Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego na allegro biorą takie k******** s z o n y do prezentacji odzieży

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego na allegro biorą takie k******** s z o n y do prezentacji odzieży

Gość gość
Ku/rwi/szon jak sama nazwa wskazuje - dobrze się sprzedaje ;D

Gość gość
Dlaczego nie biorą normalnych dziewczyn tylko takie chadry, co wyglądają jak wulgarne suczyska. Tapeta ciężka na gębie, kłaki farbowane na ostre kolory, np ciężka czerń. Wary ostrzyknięte jakimś gównem wydymują do zdjęć. I ubiór jak dla prostytuty, gdzie jest wszystkiego za dużo, nie wystarcza bluzka która jest już sama w sobie "na bogato", jeszcze do tego muszą być skórzane spodnie i szpile.

Gość gość
Może to one sprzedają i dlatego same się ubierają? Fakt że mordy maja identyczne.

Gość gość
Ooooooo ktos tu jest mega zazdrosny i ma ogromne kompleksy

Gość gość
To chyba polska tandeta rodem z Pl kategorii c, d, czy innej zapadłej dziury. Wystarczy przejść się na targowisko, czy pojechać do małej miejscowości i zobaczyć co tam ludzie np wkładają dzieciom. Czapki z koronkami, kwiatkami, cekinami i aplikacjami - oczywiście naraz! - to norma. I taka estetyka jest też widoczna na zdjęciach... Szkoda gadać. Do żałosnego osobnika wyżej: nie, z zazdrością nie ma ta opinia nic wspólnego.

Gość gość
14:33 Zazdrosna to ja mogę być o modelki światowe, a nie takie szmaciska. Jestem zwyczajnie zdegustowana. Przecież aukcje są skierowane dla kobiet a nie dla potencjalnych klientów agencji towarzyskiej więc nie rozumiem. Że niby to ma być dla nas wzorzec który ma zachęcić do kupna ? :O

Gość gość
to często one sprzedają same te ciuchy bo na zdjęciach pozują z telefonem w ręku czyli przed lustrem sobie foty robią

Gość gość
Ja juz nie kupuje ciuchow na allegro bo przychodzą same szmaty.... Serio szkoda czasu tam siedzieć i kupować, lepiej iść do sklepu normalnego i przymierzyc ciucha. A zdjęcia modelek no cóż, wiadomo ze to wszystko retusz, ciuchy tez retuszuja. Ale fakt ze teraz wszystko wygląda jak klony, ostrzykane wary na pol ryja, wypieta s\raka i telefon w ręku, te zdjęcia są beznadziejne.

Gość gość
Nie wiem dlaczego, ale zwisa mi to i powiewa ;)

Gość gość
Dawniej była tam taka charakterystyczna "gwiazda", teraz jej nie widuję, może wiecie o kogo chodzi?

Gość gość
też się nad tym zastanawiałam :) Te dziewuchy takie wulgarne i wyzywające, masz rację okropnie wyglądają. Sztuczne, przerysowane karykatury, wyglądające jak prostytutki.

Gość gość
Bo na profesjonalne modelki ich nie stać, a takie laski biorą mniej i jeszcze się cieszą, że mogą się pokazać. Figury mają niezłe, więc się nadają. Twarz się nie liczy, ważne, żeby ciuch dobrze leżał.

Gość gość
Faktycznie, jest kilka takich "perełek", że zniechęcam się do zakupów.

Gość gość
Żal ci dupsko ściska bo zazdrościsz im figury i płaskich brzuszków a sama fałdy masz siedząc przed kompem