Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto podobal sie wam bardziej na gali sportu? lewandowska czy stochowa?

Polecane posty

Gość gość

Szczerze nie rozumiem hejtow na anie Wygladala cudnie i bardziej się mi podoba Miz zona stocha Stochowa taka wyniosla i sztywna sie wydaje...

Gość gość
Obie wyglądały ładnie.każda na swój sposób, bo obie bardzo różne.

Gość gość
Ania urocza i sympatyczna Stochowa mdla mimo ze ladna i wiesniara straszna..te korale itd...ech

Gość gość
Ania.

Gość gość
A wy innych zajęć nie macie jak tylko porównania robić?

Gość gość
Lewandowska kojarzy mi się z ptakiem z urody. Wszędzie jej pełno aż do porzygu. Ciekawe czy ta druga zacznie lans na Kamilu.

Gość gość
nie interesuje mnie żadna z nich... po co jakieś głupie porównania, w ogóle to interesowanie się żonami sportowców, chore.

Gość gość
"A wy innych zajęć nie macie jak tylko porównania robić?"- wparowała gruba berta

Gość gość
Sukienka Ani- fason niezbyt I jeszcze gorszy kolor, który gasił jej urodę. Żona Stocha- ja bym się tak nie ubrała, ale z pomysłem, stylówa na góralkę, pasowało do niej i ładnie wyglądała.

Gość gość
stochowa miała klasę i jej strój to nr 1 tego balu. i na pewno nie zacznie teraz nagle lansu przy mężu skoro jest z nim już 14 lat!

Gość gość
żona stocha bardzo oryginalny stój nawiązujący do naszych tradycji, super wyglądała, a nie jak nadęta lewandowska z parciem na 1 miejsce

Gość gość
Lewandowska adoptowala dziecko i udaje, że to jej. Bo żadna matka tak nie wygląda.

Gość gość
Żadna. Lewandowska wyglądała jakby była gola (nietrafiony kolor) i ten obwisły biust blee. Stoch jakby szła na maturę czy akademię w szkole a nie na galę.

Gość gość
Lewandowska dno,ten biust blee, żona Stocha nietuzinkowa i to się ceni.

Gość mieszkanka znad Jełmunia
Obie ładne, Ewa Stoch super wyglądała, jest mniej znana, rzadziej jest pokazywana, bardzo mi się podobała, ale nie znam tej kobiety, zobaczyć na ekranie, piękna, ale nie znam jej charakteru. Anię znam osobiście, chociaż może ona mnie nie kojarzy, ona ze Stanclewa na Warmii, ja ok 2 km od niej , w Choszczewie, na Mazurach. Oboje Lewandowscy mili, Ania na Stanclewskiej wsi to taka zwykła dziewczyna, nie ma problemów w dialogu z wiejskimi kobietami a urody też jej nie brakuje. I lubią ją.

Gość gość
Stochowa mdla mimo ze ladna i wiesniara straszna..te korale itd...ech za mądra to ty nie jesteś, co?

Gość gość
Każda inna wyglądałaby w tym stroju jak niewydarzona, ale o Stoch akurat wszyscy wiedzą,że jest góralką i dlatego ten strój jej pasował. Lewandowska miała paskudną suknię, jak nieuprasowana zasłona.

Gość gość
Obie kreacje specyficzne, ale Stochowej pasowała do niej, a Lewej wcale.

Gość gość
stochowa super wygladała. klasa, szyk i powrót do korzeni

Gość gość
lewa wczoraj na zblizeniach kamery wygladala bosko..te piekne niebieskie oczy...przepiekna kobieta.

Gość gość
Hmm..mysle. że Lewandowska, choc irytuje mnie że tak się nachalnie promuje i te jej teksty motywacyjne itd. ale wyglądała ładnie. Natomiast zona Stocha choć ładna kobieta ubrała się trochę dozynkowo..rozumiem nawiązanie do pochodzenia itd.ale jednak to była gala.