Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4 nad ranem

On obiecuje rozwód, mijają kolejne lata i nic

Polecane posty

Gość gość
Ha ha depchnął cię k***o gdy dobierałaś się do jego rozporka i stąd twoja histeria w necie schizofreniczko maniakalna, która widzi żonę w każdym wpisie krytykującym k******o. :D Lecz się wywłoko :D

Gość gość
Na mnie głupota działa jak plachta na byka. Zwłaszcza ta w wykonaniu mojej płci. Jesteś niezrownowazona psychiczne. Siedzisz na d**e cała dobe i obrazasz dosłownie każda która nie przytakuje bezmyślnie kobietom w takiej samej sytuacji jak twoja. Obrazasz je na kazdym kroku. Wiem które posty są twoje doskonale. To wędliny ciebie jest oznaka zdrowia psychicznego? Mnie cudze chłopy nigdy nie interesowały więc śpij spokojnie ale teraz już nie współczuję każdej zdradzanej z automatu bo po twoim zachowaniu widać że wina nie zawsze leży po jednej stronie... Zajmij się dziećmi zamiast marnować czas na projektowanie swoich problemów na każdą dziewczynę która się wypowiada w tematach stricte tego typu. Zaniedbujesz je z pewnością.

Gość gość
Nie będziesz mi wściekła k***o mówiła co mam robić. Sama w*********j do roboty typowej dla ciebie. Stań w rowie przy drodze i wypnij śmierdzące dopsko, to może jakiś podstarzały tirowiec się skusi :D a od mojego męża wara d***** j****a, bo dostaniesz po ryju. Mój maż na ciebie sra mendo społeczna.

Gość gość
a ja doskonale wiem, które posty są twoje wariatko. Tylko ty wyzywasz tu żony w i każdym wpisie nie po twojej myśli widzisz zdradzoną żonę. Od lat tu siedzisz dniami i nocami i szukasz żony byłego kochasia, który kopnął cię w śmierdzący zad, j*******a wywłoko :D

Gość gość
Od/pie/rd/ol się ku/rwo od małżeństwa, bo będziesz mieć ryj do operacji plastycznej.

Gość gość
Japa wariatko bo załatwię ci wywozke dzieci. Niby rodzinka wzorowa a w środku patologia aż huczy. Już Ci coś napisałam o twoim obsranym zigolo. Takie kutafony są stworzone dla idiotek twojego pokroju a nie dla kobiet z godnością osobista które tobie brak. A teraz się żegnam bo szkoda słów na twoje psychozy.

Gość gość
No to załatw tą wywózkę j*******a k***o :D czekam. :D Myślisz, że się ciebie boję wywłoko? Uważaj schizofreniczko maniakalna, żeby ciebie nie wywieźli w białym kaftanie i już nie wrócisz, a straszyć idź swoją patologiczną rodzinkę, mendo społeczna. :D

Gość gość
Brawo. W koncie kilka szczerych słów na swój własny temat. A teraz won do garow bo stary zaraz wróci z obciagania ups to znaczy z pracy i będzie trzeba zajść się mości Panem jak na garkotluka i służąca w jednym przystało.

Gość gość
Miałaś k***o iść i co dalej siedzisz? Co mi jeszcze załatwisz śmierdząca wywłoko? :D Dla ciebie mój mąż to pan, a dla mnie mój ukochany i tak samo ja dla niego p********a d****** która tylko potrafi byle jak obciągać, a żonom zazdrości, że potrafią gotować. Ty ściero ze śmietników resztki wybierasz i wp*****lasz to co ludzie wyrzucą, dlatego tak śmierdzisz szmato wytarzana w gownie :D

Gość gość
Kto kocha ten nie zdradza i nie ma kochanek :) pozdrawiam cie serdecznie. Nie ma to ja beka z wariatek.

Gość gość
a służącą to jesteś ty k****. Tylko do jednego służysz żonatym - do obciągania i to byle jakiego z tego co widać. :D Jak się facetowi ręką nie chce ruszać to tobie k***o wsadzi do ryja brudnego kutafona :D

Gość gość
Przytulone do mężów którzy za dnia bzykaja młode, jędrne d**y. x A ty psycholko skąd wiesz, że bzykają? Jasnowidzem jesteś, podglądasz i śledzisz cudzych mężów, czy leków od psychiatry znów nie wzięłaś? x O co tu chodzi? x O to durna krowo, że mąż kocha żonę, żona kocha męża, a ty byłaś tylko chwilową prostytutką, gdy żonę głowa bolała tak jak ktoś już napisał.

Gość gość
Gdy mąż kocha żonę to jest jej wierny z własnej woli niezależnie od tego czy w danym dniu boli ja głową. Oczywiście o ile nie boli ona codziennie :D Tam gdzie jest miłość tam nie potrzebne są kochankiem do obciagania ale oszukuj się dalej przwswiadczona o wielkiej miłości :P Buziaczki.

Gość gość
Lecz się psychiczna, porzucona kochanko :D

Gość gość
Nie muszę. To nie mnie zdradza mąż. Obiad już ugotowany że znówu tu się plujesz prywata bez powodu do obcej kobiety?

Gość gość
Ha ha tylko nie pisz po raz kolejny, że ty kochanką nie jesteś. :D No już nie jesteś, bo facet nasrał na ciebie i poszedł do żony. :D Tyle dla niego znaczyłaś co kibel publiczny :D

Gość gość
ty nie jesteś kobietą tylko ku/rwą a ku/rwy nikt nie szanuje

Gość gość
Mam przysięgac na życie matki? Haha żałosna, zwichrowana baba która obarcza wina za swoje c*****e małżeństwo wszystkie kobiety wokol... Ludzie wiedzą że masz z głową problem?

Gość gość
A co ciebie d***** obchodzi cudzy obiad? Zajmij się tym co dziś ze śmieci wygrzebałaś :D

Gość gość
Moje małżeństwo jest super, każdy o tym wie, a ty zazdrościsz mi psychiczna szmaciaro, która wszędzie widzi żonę byłego kochasia :D

Gość gość
O 2 w nocy znów sobie pojęczysz k***o j*******a :D jak żony będą smacznie spały przytulone do swoich mężów :D

Gość gość
Pierwszy raz piszę w temacie. Nie mogę sobie wyobrazic sytuacji, ze jakas niunia rozwala dwie rodziny, i jeszcze robi z siebie ofiarę. Ale to są skutki myslenia macicą, bo w głowie intelektu zabrakło. Ale do odgryzania na forum pierwsza, i to rynsztokiem. Cóż, taki poziom, nic dziwnego, ze facet nie chce się żenić.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on myśli, co czuje, dlaczego tak się zachowuje oraz czy będziecie razem, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Jak słyszę te żałosne negatywne komentarze o kochankach to brak słów. Kochanka oczywiście to nie fajne określenie ale mądra wymaga i dąży do swojego natomiast głupie tkwią w tym bagnie no chyba że im z tym dobrze:-))