Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój_głupi_kot

Kot zjadł folię z parówek

Polecane posty

Gość mój_głupi_kot

Dzień dobry, Dziś mój kot najprawdopodobniej zjadł folię z 2 parówek! Folia była w śmieciach, usłyszałam tylko upadający kosz, a jak przybiegłam, to kot tylko się oblizywał. Przeszukałam śmieci, całą kuchnię i po folii nie ma śladu - musiała menda zjeść! Nie mam parafiny, dałam kotu pastę odkłaczającą ale nie chciała jej zbytnio jeść, za to zjadła koc***asztet ze smakiem. Poza tym normalnie się zachowuj****awi się, biega, je kocią karmę. Dziś święto, jutro niedziela, więc do weterynarza najwcześniej w poniedziałek. Bardzo się martwię. Co mogę podać kotce? Śmietankę? Olej z tuńczyka w puszce? Wiem, że nie karmi się tym kotów, ale nie mam parafiny, a chciałabym jej jakoś pomóc wydalić to paskudstwo :( Co robić?

Gość gośćff
koc***sztet CO TO JEST?

Gość gość
pasztet dla kotów

Gość gość
Mój też zjadłam i żyje. Ostatnio wyrzygala długi kawał wstążki która zerwał z prezentów. Innym razem znalazłam w rzygach mija sylikonowa szczotkę do twarzy i to w całości więc nic mu nie będzie a szukalam jej z 3 dni. Panikujesz

Gość gość
ale po co gwiazdki ***? czy gwiazdki znaczą że to pasztet lususowy?

Gość gość
Możliwe, że kot sam wydali folię. Gdyby jednak pojawiły się u niego dziwne zachowanie lub bóle, niezwłocznie zgłoś się do weterynarza! Pozdrawiam kotka! =^-^=

Gość gość
u mnie koty nie zjadły folii z parówek, ale za to psy. Jeden to wyrzygał, z drugiego wyszło z kupą. Koty raz zeżarały kawałek opakowania razem z karmą dla psów, bo się włamały do wora. Dałam Bezopet, nic się nie stało, wyszło

Gość gość
Dziękuję za pozdrowienia :) Kicia póki co czuje się dobrze, a my obserwujemy i czekamy na qpala z folią :-/ Pasztet nie jest luksusowy, po prostu forum cenzuruje wyrażenie: k.o.c.i. p.a.s.z.t.e.t. Panikuję, bo to w końcu folia - nie trawi się, a może zapchać jelita :(

Gość gość
daj kotce kawior

Gość Aniver
21:02 po co tyle kropek w nazwie pasztet?

Gość Wygrana108
CZY KOTKA TERAZ puszcza śmierdzące bąki?

Gość gość
Dziękuję za podbijanie tematu :) Nie wiem, czy znów sobie ktoś robi jaja, czy pyta poważnie, ale nie, kota nie puszcza bąków :D

Gość gość
21:12 nikt sobie jaj nie robi bo wszyscy wiedzą że tylko kot chłopaczek ma jaja a kot dziewuszka ma dziurke, tak samo jak u ludzi

Gość gość
21:12, znowu wprowadzasz dziwne słowo; co to jest kota? kogo? czego? kota ALE kto? co? to RACZEJ NIE kota

Gość wrażliwaula35
WSZYSCY NA KAFETERII chłopcy i dziewczyny będą przez cały tydzień od teraz bardzo mocno trzymać kciuki bez jakiejkolwiek przerwy żeby twój kot się wysrał

Gość gość
Dzięki :) Poprawiacie mi humor tymi durnowatymi wpisami :D A moja kicia teraz smacznie sobie śpi. Wiem, że jestem przewrażliwiona i panikuję, ale założę się, że gdyby to niemowlak zeżarł folię, to wywalałybyście mnie na pogotowie...

Gość gość
AUTORKO TEMATU od teraz wszyscy kafeterianie będą się bez przerwy modlić o zdrowie Twojej kotki!

Gość mój_głupi_kot
Moja kotka ma na imię Kinga.

Gość gość
Na prawdę? OMG, ja też mam na imię Kinga! :D Pozdrowienia dla koteczki! xxx :* :)

Gość gość
Nie, nie Kinga. Micia :) Kicia Micia :)

Gość gość
Odmowmy różaniec o 22.00.

Gość gość
Koty nie są głupie.Po prostu niczego gonie nauczyłaś głupia babo.

Gość gość
Jak nie Kinga? :( To kto napisał 21:32??

Gość mój_głupi_kot
Kinga, podszyw napisał że nie Kinga

Gość gość
Jak widać imię Kinga jest popularne wśród kotów. Mieliśmy dawno temu szylkretową kocicę o imieniu Kinga. Zestarzała się i rozstała się z tym światem, ale nigdy jej nie zapomnę. Kot mojego dzieciństwa. Zwierzęta niestety zbyt krótko żyją i teraz są kolejne koty ☹

Gość tak po prostu ja
21:02, czekamy na qpala, autorko tematu wzbogacasz polki słownik o nowe słowa, dzięki

Gość gość
Czyli jednak Kinga! :) Bardzo mi z tego powodu miło. Ja również mam kota i to 3! Kocham te zwierzęta! <3 <3 Odezwij się koniecznie za jakiś czas czy z kotkiem wszystko w porządku :)

Gość StileIibero
21:42 przyjmij od wszystkich kafeterian najszczersze kondolencje RIP Twoja kotka Kinga teraz jest w niebie i poluje na myszki i modli się żebyś dostała się po śmierci (życzymy Ci jak najdłuższego życia) do królestwa niebieskiego

Gość mój_głupi_kot
Zmówcie Ojcze Nasz i Zdrowaś Mario za Kingę. Z góry wielkie dzięki.

Gość gość
Zdrowaś Maryjo, łaski pełna, Pan z Tobą. Błogosławionaś Ty między niewiastami i błogosławiony owoc żywota Twojego, Jezus. Święta Maryjo, Matko Boża, módl się za nami grzesznymi, teraz i w godzinę śmierci naszej. Amen.