Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy telefon po zerwanej znajomości ?

Polecane posty

Gość gość
No i jak ktoś jest niezdecydowany to należy go porzucać? Może ma inne problemy na głowie w tej chwili. W ciągu 4 miesięcy miała już kochac nad zycie? U facetów wszystko jest takie szybki, jesteście tacy prości...Kobiety są inne.

Gość gość
Kobieta to nie męzczyzna. Męzczyzna od razu leci z łapami, chce wszystkiego naraz a kobieta podchodzi ostrożniej. I taka ostrożna jest mądra, bo nie leci do każdego Alvaro i nie bedzie mieć szóstki dzieci z róznymi ojcami..

Gość gość
Olej Kujawski z pierwszego tłoczenia najlepszych do kobiety porzucenia.

Gość gość
Już widzę jak wy cierpliwie czekacie miesiącami na niezdecydowanego faceta. Strasznie jesteście zakłamane.

Gość gość
15.45 czekam i czekam. Kocham go bardzo. Mam jescze cień nadziei ale powoli gaśnie. :(

Gość gość
Tak mam ją na fb. Nie oceniajcie mnie jednoznaczne bo tez potrafię przyznać się do swoich błędów i wiem że nie jestem święty. Tak widzę co dzieje się w jej życiu, dziewczyna jest piękna, wielu facetów się nią interesuje a mnie to nurtuje że jednak o mnie pamięta i to że od razu po północy złożyła mi telefonicznie życzenia i długo rozmawialiśmy. Chcę to naprawić, zależy mi na niej, nie potrafię na żadną inną dziewczynę spojrzeć tak jak na nią. Może będę cierpiał ale chce zaryzykować. Przez te 4 miesiące spędziliśmy mnóstwo czasu ze sobą, i dobrze ten czas pamiętam i tęsknię za tym co było, brakuje mi jej obecności w moim życiu.

Gość gość
To zrób to po co p********z o tym samym w koło? Od gadania jeszcze nic się nie zrobiło.

Gość gość
Daj numer, zadzwonię i powiem jej o twoim uczuciu.

Gość gość
Mnie śmieszy cos takiego, ze niezdecydowanie to nie jest relatywnie nic złego, to nie jest krzywda robiona człowiekowi. A facet potrafi wybaczyć np zdradę a niezdecydowania nie? Buahahah. Tak boicie sie tego friendzonu, a np ja mogę kochać kogoś tylko wtedy gdy wcześniej się z nim zaprzyjaźnię. Nie rzucam się na nieznajomych po miesiącu. Faceci tak robią i myslą, że kobiety maja tak samo, że wystarczy widok człowieka i już z łapami.

Gość gość
Niech olewaja każda to zostaną same latawice do wyboru. Boli cię to kobieto? Bo mnie wręcz przeciwnie :D

Gość gość
Jeżeli by tej dziewczynie zależało na autorze, to już dawno byliby razem. Zauroczył się głupek i woli robić z siebie ścierkę.

Gość gość
15:55 a niby dlaczego, chyba tylko ty wchodzisz w związek jak bezrozumna małpa, może nam na kims zależec a z jakichś powodów nie być z nim w związku, ale to zbyt skomplikowane dla ciebie

Gość gość
Ktoś musi robić z siebie idiote żeby ktoś mógł z niego beke kręcić. Myślicie że tylko wy możecie z kobiety robić idiotki? Haha

Gość gość
Dobra ogar chciałem tylko zapytać o info odnośnie kontaktu z nią.

Gość gość
Nie potrafisz podjąć samodzielnej męskiej decyzji bez osób trzecich? Nie rokuje to na przyszłość.

Gość gość
No po prostu spotkajcie się i pogadajcie. Takie wysyłanie dramatycznych wiadomości jest kiczowate.

Gość gość
16:03 Potrafię, po coś chyba są pewne fora, skoro nie ma ktoś możliwości pogadania z kimś o pewnych problemach. No ale hejt przede wszystkim/

Gość gość
Zadzwoniłem, umówiliśmy spotkanie na środę, chwile pogadaliśmy, ucieszyła się że zadzwoniłem.

Gość gość
Napisz jak poszło w środę.

Gość gość
Pewnie że napisze ;)

Gość gość
Co za desperat z Ciebie dalej słuchaj tych bab tu.

Pamiętaj, na spotkaniu nie wracaj do przeszłości i staraj się być chłodny dla niej, nie pokazuj że Ci zależy i nie daj złapać się na wędkę.

Gość gość
Desperat i cipcia.

Gość gość
Jeśli facet ma być chłodny to na chuj jej ma d**e zwracać? Jesteście żałośni z tymi waszymi gierkami. Naslucha się głupot jeden z drugim i myśli że wszystkie kobiety z tej samej gliny ulepione i każda będzie mu zrec z ręki bo będzie udawał obojętność. Zalosne, dziecinne czy nawet wręcz chore. I wy później narzekacie że nie możecie trafić na normalną kobiet bo wszystkie to k***y... No oczywiście bo tylko k***y pozostają jako jedyne które poleca na wasze z d**y wzięte sposoby. Udajecie lepszych niż jesteście to później macie.

Gość gość
10:02 dokładnie. Jakby mnie potraktował obojętnie na spotkaniu to bym pomyslała, że ma coś z głową.

Gość gość
Powinni porozmawiać uczciwie o tym co czują bez przybierania masek. To nie teatr ani przedszkole.

Gość gość
Normalnie? Jeśli człowiek wonrc drugiego musi się uciekać do jakichs sztuczek to wierz mi że nie są dla siebie stworzeni. Takie coś działa na krótko więc po co cokolwiek udawać? Zresztą każdy niech robi jak uważa.