Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieplanowana ciąża z dużo starsza kobieta, ratunku!

Polecane posty

Gość gość

Mój syn ma 17 lat Miał bardzo fajna i Milla dziewczynę. Chodzili do jednej klasy. Ale w listopadzie się rozstali. A dziś przyszedł że szkoły i mówi że jego dziewczyna jest w ciąży. Pytam czy rodzice Michasi o tym wiedzą. Myślałam że do siebie wrócili.On powiedział ze to nie z Michasia. Najpierw nie chciał nic mówić a potem powiedział że ta kobieta ma 32 lata... Byłam w szoku. On nie chcę powiedzieć na razie kto to, podejrzewam że to jakaś nauczycielka :O jak go zmusić żeby powiedział z kim będzie miał dziecko. I jak mi wybić z głowy rzucanie szkoły bo musi zarabiać....

Gość gość
Macie jakieś pomysły? Mąż wraca we wtorek ze szkolenia, nie będę do niego dzwonić żeby go nie denerwować... Jestem z tym sama a syn zamknął się w pokoju....

Gość gość
Kurde, ja mam 32 lata. Jak sobie pomyślę, że miałabym się z takim dzieckiem seksić... No bez jaj.

Gość gość
Mogę Ci pożyczyć mojego dzieciaka na kilka dni. Niech się synek pozajmuje niemowlakiem. Od razu mu się odechce bycia tatusiem.

Gość gość
on miał czym w ogóle tego dzieciaka zrobić?

Gość gość
Jeżeli to jest prawda on was nie wkręca a szczególnie ta dziewczyna to musisz koniecznie się dowiedzieć. Wytłumacz mu ze i tak wam powiedzieć musi wiec co to za różnica kiedy

Gość gość
Idz do niego do pokojuninz nim porozmawiaj na spokojnie. Zaoferuj swoja pomoc i wsparcie mimi wszystko. On sie napewno teraz boi musi czuc wsparcie. Trudno stalo sie, nie musi sie wiazac z ta kobieta przeciez. W utrzymaniu dziecka mozecie chyba pomoc narazie zeby skonczyl szkole e trybie dziennym a pozniej mize kontynuowaz zaocznie. I tak nie jest zle tzn, ze to syn gorzej by bylo z corka. Ta kobieta napewno zostanie z dzieckiem i nie ograniczy to Twojego syna z zbytnio.

Gość gość
Oczywiście że nas stac żeby pomóc. Sama mam 40 lat i w głowie mi się nie mieści że kobieta niewiele młodsza ode mnie.... Na razie nie chcę mnie wpuścić do pokoju... To niby nie koniec świata tylko jakoś mnie szokuje jej wiek.

Gość gość
skąd wiesz że nuaczycielka ?

Gość gość
Ja mam 30 lat, moja kuzynka ma 16 letniego syna i dla mnie to jeszcze DZIECKO... Jedynie jak ktoś dobrze zauważył Twojego syna to raczej nie ograniczy, ale wiadomo, że trzeba będzie się porozumieć z przyszłą mamą, bo pewnie na Was spadnie na razie obowiązek ponocy

Gość gość
Nie wiem. Tak mi się skojarzyło że skąd by znał kobietę w tym wieku?

Gość gość
A ona co na to? Nie chce zrobić aborcji? Może Twój syn ją poznał przez internet, ja mam konto na portalu randkowym,mam 31 lat i kilka razy zdarzyło mi się, że napisał 17 czy 18 latek, od razu takich blokuję, ale są różne kobiety...

Gość gość
To musi być jakaś mega tępa rura, że sobie dała zrobić dziecko siedemnastolatkowi. Jak Was stać, to płaćcie za niego alimenty na to dziecko, a on niech skończy normalnie szkołę i wtedy zarabia.

Gość gość
Ona tepa? A on jaki ograniczony. Jak byl na tyle dorosly zeby uprawiac seks to niech teraz wezmie odpowiedzialnosc-do roboty i wysokie alimenty.

Gość gość
No juz nie krytykujcie. Bedzie dobrze. Autorko bedziesz mloda babcia :) niektire w tym wieku dopiero w ciaze zachodza a Ty masz babcia ;) moze Twojemu synowi poprostu sie podobaja starsze kobiety i tyle. Nie oceniajmy tej pani jak jej nie znamy. Wazne jest teraz zeby sie otworzyc na syna i na ta kibiete. Glupio by bylo jakby ona urwala kontakt i wychowywala dziecko sama. Przyznala sie do ciazy synowi wiec chyba sie spotykali juz jakis czas...

