Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Linux Pan

Linux to system dla ludzi ambitnych, idealistów, którzy chcą dać coś ludzkości.

Polecane posty

Gość Linux Pan

Wolne Oprogramowanie to dowód na ludzką dobroć, bezinteresowność i na chęć ofiarowania czegoś drugiemu człowiekowi tak po prostu. Nie za kasę. Masz, weź, jeśli ci się przyda, to ja się ucieszę. Ktoś poświęca swój czas, swój zapał, ktoś pisze program, bo to lubi. Jest pasjonatem i ta pasja jest w nim tak ogromna, że po prostu MUSI podzielić się z drugim człowiekiem owocami tej pasji. Jakże to inne podejście od Bila Gejtsa, który kombinuje jakby tu kurfa zedrzeć z was kasy, mamony, forsy...

Gość gość
Skoro Linux jest za darmo, to dlaczego ludzie wypychają kieszenie forsą Gatesowi?

@ gość wczoraj Skoro Linux jest za darmo, to dlaczego ludzie wypychają kieszenie forsą Gatesowi? x Od kilku dni, czyli odkąd przesiadłem się definitywnie na Linuksa, zadaję sobie to samo pytanie. Wcześniej jechałem na Windowsie, przyznaję, ale nie dawałem zarabiać Gejtsowi. Miałem pirata :D

Gość gość
Pokazałeś wała Gatesowi ;)

Gość gość
Od kilku dni? Poczekaj, jak Ci się wysypie po jakiejś aktualizacji.

@ gość dziś Od kilku dni? Poczekaj, jak Ci się wysypie po jakiejś aktualizacji. x W awatarze mam Debiana ale w rzeczywistości jadę na Ubunciaku i powiem Ci, że zaraz po zainstalowaniu wyświetlił się komunikat o potrzebie zaktualizowania blisko dwustu pozycji. Zaktualizowałem. Nic się nie sypie, nic nie krzaczy, maszyna śmiga, że hej! :)