Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a1aleksandra1

Starania o dziecko 2018

Polecane posty

Gość izulek_2006
o rety lepiej się nie puszczaj Kochana "gosć" poczekaj na odpowiedniego faceta. Serio az tyle po miesiaczce nie wychodzi test? dziwne? w dniu miesiaczek zrobiłam testy to zawsze wychodza 2 grybe krechy już no ale kazda z nas jest inna.jedne maja objawy inne nie. zajsc w ciaze to jedno a utrzymac jeszcze ciałoko zolte to też musi się udać.wiec dziekuje Bogu ze dzis 13. powinnam dostac okres a zrobiłam test i 2 piekne krechy . naczytalam sie ze najwiecej poronien wlasne w dniu okresu i w stresie od rana

Gość gość
Izulek a powiedz mi kiedy miałaś wizytę u go ekologa bo chyba mi umknęło? Ja mam na wtorek a według moich obliczeń dziś jest 4 tydzień. We wtorek będzie 4t+4d. Czy to nie za wcześnie na wizytę? W zasadzie wolałam ten termin bo następny byłby dopiero na 24 kwietnia. A1ALEKSANDRA1

Gość izulek_2006
ja byłam tylko podwieźć wyniki moich morfoligii i 2 bet hcg z 48h zeby pokazac i zapytac czy dobrze wzrasta ;) zapisał mi tylko mocniejszy kwas foliowy na receptę 5 mg i witaminy ciazowe sama juz kupiłam. i nie badał mnie bo to za wszesnie nic bym nie zobaczyła. umowił mnie na 1 usg 25 kwietnia. okres miałam 13, owulacje 27 a u gina byłam teraz 11 w srodę.

Gość gość
To ja miałam okres 12 marca, owulację 26 także jeden dzień różnicy. Chociaż nie wiadomo kiedy doszło do zapłodnienia, bo robiliśmy to często :)) mam nadzieję, że się czegoś dowiem we wtorek a jeśli nie to będę czekać :) A1ALEKSANDRA1

Gość Aga900
Super Aleksandra, gratulacje! Widzisz, opłaciło się wyluzowac, myślę, że to zaowocowało

Gość Izulek_2006
Aleksandra jesteśmy w tym samym dniu chyba zaowocowane. Ciekawe kiedy urodzimy:) chętnie dowiem się od Ciebie co będzie potem!nie wiem jak potoczy się wątek czy między czasie nie padnie ale może jakoś na priv się zgadamy

Gość gość
Z moich wstępnych obliczeń wynika, że 19 grudnia ale to tylko takie domysły na razie. Wszystkiego dowiemy się na USG :)) no pewnie będzie można się zgadać :) wózek już nie wybrany xdd A1ALEKSANDRA1

Gość izulek_2006
Aleksandro jest gdzieś wątek stworzony juz dla cieżarnych, zeby tu dziewczynom nie pisać .Na pewno nie jest łatwo czytać w trakcie starań? wiesz coś moze? a tak wpgole to co u pozostałych dziewczyn na jakim etapie jestescie? jakies bliskie owulacje się szykują?

Gość gość
Można taki założyć jeśli żaden się nie znajdzie :) A1ALEKSANDRA1

Gość gość
Izulek jest wątek pt. Grudniowki 2018 :) A1ALEKSANDRA1

Gość Malina352
U mnie 40 dc i @ nadal nie ma. Piersi mnie całe bolą, ciążą mi, czasem tak zakluja jak by mi ktoś igle wbijal. Brodawki mnie nie bola ale sutki tak. Brzuch to jedynie tam czasem jajnik zakluje. Czy któraś miała tak z was?

Gość 29edzio
Część, Dziewczymy ☺ pamiętacie mnie, dawno tu nie pisałam, choć zaglądam co jakiś czas. Gratuluję sukcesu Izulcs i Alexandrze ☺ super wuadomosc

Gość gość
Malina zrób test :) tak właśnie miałam :) Edzio pewnie że pamiętam, dziękuje :) A1ALEKSANDRA1

Gość Malina352
Jutro kupię test i zrobie:)

Gość 29edzio
Chyba mi urwalo cala reszte tekstu

Gość gość
Czekam na wiadomość :) a1aleksandra1

Gość gość
Ja dziś dostałam @:( To już trzeci cykl bezowocnego swrduszkowanka w owulkę:( Mam 20 lat i marzę o własntm bobo. O tulanku, cyckaniu, noszeniu bejbika na rączkach... Czemu dalej nie ma fasolinki?

Gość Malina352
Gościu niektórzy starają się latami o dziecko więc spokojnie jeszcze Ci się uda.

Gość gośćmamini
Cześć dziewczyny! Jak się czujecie?:)

Gość gość
izulek_2006 2018.04.13 Tylko, że ja mam męża i chyba już się nie da go naprawić, a zmienić nie chcę.

Gość Izulek_2006
Dopiero teraz zrozumiałam "gosc" przepraszam ja w innym kontekście myślałam.

Gość Malina352
Test negatywny. @ nadal nie ma. Brzuch mnie w ogóle nie boli. Piersi bolą po bokach tylko i sutki. Mam umówiona wizytę do ginekologa na jutro zobaczymy co powie. Może coś się dzieje nie tak :/

Gość izulek_2006
Malinka koniecznie do lekarza. Trzeba zobaczyć co jest przyczyną...Przykro mi

Gość Malina352
Izulek nie nastawialam się w tym cyklu bo za późno podjęliśmy decyzję o dziecku. Dziwne to wszystko. No nic, przebadam się i zobaczymy co mi powie.

Gość 29edzio
Izulek i Alexandra, czulyscie jakieś pierwsze wczesne objawy, czy zupełnie nic? Jak to jest?☺

Gość gość
Ból piersi (głównie sutki były wrażliwe na dotyk) i senność. I tak mam do tej pory. Teraz 6 tydzien licząc od miesiączki i urosły mi lekko piersi. Przenioslysmy się na temat kafeteria grudniówki 2018 tam jest kilka dziewczyn. Pozdrawiam Iza.

Gość 29edzio
Część, dziewczyny. Miałam nadzieję, na ciaze w tym cyklu, bo znów miałam bóle jajnikow, podbrzusza. PrEstalam nawet cwiczyc, bo czułam takie obciążenie w dole brzucha. Uczucie goraca w brzuchu lub zaraz dreszcze- choć nie wiem, czy to objawy, po prostu tak czułam. Okres mam dostać 1 Maja, ale od wczraj już nic nie czuję. I teraz tak sobie pomyślałam, ze ostatnie 2 razy miałam podonie i nic z tego.zaczynam podejrzewać, ze coś się we mnie zaczyna dziać, ale dochodzi do poronienia, jakbym nie mogła tej ciazy przyjąć. Na pewno nie wmawiać sobie tych objawów, po prostu ja czuję, jak nie czuję, to również to zauważam☺ dobrze, ze wyjeżdżamy z mezem, może przestanę o tym myśleć na te kilka dni chociaż. Ale autenycznie denerwuje mnie to i już wiem, ze pewnie nic z tego

Gość Paulina 26
Hey

Gość Paulina 26
My z mężem staramy się około 8 miesięcy i cisza... Mam 7 letniego Synka. Od tego miesiąca zaczęłam brać wiesiolek

Gość gośćmamini
Paulina Konsultowaliście się z lekarzem?