć drugie. Niech się gonią, moje życie, moje ciało i moja sprawa.

Gość gość
gość dziś Sterylizacja polega na niedroznosci jajowodow. Hormony są dalej produkowane przez jajniki. Niczego się nie usuwa! Okres pozostaje bez zmian. Podobnie cykl miesięczny zostaje zachowany, tylko jajeczko nie ma jak się dostać do macicy, bo jajowod jest niedrozny (różne są metody, np.założenie klipsa, zszycie, zrosniecie). xxx no wlasnie i jesli to jajeczko nie ma ujscia to nie jest tak ze ono sie kumuluje i wlasnie cos sie dzieje z hormonami? (jesli bredze to wybaczcie, po prostu cos takiego wyczytalam kiedys w internecie i sie wystraszylam, bo skoro ma mi sie cos zrobic z hormonami to tak samo jakbym brala tabletki)

Gość gość
Dużo czytalam na temat podwiazania jajowodow i to nie fora czy porady z Pani domu. Nie ma wpływu na hormony. To jest naturalne, ze komórki obumieraja w organizmie.

Gość gość
2018.01,05 20;59 Glupia babo krytykuj to sama siebie, mam prawo pisac to co mi sie podoba DURNOTO ZYCIOWA i zdania niezmienie przebojowe szmaty maja lzej w zyciu i maja jednego faceta i niedosc ze je bzyka to i jeszcze kocha!I w d***e mam to co ci sie nie podoba ty mi sie tez nie podobasz.

Gość gość
2018.01. 05 Na ciebie napisalam przebojowa szmata ?ze tak sie unosisz, bronisz innych ludzi a ty co jestes świętoszka od zwracania komus uwag ideal chodzacy i pierdzacy. W/yp*****laj bo psujesz temat tepa dzido!

Gość gość
2018.01.06 01;07 Niekoniecznie musi dawac sie w kiblach moze w kazdym miejscu ale to d***** ktore zawsze maja wziecie u facetow facet woli puszczalskie. W lozku musi byc d*****.Jak tego nie zrozumiesz to ty jestes idiotka i mi piszecie ze ja wulgarna a sami mnie od idiotek wyzywacie p******e to wszystko!

Gość gość
purchlaki gównioki do gaaazuuu