Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta bez nickaa

Nie mam powodzenia u mężczyzn.

Polecane posty

Gość kobieta bez nickaa

Dlaczego? Nie wiem. Ostatnio usłyszałam od kolegi,że mam 'TO COŚ',ale brak mi szczęścia. Nie wiem tylko jak to zmienić. Macie jakieś pomysły? Panowie,może jakieś rady?:)

Gość gość
co ty chcesz zmienić? samochód?

Gość gość
masz c***a jak srasz, a nie to coś xD

Gość gość
różne gusta mają faceci, niemalże każdemu spodoba się szczupła, uśmiechnięta, stosownie ubrana kobieta,

Gość kobieta bez nickaa
17.24 Jestem szczupła i wysoka wydaje mi się ,że źle ubrana nie jestem staram się być wyluzowana i wesoła ,no może nie zawsze mi to soę udaje... z pewnością nie udaję a jednak jest jak jest Może się mylę,może tylko mi się wydaje ,że wszystko ze mną ok...nie wiem już sama. W każdym bądź razie,dziękuję za odzew.

Gość gość
Bądź taka jak ja :) a faceci będą za tobą jak dzzownice pelzac *hahaha

Gość gość
Ladny wyglad to za malo aby zwrocic na dluzej uwage. Może czymś odstraszasz? Może mężczyzni uznają że jesteś zbyt dziwna, męcząca itp. Jakie wg Ciebie masz 5 cech które są atrakcyjne dla mężczyzn? Poza wyglądem.

Gość gość
Powodzenie ma się wtedy gdy się go nie chce.

Gość gość
Nieee no do bani takie pytanie. Niech lepiej ktoś inny albo nawet trzech innych się na jej temat wypowie bo sama sobie to zaraz zarzuca brak obiektywizmu :) a tak coś będzie wiadomo. Jak któreś z cech się pokryją to już całkiem ok

Gość gość
Miałam podobny problem, z powodu prywatnych problemów byłam bardzo nieśmiała i odrzucalam podświadomie facetów. Chodzilam smutna i zamknięta w sobie. Faceci lubią usmiechniete kobiety. Jeśli masz jakieś smutki w życiu to wywal je i idź dalej do przodu. Mi było ciężko wszystko zostawić, cały bagaż. Szczerze mówiąc o mógł mi pewien tarocista. Może zabrzmi to Śmiesznie ale pomógł mi uporać się z problemami, odpowiedział na nurtujące pytania. Wiem ze dużo osób napisze ze głupota ale coz czasem jednak magia działa. Jak chcesz to dam ci kontakt https://www.facebook.com/marcintarot/

Gość kobieta bez nickaa
Pytam tutaj,bo sama może nie dostrzegam powodu.Czasami ludzie obok widzą więcej. Pewne cechy można zauważyć np.po rozmowie i po tym jak ktoś pisze-to tylko przykład,żeby nikt zaraz nie pisał ,że szukam tutaj analizy swoich postów na podst. postów :p Może jestem dziwna....może nudna...może nie umiem rozmawiać z mężczyznami...? Wiem,że mówię co myślę , a to odstrasza. Tak,smutków trochę mam...może to się wyczuwa w rozmowie. Czy mój wygląd jest atrakcyjny ?...raczej przeciętny,nigdy nie uważałam się za piękność.

Gość kobieta bez nickaa
17.46 Coś w tym jest.

Gość polny urodzaj
wolałabyś być "mięsem" za którym faceci by się ślinili? to dopiero jest problem. Nic z tobą nie jest źle, nie szukaj problemów.

Gość gość
przed godziną szedłem za "parą", oboje w podobnym wieku, ona blondynka, ładna, wyraźnie wyższa(bez obcasów), on obok, tuż za nią, zagaduje ją, ona ..., jakby zażenowana sytuacją, kurczowo trzyma ręce na torebce, idą do pizzerii, musiała się bardzo gościowi podobać, każdy inny zapytałby ją wprost czy to ma sens? czy nie traci z nim czasu?

Gość kobieta bez nickaa
19.14 A jednak jakiś powód mojej samotności musi być...

Gość gość
brak pewności siebie, zbytnia miękkość, zbyteczna pruderyjność w towarzystwie, fajnie jest jak dziewczyny śmieją się, krzyczą, piją (z umiarem) tańczą jak wariatki, jak to same określają- odpierdolą się na bóstwo

Gość kobieta bez nickaa
zbytnia miękkość? hmm..czyli uległe?

Gość polny urodzaj
kobieta bez nickaa dziś 19.14 problem masz raczej psychiczny, chcesz to pogadamy na skype lub na gg i wszystko mi opowiesz, pasuje?

Gość gość
Skoro jest tak jak pisze to pewnie interesują się Tobą ale nie ci którzy chciałabyś żeby się interesowali. Czyli tych zainteresowanych pewnie nie zauważasz. Ot cały problem.

Gość kobieta bez nickaa
21.15 A co mam Ci na gg innego niż tutaj opowiadać? :p 21.27 To nie tak. Nikogo nie widzę,bo naprawdę nikogo zainteresowanego nie ma. Taka jest prawda.

Gość gość
coś kręcisz, nabijasz się i tyle może podaj wiek i wymiary(pi razy drzwi)

Gość gość
Jestes ksiezniczka wiec siedz sama w wierzy i czekaj na ksiecia z bajki.

Gość gość
kobieta bez nickaa wczoraj masz problem psychiczny z poznawaniem i rozmową z nienajomymi nawet anonimowo na skype czy gg i ty się dziwisz że nie możesz nikogo poznać? musisz się przełamać i być otwarta na tego typu sytuacje albo marny twój dalszy los

Gość wujcio Tomcio
gość wczoraj baby zawsze chcą to co nie mają, a książe z bajki się nie pojawia, bidulki mają przesrane

Gość gość
Bądź taka jak ja usmiech.gif a faceci będą za tobą jak dzzownice pelzac *hahaha czyli jaka? Jakie to cechy> Bo mam ten sam problem...ok, nie jestem cudem wyglądu, ale każdy wie, że nie tylko o wygląd tutaj chodzi

Gość kobieta bez nickaa
00.29 Nie,nie mam problemu z rozmową na gg,ale po to założyłam ten temat,aby rozmowę prowadzić tutaj? Widzisz ku rmu jakieś przeciwskazania? A pytać możesz tutaj,tak samo jak na gg.

Gość gość
Cz nie powinnaś napisać: zainteresuj mnie sobą bym miała potrzebę pisania z tobą na gg