Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obca kobieta kolo 55 lat albo wiecej dokuczyla mi w tramwaju

Polecane posty

Gość gość

Najpierw gapila sie na mnie całą drogę! Ja cos robiłam na tel co podnioslam glowe to ona wgapiona we mnie i spojrzenie jakbym zabila jej ojca, matke. Obie siedzialysmy, wiec nie mogla miec mi za złe niczego, wiec o co chodziło? Przy wysiadaniu powiedziala "tragedia" i sobie poszla, a jak stala na ulicy to dalej sie gapila! O co moglo chodzic? :(

Gość gość
Polaczkowe gowno zazdroscilo ci telefonu :D

Gość gość
Może jakaś choroba psychiczna, albo wredota wrodzona i nieleczona, zapomnij.

Gość gość
Telefon mam zwyczajny, na pewno nie zazdroscila, nie wiem o co jej chodziło. Wiem, ze nie powinnam sie przejmowac, ale jestem taka dosc wrażliwa i zastanawiam sie pozniej co ze mna nie tak

Gość gość
Dodam, ze mam tunele w nosie, fioletowe wlosy i mialam na sobie tutu, bo wracalam z próby

Gość gość
pewnie chodziło o to tutu XD

Gość Żona swego m
Zapewne starej kwoce nie podobał sie Teoj wygląd- olej! A następnym razem po usłyszeniu takiego tekstu powiedz- mi pani spasiona dupa tez sie nie podoba i nie komentuje po chamsku! ;)

Gość gość
16:31 podszyw. Gdybym wyglądala dziwacznie to rozumiem. Albo krotka spodniczka, dekolt,za mocny makijaz. A ja wygladalam zwyczajnie, dzinsy, bez dziur, normalne buty, plaszcz, zadnych ekstrawagancji, a nawet jakbhm byla ubrana w to tutu to czy to daje komus prawo do krytyki?

Gość gość
16:33 gdybym miala szanse odpowiedziec... A ona całą drogę nic nie powiedziała tylko sie wyzywajaco gapila, to moglam w sumie zapytac o co chodzi? Czemu sie tak przygląda? Ale ona dusila w sobie zlosc, potem wstala i wysiadajac powiedziała tragedia. Chciala mi dokopac, ale byla zbyt tchorzliwa by uzyskac odpowiedz?

Gość gość
Olej, naprawdę, widać starej krowie coś nie pasowało

Gość gość
Olej bo szkoda nerwów im starsi ludzie tym gorszy szit!!! A nie tak dawno umierali za wolność naszej Ojczyzny a teraz jaki przykład dają młodzieży?! Szłam z wózkiem i musiałam omijać bo wielkie damy ważne na chodniku.

Szybka oferta finansowania Jestem gotów pomóc W celu realizacji twoich projektów, funduszy biznesu, finansowanie studiów, zakup nieruchomości lub zmiana Twój samochód, zakup urządzeń ...., ciesz się wzorami pożyczki dostosowane do wszystkich Twoich potrzeb. Skorzystaj z naszej wiedzy rzetelny i szybki. Dla wszelkich informacji po prostu spraw sobie trud skontaktuj się z nami bezpośrednio. Aby uzyskać więcej informacji, możesz się ze mną skontaktować (christcorinn @ g m a i l .c o m)

Gość gość
Co to jest tutu pleaseee??

Gość gość
Mogła być chora psychicznie, takie są objawy, zapomnij, wrzuć na luz.

Gość gość
Wygladala normalnie, ale moze macie racje, moze miala cos nie tak z glowa. Nigdy z czyms takim sie nie spotkałam, że ktoś nawet mnie nie zna i obraża albo gapi z nienawiscia. Moze nie bede sobie tym zaprzatac głowy

Gość gość
Bo siedziałaś na telefonie jak uzależniona

Gość gość
Moglas spytac o co jej chodzi? Ja jak by mi tka powiedziala wymownie bym sie spojrzala oczekujac na jakies uzasadnenie. A jakby lampila sie na mnie na ulicy to po prostu tez bym sie na nia lampila :) az sposci wzrok. Ludzie bywaja dziwni, nie ma co sie przemowac. Powod mogl byc najrozniejszy.

Gość gość
17:03 balam sie, ze jak bede tez na nia tak patrzec to jeszcze sie na mnie rzuci, wolalam nie wszczynac awantur. Nie wiem, moze chodzilo jej o to, ze jestem tragicznie brzydka

Gość gość
Ludzie tak czasem mają, że są wredni bez przyczyny, nie zamartwiaj się! :)

Gość gość
Jakas durna stara krowa a ty sie przejmujesz

Gość gość
Tez mam tak czasem ze stare mendy sie gapia z zawiścią na mnie i nie spuszczają wzroku . Dopiero jak krzywo spojrze to sie odczepiają .

Gość gość
To trochę tak jak niektóre dziecięce bachory. Siedzą sobie w wózku lub na rękach mamy/taty i wywalają na nas język, robią głupie miny itp. itd.

Gość gość
no, jak mi bachor pokazał język to ja jemu też i się rozpłakał. A jedna dziwna babcia miała iphona 8, dłubała w nim cały czas i coś pisała. Inne gapiły się na nią jak na kosmitkę, tak było niedawno w pociągu ☺

Gość gość
bo się gapisz cały czas na telefon dlatego powiedziała tragedia

Gość gość
To jej sprawa ze sie gapila w telefon

Gość gość
Bachory to sa male i nieświadomie sie gapia, nie wiedzą, że nie wypada.

Gość gość
Niektórzy tu wrzucają foto i pytają czy jestem ładna... Bańką poprzygladala się tobie i wyraziła swoje zdanie wobec twej osoby

Gość gość
To proste chodziło o to ze jestes zombi co sie gapi w telefon bez przerwy

Gość gość
Ja tez tak robię jak ktoś siedzi w autobusie i gwiżdże lub mlaska żując gumę lub cmoka wydłubują sobie coś z zębów powietrzem co minutę. Gapie się na takie coś, mierze i na koniec rzucam obraźliwa uwagę. Może to nauczy manier

Gość gość
Dlaczego dopiero na koniec?