Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśminiówka

Czy ktoś potrafi wyjaśnić mi tajemnicę

Polecane posty

Heej Skarbek ❤️👄 ❤️❤️ 👄👄 buziolki takie soobotnie weekendowe :) ale mi dziś zleciałoooo oooo jak szybko, i dla odmiany nawet niebo było przychylne :)

Jaśmnko😘😘😘 ❤️ Buziole :D...Mi też nie gorzej jeśli chodzi o biegnący czas:D...ogód wymagał pielęgnacji a moje ciało nawodnienia:D Niebo było Ci przychylne...czyżby padało u Ciebie?:D

No i ciekawe czy mnie zauważysz?? i nie potuptasz gdzieś dalej...ech nie nadążę za Tobą:D :D...

Skarbie, a ktooo to tak ryjka swego cieszy ????? ;)Zawsze podzwiam ludzi zajmujacych sie Ziemia uprawna...czarna magia, dla mnie, ale ogrod masz przeuroczy przyznac musze ..Jesli chodzi o niebo to smialo sie, ono do mnie dzwiekami zoltcyh promieni...ZERO deszu zerooooo Klochanie a to u mnie zjawisko niebanalne :)

Nooo...skoro niebo było przejrzyste to i moj goląbek do Ciebie doleciał...nakarm go bo zziajany był ;) fakt..u nas też ciepło..więc roznegliżowany kosiłem trawnik...tylko pokrzywy w kącie zostawiłem bo lubię ich zapach;):D

moze i ja w koncu jutro zerwe sobie do domku i postawie jako kwiatka. W koncu i ja chce poczuc ten zapach...nie wiem tylko czy uda mi sie Sakrbek pokrzywe wytrzasnac jutro...Ogrod mam tutaj, ale tych zielonych hmmm jak to nazwac? Chwastow? tTo nie wiem .............dzis masz je w domku ;) ;)

ojjj w kacie ogrodka aaaaaaaaaaaaaaaaa:D :D hiii a golabek Twoj Klochanie jest otyly, niezle go upasles przez te swoje wolne :D ;) ale za to rasowy i zna sie na robocie

Poczuj zapach Kochanie..tylko sobie noska nie poparz jak będziesz wąchała:D..iii...jakich chwastów..pokrzywki są bardzo zdrowe...ponoć na reumatyzm....nooo...i są bardzo hmmm..romantyczne:P:D

Ciekawe jaki opasły wróci do domu ten gołąbek..czy go dobrze podkarmisz bidulka.....no w kącie...ale wiesz co...zachowały się jeszcze i wychodzą nad ziemię takie ,,zielone" ;) wszędobylskie kwiatki...:D:D

s to roslinka :) hiii wiem ze jest zdrowa szsczegolnie na wlosy dobra i salatke sie z nia jada i herbatki pije i czasem niegrzecznym chlopcom manto sprawia :P :P

łał...na gołą pupę to manto..czyyyy ...ech strach pomyśleć:D;) Jaśmin...w serduchu rozrosłaś się ,,krzewem"...ale tamte,,zielone" jak to kiedyś nazwałas kwiatki też bardzo lubię...i nawet niechcąco pohakane i tak wyłażą i odrastają..i wiem ,że to też jest znak ;):D

dostał po skrzydlach??????? yyyyyyyyyyy..a co masz na myśli?...może ciut jaśniej proszę:D:D:D

teraz na preferowanych tematach jest taki tytul...znajomosc internetowa jak myslicie co moze znaczyc :D CZy Nie uwazasz ze posiadamy wiedze w wytyczonej materii :D

Wiedzę???????My możemy być ekspertami...!!!!!!!!:D...Mamy nie tylko wiedzę ale i praktykę....Noooo doświadczeń wszelakich nam nie brakuje :D ;) Oj masz siłę...przebicia również ;) :D :classic_cool:

jak mówiłem o goląbku to myślalem o liście Kochanie..a Ty mi napisalaś ,że dostał po skrzydłach i nie wiedziałem co to znaczy:D

teraz to wybuchnelam gromkim smiechem :D przebicie ....oj udalo Ci sie sformulowanie ! buhiiihaaahii :D a masz pozostalosci w formie sprzetu, tudziez naznaczen???????????

Jeśli chodzi o sprzęt to mam:D:D..a jeśli chodzi o naznaczenia to zniknęły :D...ale te naznaczenia są odnawialne jakby co:D ;)

no wiemm wiemm z a tak drocze Cie :P :P Klochanie :) caly dzis ten swoj trawnik kosiles ? Sporo tego tam masz ....a zasadziels, posiales, czy jeej , jak to sie prawidlow mowi zasiales cos jakies warzywka? Marchewke ? :D mowilam Ci ze pije teraz kompot z malin? smaczny :)

Ta, Marchewkę szczególnie:D ;) ...posiałem i posadziłem...to tak jak z tym woźnicą co przywiózł węgiel...:P:D

serio pytam czy masz jakies warzywa w ogrodku oprocz tej skarbnicy witamin pokrzywki..ja bym jeszcze dodala -moblizatora napedu :D