Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a1aleksandra1

Starania o dziecko 2018

Polecane posty

Gość Iwonexx
Malina to ja Ci radze robi codziennie bo moze być tak ze już miałaś w międzyczasie jak nie robiłaś testu.. Teraz jestem w trakcie teoretycznie bo dzisiaj 14 dc.. alee ostatnio jak byłam u lekarza w 16dc to mi powiedziała ze widzi ze jeszcze owulacji nie miałam.. wiec może teraz mi sie też przesunie.. jeżeli chodzi o sluz to słabo.

Gość MałgoQ
Dziewczyny u mnie temperatura dzisiaj 36.9 do @i testowania jeszcze 5 dni . Dzisiaj 30dc. Wyjeżdżam na urlopie więc testować będę na urlopie. Mam nadzieję że niedługo będę mogła Wam napisać dobrą nowinę

Gość Malina352
Iwonexx mierze temperaturę i czuje kiedy mam owu bo mam ból nie do zniesienia. U mnie dzisiaj już trochę więcej białej wodnistej wydzieliny. Może to ten ovarin przyspieszy Ci owu?

Gość Malina352
MalgoQ ładna temperatura. Czekamy na dobre wieści.

Gość Iwonexx
przed poronieniem miałam koło 12dc wiec jeszcze wcześniej.. echh.. coś mi sie rozregulowało chyba.;/

Gość Malina352
Mi tak samo. Przed poronieniem owu miałam 20dc a teraz miałam 37dc :/ rozmawiałam z ginekologiem o tym to mi powiedział że taki mój urok i że zawsze miałam długie cykle i nieregularne.

Gość MałgoQ
Mnie te długie cykle dobijają bo na testowanie tak długo trzeba czekać ...

Gość Iwonexx
Ja juz nie wiem co jest grane.. boli mnie brzuch jakbym miała dostać okres.. mam nadzieje ze nie dostane i ze to przez owulację.. chociaż nigdy wczesniej tak nie miałam. :/

Gość Malina352
MalgoQ mnie rowniez :/ Iwonexx moze to na owu? Zobaczymy co ci pokaze dzisiejszy test. Ja zrobilam test i mam wyrazna kreske ale jeszcze nie jest wystarczajaco ciemna. Jajnik juz daje o sobie czesciej znac. Temperatura spadla ale to sie czesto zdaza przed owu.

Nooo oby tak było.. a Ty nie czekaj tylko działaj przez owu zawsze temp spada wiec chyba to te dni ;)

Gość Malina352
Bede dzialac a ty daj znac jak zrobisz test :)

Gość Iwonexx
Zrobilam test i pozytywny.. takze dzisiaj bedziemy dzialac.. sluz nawet tez sie pojawil.. ale pierwszy raz mam az taki bol brzucha podczas owulacji.;)

Gość Malina352
To powodzenia :)

Gość Iwonexx
Malina teraz wazne zebys robila codziennie testy.. po owu automatycznie kreska testowa robi sie ledwo widoczna ;) hmm.. ccos czuje ze to moze byc nasz i Wasz cykl. :*

Gość gość
Fisia macie ?

Gość Malina352
Iwonexx nie nastawiam się zbytnio bo co ciągle się rozczarowuje :/

Gość Iwonexx
No tak.. ale trzeba tez wierzyc.;-) i myslec pozytywnie.. ponoc to pomaga :)

Gość Malina352
Narazie wierzę tylko w to żeby mieć owu przed 30dc

Gość gość
Świruski .

Gość gość Kaoli84
No widze ze akcja sie rozkreca :) Dziewczyny dzis zrobilam sobie test owu zeby sprawdzic , jak zwykle o 16 i dzis bylo totalne NIC , dziwne to troche. Mysle ze po tabletkach hormony mi mocno szaleja bo chyba nie mozliwe zebym miala owu zaraz po tym jak przestalam brac, a bralam tab.jednoskladnikowa

Gość gość
Cześć! Jutro mam dostać @. Zrobię sobie test chyba dopiero w poniedziałek. Tak się boję, że się nie uda, że nie chcę testować...Ania.

Gość Iwonexx
Zrob sobie dzisiaj to zobaczysz co Ci tam powychodzi.;-)

Aniu bedzie dobrze.;) ja bym zrobila test juz dzisiaj.. moze juz cos bedzie widac.. a szkoda sie taki czas psychicznie zameczac .xD

Gość Malina352
Kaoli według mnie to dużo zależy od tabletek . Kiedyś brałam tabletki jakoś na M, nie pamiętam nazwy właśnie i w ciążę zaszlam dopiero 7 miesięcy po odstawieniu i w grudniu znów odstawilam tabletki vibin i zaszlam w drugim cyklu. Może poczekaj jeszcze z dwa dni z testem owu.

Gość Malina352
Iwonexx dzisiaj u mnie w końcu rozciagliwa wydzielina. Nie wiem czy to zasługa ovarinu ale jest coraz lepiej. A jak u cb?

Gość Iwonexx
U mnie zaczyna sie robic powoli tak jak powinno.. nie wytrzymalam i zrobilam jakas chwile temu test owulacyjny i kreska testowa jest ciemniejsza od kontrolnej https://m.fotosik.pl/zdjecie/79968558a9586166 takze idzie ku dobremu.! :D

Gość gość Kaoli84
Malina chodzi o to ze 3 dni temu albo 4 ta kreska byla ciemna . Wstawialam foto. A teraz nic nie ma.

Gość Malina352
Iwonexx może to dzisiaj jest ten dzień. A boli Cię jeszcze brzuch?

Gość Iwonexx
Malina.. chyba tak.xD brzuch rano troche tez bolal ale juz nie tak.. zobaczymy co jutro wyjdzie a jak twoj dzisiajszy test.? Kaoli.. Nie wazne o ktorej sie robi testy owu.. wazne zeby to nie byl pierwszy poranny mocz i zeby przynajmniej 2h wczesniej ograniczyc napoje. Noo i testu owu powinno sie robic codziennie o tej samej godzinie. Poza tym jakies inne objawy masz na owulacje.?