Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znak zodiaku bliznieta ..czy dobrze wam sie to kojarzy...

Polecane posty

Gość gość

Szczerze piszcie

Gość gość
z : - fałszem - podwójną osobowością, podwójną twarzą - pozerstwem a więc oszustwem i wyrachowaniem itp. itd.

Gość gość
Mój mąż jest blizniskiem. I choć nie wierzę niby w horoskopy itp to jednak coś w tym jest Mąż potrafi być mega kochany a potrafi też być wobec mnie okropny. Nie ma tego stanu pośredniego. Tak jakby to były 2 osoby, albo jest super czuły albo jest gnojkiem złośliwym.

Gość gość
moj maz jest spod znaku blizniat i jest najlepszym czlowiekiem jakiego poznalam a jestesmy ze soba juz blisko 11 lat

Gość gość
Znam wiele blizniat i mam syna spod tego znaku. No ze zmienny jest musze potwierdzic . Troche bujaja w oblokach i sa lekko roztrzepani ale bardzo uczuciowi.

Gość gość
Mój mąż to też bliźnięta i choć jest super mądrym i dobrym człowiekiem to czasem zachowuje się jak ktoś inny. To chyba ta jego druga , gorsza strona . Także chyba coś w tym jest, że bliźnięta mają jeszcze ukrytą drugą twarz.

Gość gość
Psychole, alkoholiki, dwie twarze, ma im być dobrze reszta się nie liczy

Gość gość
OJP moja p******a teściowa :-o

Gość gość
Mój mąż jest spod tego znaku i to bardzo kochana osoba. Oczywiście, jak każdy zachowuje się trochę inaczej przy znajomych niż w domu, ale to dlatego, że jest bardzo uczuciową osobą i słodzenie mi w towarzystwie tak jak robi to w domu mogłoby być niezręczne.

Gość gość
Ja jestem spod znaku bliźniąt o czesto mam wrażenie, że m rozdwojenie jaźni. Raz dr Jekyll raz mr Hyde :D

Gość gość
Moj facet jest bluzniakiem i widze jego dwie osobowosci. Niestety. Potrafi nagle sie zezloscic i zmienic nastroj o 180 stopni. Oczywiscie odbija sie to na mnie. Trudne zycie z blizniakiem.