Gość gośćlaura
Jezeli sie kochaja,niech beda razem,powtarzam na tym forum w moim miescie jest para on19 ona40maja dzieci,sa zgodnym malzenstwem,dsjcie tez szane 17i 32latce

Gość gość
No tak niech sie kochaja ale niech poczekaja z zamieszkaniem ze soba itp. Ale musi sie czuc zle Twoj syn. Niech chlopak wyjdzie z pokoju i pogada. Zrob mu cos do picia i poki nie ma taty porozmawiajcie szczerze oboje.

Gość gość
Spoko, moze z niego zrobi prezydenta?

Gość gość
Rozmawiałam chwilę rano z synem Choć w sumie ciężko to nazwać rozmowa. Potem wyszedł i na razie cisza. Powiedziałam że chciałabym poznać tą kobietę, że może liczyć na nasze wsparcie finansowe i pomoc w opiece od czasu do czasu. Zapytałam gdzie ona będzie mieszkała z dzieckiem. Pytałam kim jest, jak się poznali, jak długo się znają, który to tydzień ciąży... Syn tylko powiedział że ona wynajmuje mieszkanie więc ma gdzie mieszkać a więcej nie chce mowic bo to "świeża" sprawa...

Gość gość
Usunąć i po klopocie!

Gość gość
Moja mama pracowala w domu dziecka jako wychowawca , to byly czasy kiedy jeszcze nie bylo tych domow zastepczych tylko zwykle masowe bidule i afera byla na cale miasto jak 17 latek zrobil dzieciaka 45 letniej wychowawczyni , chlopak twierdzil ze ja kocha :o Zdarza sie , popatrzmy na tego debila lewackiego ktory zostal prezydencikiem zabojadow

Gość gość
No wlasnie , moze twoj syn zostanie kiedys prezydentem a to bedzie pierwsza dama :) piekna historia milosna

Gość gość
Daj mu ochlonac. Dobrze zrobilas autorko niech wie, ze ma wsparcie. Dziecko to nie koniec swiata, nauczy sie chlopak odpowiedzialnosci.

Gość gość
Sprawa o alimenty itp. dadzą ci sporo namiarów na matkę dziecka nie martw się :-) Ojca trudno czasem znaleźć ale matkę?

Gość gość
Syn wrócił. Był u niej. Przed pójściem do swojego pokoju tylko rzucił żebym się nie martwiła bo ona ode mnie pieniędzy ani domu nie będzie chciała a poza tym to po porodzie on się do niej przeniesie albo i szybciej i zatrzasnal za sobą drzwi. Jestem w szoku. Wydaje mi się ze ta kobieta go nastawia przeciwko mnie bardziej lub mniej świadomie Nie ma z nim żadnej rozmowy. Zamknął się w pokoju i włączył głośna muzykę. Napisałam mu SMS, wiem że to może głupie... Ale jak inaczej dotrzeć? Napisałam żeby nie podejmował żadnych pochopnych decyzji a jeśli zle odebrał poranną rozmowę to powinniśmy porozmawiać wspólnie z matką jego przyszłego dziecka i wszystko wyjaśnić. Bo ja chciałam mu rano okazać wsparcie i zapewnić o miłości a nie ze obawiam się o pieniądze.

Gość gość
Prowo

Gość gość
17 lat toz to jeszcze pryszczate dziecko. Ta kobieta 32 letnia jest chora na dekiel

Gość gość
Mój brat podobnie się wyrobił. Miał 19 lat i zakochał się w swojej nauczycoielce. Ona 37 lat :O i mężatka. Potem się okazało że dziecko nie jego tylko jej drugiego kochanka. Liczyła ze od naszych rodziców kasę wyciągnie bo wiedziała że ja mamy.na szczęście mój obecnie mąż a wtedy narzeczony znał jej męża i z nim pogadali-bo mężowi wmawiala na początku ze to jego dziecko....

Gość gość
Może wielka miłość, a może ta pani miała w tym wieku już parcie na dziecko i chciała żeby jej je zrobił ktokolwiek.

Gość gość
Obstawiam to drugie. Tylko teraz autorka będzie bulic