Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a1aleksandra1

Starania o dziecko 2018

Polecane posty

Gość Malinkowaczeresnia
Gościu mam prawo wyrażać własne zdanie. Na forum chce usłyszeć ze będzie dobrze ze jakieś wsparcie czy coś. Kubły zimnej wody mam w życiu codziennym realnym od forum oczekuje czegoś innego. Paulina lekarz się znalazł

Gość gość
Staraczki sraczki jedna drugiej coś nie po nosie napisała i już gownoburza. Zróbcie coś dla świata i nie przekazujcie tych genów dalej

Gość gość
ty od czereśni, no jak można oczekiwać ,ze będzie dobrze jak może być róznie. Ktoś tu z fusow po kawie ma ci wywróżyć? Lekarz jest od tego.

Gość gość
to nawet ciąża nie musi być a ty czeresnia piszesz o poronieniu ?! Sa setki powodów bólu podbrzusza i nie musza być związane z ewentualna ciążą a ty już fiksujesz się na nią. To prowo. Weź się ogarnij.

Gość Malinowaczeresnia
Zero empatii. Jesteście nienormalne. To od czego jest to forum ja się pytam. Same kretynki tutaj

Gość Paulina 26
Sama jesteś kretynka

Gość gość
Ale o co ty pytasz? ze jak boli podbrzysze to co to ma być? ! no jak ci odpowiedzieć jak ty chcesz ciążę a to wcale tak być nie musi. Niezrównoważona jesteś (słownictwo) i oceniasz bezpodstawnie (jakoby brak empatii). Oczekujesz chyba,że ktoś pokusi się napisać "tak, bądź dzielna.ból zaraz minie a ty zaciążyłaś jak marzysz".No sorki, nikt tu nie jest wróżką a tym bardziej lekarzem co widzi w necie nawet bez badań !

Gość Malina352
Hej dziewczyny. Widzę że już dzisiaj się ktoś podszyl pode mnie. Paulina nie jesteś sama z nieudanymi staraniami. Mi też nie wyjdzie w tym cyklu eh.

Gość gość
Czeresnia to troll. Jak nie będziecie reagować, to pójdzie stąd.

Gość Paulina 26
Malina ile to można się starać? Nie mam już siły. Poddaje się. Skąd wiesz ze u ciebie tez cykl stracony? Który masz dzień?

Gość Malina352
U mnie już 34 dzień byłam u lekarza i mam torbiel około 2 cm prawdopodobnie po niepeknietym pęcherzyku tez mam dość No ale co nikt nie mówił że będzie łatwo

Gość Malina352
Ten post wyżej to znów podszyw. Paulina nie mam skoku temperatury. Mało śluzu. Jajnik mnie żaden nie bolał a to już 27 dc. Pójdę do ginekologa żeby dał mi coś na wyrównanie cyklu bo mam strasznie długie i może przez to. Dużo czytałam o tabletkach ovarin że są dobre zapytam się ginekologa o nie.

Gość gość
Odebrałam dziś wynik beta hcg, 0, 157 mlU/ml może oznaczać ciążę? Cykle 26 dni, jestem 3 dni przed okresem. Proszę pomóżcie

Gość gość
NIE to nie ciąża

Gość gość
Beta hcg przed okresem może być jeszcze niska, jeżeli za 3 dni nie dostaniesz okresu to powtórz betę

Paulina generalnie czuje sie dobrze czasami boli mnie podbrzusze alee nic poza tym dzisiaj czuje sie padnieta ale to pewnie przez pogode a jak tam Twoja beta?;-)

Gość Paulina 26
Moja beta <1 niestety. Ja chyba odpuszczę na czas wakacji. Iwonexx kiedy masz lekarza? Dobrze pamietam, ty jesteś jeszcze przed terminem miesiączki tak?

Gość Paulina 26
Dziewczyny cały czas ktoś się podszywa pod naszymi nikami napewno to gowniarze także np innych gości olewam oczywiście tych którzy piszą głupoty najlepiej nie reagujmy. Ten ktoś kto się podszywa napewno na życie nie udane bo próbuje w necie zabłysnąć szkoda mi ciebie

Gość Paulina 26
Malinkowaczeresnia wiesz co niestety to nie ja pisałam tylko ktoś się podszyl pod mój nick

No wlasnie widze.. jakby byl na tyle madry to by sobie przeczytal wczesniejsze posty.xD Paulina nie przejmuj sie.. daj znac jutro jaka masz ta bete;-)

Gość Paulina 26
No to nie ja pisałam. Jutro mam dostać okres wiec jeśli nie dostanę to dopiero pojadę albo kupię test to zależy jak mi się plany ułożą.

Gość Paulina 26
Hmm i znowu to coś wyżej to Nie ja... Swoją drogą "podszywaczu" jesteś żałosny nie masz nic innego do roboty jak udawać kogoś na necie twoje życie napewno jest tak żałosne i nudne że próbujesz być lepszy chociaż tutaj na forum szkoda mi ciebie i pamiętaj w tych czasach szybko można kogos znaleźć kto wypisuje np ciebie a to co robisz ze się podszywasz i mnie przedstawiasz w złym świetle to nie jest fajne i nie jest zgodne z prawem.

Gość gość obserwator
Widzisz Paulina najlepsze jest to ze ten kto jak mówisz podszywa się pod ciebie to nie robi nic niezgodnego z prawem. Twój nicienie jest zastrzeżony wiec nie jest to kradzież nicku ani podszyw, po drugie osoba wypisuje głupoty ale nikogo nie obraza a już tym bardziej nie stawia ciebie w złym świetle. Wyglada to tak ze oboje macie ten sam nick i każdy może pisać pod danym nickiem co chce. I jeśli nie doszło do złamania hasła w celu pozyskania twojego nicku to nie możemy tu mówić o żadnym naruszeniu zasad a tym bardziej o przestępstwie

Gość Malina352
U mnie to niestety nie wyglada za dobrze. Muszę porobić badania wdrożyć leki i zobaczymy co dalej. Naturalnie mogę mieć problem

Gość Paulina 26
Malina352 a co ci lekarz powiedział? Ja powinnam okres dostać w ten piątek także zobaczymy

Gość Malina352
Paulina to nie ja pisałam znów się ktoś podszywa. ,,Podszywie"dla twojej wiadomości jestem zdrowa :)

Gość Paulina 26
To dobrze bo już myślałam ze rzeczywiście masz jakiś problem. Ja puki co na razie bez zmian dalej nic nie wiem. Wiec puki nie ma okresu jest nadzieja. Iwonexx a co u ciebie?

Gość gość
Już dawno się tak nie ubawiłem baby to jednak głupie są