Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój_głupi_kot

Kot zjadł folię z parówek

Polecane posty

Gość gość
Podaj kotu pastę na odklaczanie, smalec bądź łyżeczkę parafiny z apteki. Lub od weta koniecznie bo folia może utknąc w jelitach kota, wtedy nie obędzie się bez operacji

Gość gość
Koty wcale nie są głupie, tylko trudno sobie kota wychować i wyszkolić na posłuszeństwo jak psa

Gość Rapidd
Ja jutro u mnie w kościele zamówię mszę za Kingę a pieniądze zebrane podczas mszy zostaną przekazane autorce tematu na jedzenie i lekarstwa dla kotki. Kafeterianie zróbcie wszyscy tak samo jak ja! Dzisiaj w nocy nie zasnę bo będę się całą noc modliła za zdrowie kotki Kingi.

Gość gośćff
W imię Ojca i Syna i Ducha Świętego. Amen

Gość gość
Pod Twoją obronę uciekamy się, święta Boża Rodzicielko, naszymi prośbami racz nie gardzić w potrzebach naszych, ale od wszelakich złych przygód racz nas zawsze wybawiać, Panno chwalebna i błogosławiona. O Pani nasza, Orędowniczko nasza, Pośredniczko nasza, Pocieszycielko nasza. Z Synem swoim Kingę pojednaj, Synowi swojemu Kingę polecaj, swojemu Synowi Kingę oddawaj.

Gość Dinkadinkaa
AUTORKO TEMATU, wszyscy kafeterianie w tej jakże ciężkiej dla Ciebie chwili są z Tobą całym sercem, łączymy się z Tobą w modlitwie o zdrowie Kingi

Gość gość
Idźcie ofiara spełniona. Bogu niech będą dzięki

Gość gość
za 3 minuty godzina 22 wszyscy klękamy i modlimy się o 22 za zdrowie dla Kingi

Gość gość
Przestańcie się wygłupiać z tymi modłami za kota, a jak już to gadać ze św. Franciszkiem. On niby ma w opiece wszystkie zwierzęta, był pierwszym zdeklarowanym wegetarianinem, nie jadał braci mniejszych. Szczerze mówiąc słabo się stara, bo zwierzęta są notorycznie krzywdzone przez ludzi. Te domowe i dzikie, ale to inna bajka

Gość mywszyscy kafeterianie
Boże Przenajświętszy oddal cierpienia od Kingi, my wierni błagamy Cię o to naszą modlitwą. Spełnij błagania nasze i przywróć jej zdrowie

Gość gość
21:59 my się nie wygłupiamy, my towarzyszymy w cierpieniu naszej siostrze mniejszej Kindze i jej załamanej właścicielce

Gość gość
Parafiny niestety nie mam :( A weterynarz czynny dopiero w poniedziałek...

Gość gość
Nie wiem ogólnie do kogo się modlić w sprawie kota. Koty pochodzą z piekła, przecież widać jak się zachowują i jakie wydają odgłosy. Widzą duchy. Te straszne stworzenia nie są dziełem boskim. Przychodzą do nas z piekła, a po śmierci tam wracają

Gość taka_jedna13
Cały czas modlę się o zdrowie dla Kingi. Wszyscy kafeterianie powinni w tej jakże ciężkiej dla autorki tematu chwili porzucić wszelkie spory i modlić się gorąco o zdrowie naszej mniejszej siostry Kingi :) Autorko tematu napisz jak się teraz czuje nasza siostra mniejsza Kinga Wiemy, że teraz przeżywasz straszne chwile. Nam jest tak samo ciężko jak i Tobie. Ta straszna wiadomość o zjedzenie przez Kingę folii z parówki załamała nas całkowicie. Ale Bóg czuwa nad Kingą

Gość EIii89
22:07 nie wymądrzaj się w takiej ciężkiej chwili; my tu wszyscy się modlimy a ty się wymądrzasz; jak się nie modlisz razem z nami to przynajmniej nie naruszaj powagi chwili

Gość dsgvfdzxbgz
AUTORKO TEMATU ja ledwo moge teraz pisać bo łzy mi zalewają klawiature ale Ty napisz czy zdrowie naszej Kingi chociaż troszkę uległo poprawie

Gość gość
To nic, zanim dojdzie do jelit minie trochę h. Jutro do apteki po olej parafinowy i na łyżeczce wlej do pyszczka. Parafina nada poślizg w przewodzie pokarmowym a nie jest wchłaniania więc mu nie zaszkodzi w żadnym stopniu

Gość gośćAna
Jutro na mszy cały czas bede sie modlić za zdrowie Kingi :)

Gość Xe98
Autorko tematu dlaczego nic nie piszesz?:( Mam nadzieję że Kinga nie udała się jeszcze do Królestwa Niebieskiego

Gość gość
AUTORKO TEMATU wszyscy kafeterianie bezustannie modlą się o zdrowie dla Kingi. Jesteśmy razem z Wami

Gość gość
nie piszę, bo mi się znudziło

Gość gość
Kot ci się znudził??? Przerobiła Kingę na parówki!!! Boże nieeeee!!! 😭

Gość gość
Kotobójczyni?;(

Gość gość
Kotożerczyni!!!

Gość gość
Kinga teraz w niebie

Gość gość
Jutro niedziela, więc apteki u mnie na wsi są zamknięte :( Fajnie, że sobie jaja robicie, szkoda tylko bo temat poważny. Poczytajcie co wszelkie folie, reklamówki, gumki recepturki, włosy anielskie, nitki, tasiemki i wstążki robią z kocimi jelitami... Btw kicia nie nazywa się Kinga, tylko Micia. To po włosku znaczy "kotka".

Gość mój_głupi_kot
23:08 pamiętaj że moja kotka to Kinga

Gość gość
autorko tematu, dobrze że Twoja kotka nie zjadła prezerwatywy

Gość gość
Temat pamięci kocicy Kingi taki tytuł ma temat na kafe w którym wszyscy kafeterianie opłkają Twoją kotkę Kingę :(

Gość gość
autorko tematu w jakiej części Polski mieszkasz? nie ma w pobliżu apteki całodobowej albo czynnej w niedziele?:(