Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często się kąpiecie?

Polecane posty

Gość gość

Ja biorę prysznic rano i myje włosy, wieczorem też prysznic chyba że jestem baaaardzo zmęczona. Niektórzy mi mówią że to przesada, ale jak można nie umyć się rano po wstaniu z łóżka? przecież człowiek w nocy się poci. A wieczorem wiadomo, po całym dniu musowo

Gość gość
nie wolno się myć codziennie

Gość gość
chyba siedziałam dzisiaj koło Ciebie w tramwaju :/

Gość gość
ja p*****le jaka ty jesteś tępa codziennie mycie ciała szkodzi http://innpoland.pl/131417,czeste-mycie-skraca-zycie-to-nie-tylko-porzekadlo-wedlug-naukowcow-codzienna-kapiel-moze-nam-szkodzic

Gość gość
Ja raz na 3 tyg :)

Gość gość
Codziennie.

Gość gość
latem codziennie, zimą co 2dni maks

Gość gość
Zesrałem się i będę nosił pampersy w wieku 25 lat, bo lubię srać na wszystko :D :D

Gość gość
Latem codziennie albo dwa razy dziennie jak są upały i sie spoce, zima raz na kilka dni

Gość gość
co miesiąc

Gość gość
Myjcie sie dziewczyny co dzien jak chcecie miec lizane szparki bo niemyta pipka wali sledziami na 10metrow;-)

Gość gość
Nie chce byc lizana

Gość gość
Idziesz spac brudna po calym dniu? Posciel musi wspaniale pachniec. Nie rozumiem tych co myja sie rano. Ok dla obudzenia i bycia rzeskim, ale nie zeby myc sie rano z brudu i potu po poprzefnim dniu. Fuj. Ja kapie sie co dzień wieczorem i śpię w czystym łóżku z posciela dobrej jakosci, naturana, oddychajaca. Nie jestem spocona po nocy....Nie mam potrzeby myc sie rano jestem czysta

Gość gość
Prysznic to nie kąpiel. Nie kąpię się bo nie mam wanny chociaż jak się złożę to się wykapie.

Gość gość
3 razy dziennie, rano , po pracy, i przed snem, a wy brudasy zgnijcie we wlasnym smrodzie!

Gość gość

tak naprawdę wystarczy sie myć wtedy kiedy czujesz się nie świeżo , myć się tylko po to aby się myć jest bezsensu bo po pierwsze zakłócasz pracę organizmu i jego nieodłącznych bakterii a po drugie niszczysz i wysuszasz skórę która nie jest przystosowana do częstych kąpieli

Gość ZupowaDama

Co dwa dni i co dwa dni myje włosy.

Nie śmierdzę bo rano codziennie się podmywam.

Gość Lusia
Dnia 21.07.2019 o 14:23, Gość gość napisał:

tak naprawdę wystarczy sie myć wtedy kiedy czujesz się nie świeżo , myć się tylko po to aby się myć jest bezsensu bo po pierwsze zakłócasz pracę organizmu i jego nieodłącznych bakterii a po drugie niszczysz i wysuszasz skórę która nie jest przystosowana do częstych kąpieli

Dlatego od niektórych nieprzyjemnie pachnie, bo myją się wtedy kiedy czują się nieswiezo. Szkoda tylko, że mają już chyba problemy z wechem i nie czuja za wczasy że już czas na kąpiel.  

Gość Czyścioszek

Co sobotę.

Gość Gosc

We Wigilje i Wielka Sobote.

Gość Ten od rajstop

Ostatni raz trzy lata temu, na święta jakoś.

Gość gość
9 godzin temu, Gość Lusia napisał:

Dlatego od niektórych nieprzyjemnie pachnie, bo myją się wtedy kiedy czują się nieswiezo. Szkoda tylko, że mają już chyba problemy z wechem i nie czuja za wczasy że już czas na kąpiel.  

podobno jak już człowiek sam od siebie zaczyna czuć, to znaczy że śmierdzi z daleka 😂 mieliśmy kiedyś takiego kolegę w pracy. młody, chyba ze 20 lat. jak stał na jednym końcu hali, to już obstawiali, że gdzieś musi być niedaleko, bo tak śmierdziało. i to niestety nie żart, koleś tak śmierdział, że z daleka było czuć, że nadchodzi. nie musiałam odwracać  głowy, żeby wiedzieć, że to on. jedna koleżanka kiedyś zemdlała w jego obecności, drugiej zebrało się na wymioty. naprawdę, z tak śmierdzącym człowiekiem jeszcze nigdy nie miałam do czynienia. 

Gość gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

podobno jak już człowiek sam od siebie zaczyna czuć, to znaczy że śmierdzi z daleka 😂 mieliśmy kiedyś takiego kolegę w pracy. młody, chyba ze 20 lat. jak stał na jednym końcu hali, to już obstawiali, że gdzieś musi być niedaleko, bo tak śmierdziało. i to niestety nie żart, koleś tak śmierdział, że z daleka było czuć, że nadchodzi. nie musiałam odwracać  głowy, żeby wiedzieć, że to on. jedna koleżanka kiedyś zemdlała w jego obecności, drugiej zebrało się na wymioty. naprawdę, z tak śmierdzącym człowiekiem jeszcze nigdy nie miałam do czynienia. 

Boże co to za brudas był?? On tak do ludzi??

Gość gość
6 godzin temu, Gość gość napisał:

Boże co to za brudas był?? On tak do ludzi??

no do ludzi 😂 tak się pocił. latem my ledwo mogliśmy wytrzymać w koszulkach z krótkim rękawem, a on oprócz koszulki nosił jeszcze bluzę i fartuch roboczy ze sztucznego włókna. w 30-stopniowym upale!! no kto by nie śmierdział wtedy??