Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a1aleksandra1

Starania o dziecko 2018

Polecane posty

Gość MałgoQ
Ja mierzę temperaturę zawsze rano ok 7 . Zaraz po przebudzeniu mam obok łóżka termometr.

Hej, dziewuchy :D Nic nie pisze bo u mnie dni sie wloką pomału.. ale czytam sobie Was codziennie :) mam 20 dc a testy owu dopiero mi wykrywają owulke wiec na dniach powinna być, coś późno ;D może przez to że nie brałam clo w tym cyklu. Na monitoringu tez nie bylam, wydalabym tylko kasę na darmo hehe Iwonexx, też testujesz teraz? Jakie macie sprawdzone testy owu?

Gość Malina352
Iwonexx mogę spróbować z tymi testami ale ja i tak czuję kiedy mam owu. Mam nadzieję że z ovarinem będę miała w tym tygodniu. MalgoQ trochę niska masz tą temperaturę. Temperatura w ciąży raczej powinna się piac w górę. Ja w ciąży miałam powyżej 37 nie zależnie od pory dnia. Ale oczywiście każda z nas jest inna.

Kup sobie od razu dwie paczki skoro masz długie cykle ;) przynajmniej sie upewnisz jeszcze bardziej i bedziesz mogła sobie porównac.

Gość Malina352
Iwonexx jutro może już zakupie

tak tez testuje.. co prawda powinnam dopiero testować od czwartku ale kupiłam dwa opakowania i już testuje bo ostatnio jak zaczełam to już byłam w trakcie owulacji.;)

Gość Malina352
Mnie zaczyna pobolewac jajnik więc może już niedługo owu. A jeśli będę przed owu to linia na teście będzie robić się coraz ciemniejsza im bliżej owulacji? Czy tylko są dwie kreski w dniu owu?

wiesz ja mam die kreski juz teraz tylko ta pierwsza to taka bladzina ale im bliżej tym ciemniejsza.. po owu automatycznie zanika ta pierwsza.. przynajmniej ja tak miałam.;)

Gość Malina352
Dziękuję za rady

Gość MałgoQ
Temperatura może być niższa niz 37 wazne aby wzrosła od tej przed owulacja i utrzymywała się dłużej niz 2 tygodnie. Ja dopiero będę testowac 5 września

Gość BorowkowaPozeczka
Dziewczyny tez macie tak mokro po tym ovarinie ?:D

Gość Malina352
Mokro? Ja właśnie nie mam :/

U mnie dopiero beda sie zaczynac dni plodne.. ale kurde nie wiem co z tego bedzie bo ostatnio dopadly mnie zatoki i nie moge sie z tym uporacz czuje ze jestem mega oslabiona.:(

Gość BorowkowaPozeczka
Dopiero wczoraj skończył mi się okres :) ale czuje takie nawilżenie . Takie uczucie jak smarujecie sobie buzie ... jest nawilżona . To zupełnie inne uczucie niż to przed tym zanim brałam tabsy . A biorę je od zeszłego czwartku . Dziś mam zamiar zgwałcić mojego faceta bo od 3 tyg nic nie było!!! Głupie delegacje a później pieprzona @! Niech ten wieczór się nie kończy ...

Gość Malina352
Ja na ogół mam zawsze mokro po prostu taki mój urok i nie znam czegoś takiego jak suchość lub żel nawilżający. Ale teraz od około tygodnia praktycznie ze mnie nie leci. Tydzień po miesiaczce leciała biała wydzielina a teraz malutko takiej przezroczystej. Nie jest ani lepka ani rozciagliwa. Bardziej taka kremowa/ wodnista. Pierwszy raz mi się taka zdazyla. Może i to przez ovarin.

Gość Malina352
Mam już zakupione testy owu chyba dzisiaj zatestuje pierwszego.

Gość BorowkowaPozeczka
Ja kupię sobie testy owy dopiero za tydzien . Kurde ale się wkurzyłam ... w listopadzie mieliśmy zaplanowany urlop na dominikanie a tu soe okazuje ze jak tam polecimy to mogę zachorować na coś od komara i później pol roku w ciąże zajść nie można ... :/

Gość Iwonexx
Fajnie.. to testuj :) u mnie zrobiła sie kreska troche ciemniejsza niz na dwóch wczesniejszych testach wiec chyba owulacja sie zbliża ;)

Gość gość
Cześć dziewczyny, jak Wasze samopoczucie? Ja już bliżej, niż dalej. 30 - tego chyba znowu zatestuje. @ma być 2 września. Ania.

Gość gość
Trzymajcie kciuki ja po testach ovu. Teraz czekam na finał

Gość Malina352
Borowkowapozeczka może uda ci się już zajść do listopada. Iwonexx to super. A który masz dc? Ania u mnie wszystko dobrze. Prawy jajnik zaczyna o sobie bardziej dawać znać. A u cb jakieś objawy na @?

Gość Iwonexx
Malina dzisiaj 10 dc mam.;) Aniu.. Samopoczucie.? u mnie kiepsko.. coś mnie ciągle meczy nie wiem czy to przeziebienie czy co.. ale już nawet plecy zaczeły mnie boleć pewnie od pracy. :(

Gość Malina352
Dziewczyny zrobiłam test i mam bardzo blada drugą kreskę

Gość MałgoQ
Malina a który dzień cyklu? Blada kreska to bardzo wczesna ciąża...

Gość MałgoQ
Chyba że masz na myśli test ovu bo może źle doczytałam

Gość Malina352
Tak test owu

Gość MałgoQ
A mi 2 dzień tempka 36.8 może jest nadzieję

Gość MałgoQ
To musisz codziennie sprawdac aż zrobi się zdecydowanie ciemniejsza

Gość Malina352
MalgoQ nadzieja zawsze jest. Chyba że już miałam owu :/ zobaczę za parę dni jakie będą testy