Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetow.

Polecane posty

Gość gość

Po co wy robicie dzieci, kobietom ktorych nie kochacie?, rozstajecie sie, potem placicie alimenty. Dziecko powinno byc z czystej milosci ,a nie przyjemnosci.No ale nic dziwnego ,skoro wy seks traktujecie jako milosc i przyjemnosc to co sie dziwic. Dla mnie milosc jest wtedy gdy ktos sie o mnie troszczy ,dba, odwiedzi mnie w szpitalu gdy jestem chora.Wcale sie nie dziwie ze jest tyle rozwodow, rozwod za rozwodem, bo faceci wszystko bzykaja bez uczuc...

Gość gość
Często bywasz w szpitalu?

Gość gość
Chyba ty bywasz lub dawno niebyles bo nie z/ar****les.

Gość gość
A co jest nadajcego sie do leczenia w tym wpisie ty bajbusie? Sam się udaj.

Gość gość
Bo uczucia to babskie wymysły, kobiety są potrzebne do seksu i tyle.I cieszcie się że macie ciipy bo gdyby nie one to żaden facet by nawet 5 minut na was nie poświęcił.Gdyby nie ruhanie to bylybyście same jak palec. Nie macie nic innego do zaoferowania.

Gość gość
A ja niebede krowa rozplodowa dla faceta co chce tylko samego seksu i w niczym mi nie pomaga. Pytanie brzmialo po co robicie DZIECI kobietom ktorych nie kochacie a potem rozwod i te dzieci sa pokrzywdzone.

Gość gość
Myślisz że oni je robią umyślnie? Nie bądź śmieszna. Nie potrafią ze sprzętu korzystać.

Gość gość
15;31To byscie dymali kozy krowy ale nie spuszcza sie w p**de kobiecie do ktorej nie macie powaznych zamiarow to nie worki na sperme macie prezerwatywy tam prosze robic spust!

Gość gość
Ile jest kobiet, które chcą złapać faceta "na dziecko"?

Gość gość
Ależ nie musisz być żadną krową ani mieć bachorów, bachory są be.Wystarczy seks.Nie musi być od razu dopochwowo, przecież masz inne dziurki, ręce, być może także wystarczająco duże cyce by zrobić hiszpana.Oral,anal,handjob. itd pomyśl bo się zachowujesz jak dziecko.

Gość gość
ru/cham co popadnie i nie mam zadnych wyrzutow sumienia.

Gość gość
To niech korzystaja z mozgu a nie dopiero jak jest rozwod to mysla mozgiem ale za pozno bo czasem sa juz dzieci i one sa nic niewinne to facet robi dzieci i nie ma takiego tlumaczenia ze jak suka nie da to pies niewezmie.Ja gdybym faceta nie lubila czy nie kochala to bym sie na seks nie zgadzala a oni kochaja czy nie kochaja brzydka ruda szczerbata wszystko r/uchaja

Gość gość
W momencie kiedy robimy to kochamy. Tylko później często te kobiety całkowicie się zmieniają. A twoja wizja miłości jest nudna i przygnebiajaca.

Gość gość
15;39No i co z tego ze taki seks istnieje a ja takiego seksu nielubie tak jak wy gum nielubicie w tej chwili to ty piszesz jak dzieciak Nie robcie tych niechcianych dzieci potem tylko laduja w domach dziecka blagam was!

Gość studzia
:D

Gość gość
Sam jestes nudny przygnebiony pewnie brakiem kobiety wy tylko kochacie w lozku seks a kobiete jako zone kucharke juz nie.Smutne

Gość gość
Jak nie lubisz to nie zawracaj facetom głowy w ogóle.I przestań trolować na forum.

Gość gość
15;31Twoj mozg bo myslisz tylko penisem nie rob dzieci bo kobiete i dziecko skrzywdzisz i siebie

Gość gość
i kobiety i mężczyźni powinni myśleć zanim coś zrobią, a najbardziej w związkach brak szczerej, prawdziwej rozmowy oraz więzi emocjonalnej.

Gość gość
i kobiety i mężczyźni powinni myśleć zanim coś zrobią, a najbardziej w związkach brak szczerej, prawdziwej rozmowy oraz więzi emocjonalnej.

Gość gość
Sam jestes trolem jeszcze zaden z was mi nie odpisal po co dzieci robicie a potem alimenty wam ciezko juz placic to po huj robicie dzieci kobietom ktorych nie kochacie ogarnijcie sie

Gość gość
Ależ kucharka jak najbardziej , ja tam cenie w kobietach zdolności kulinarne. Kto ci powiedział że tylko łóżko liczy? Kuchnia też jest ważna. Inna sprawa że współczesne młodsze pokolenia tego nie potrafią.

Gość gość
Z moich doswaiadczen to wiem jestem kucharka ale zaden we mnie niewidzial partnerki na zone matke chcieli tylko samego seksu dobrze ze niedaje bo bym sama z dzieckiem zostala wam niemożna facetom zaufac. Stad tyle samotnych matek na ulicy i dziwie sie tym kobietom ja bym samotna matka niechciala byc dlaczego odpowiedzialnosc ma brac tylko sama kobieta a facet z/r**** i ma wszystko w d***e

Gość gość
ODPOWIDZEDZ DO 15.39 -otoz owszem ,ale jak facet jest szejkiem to wtedy mozna chciec zlapac go na dziecko ,ale jak jest zwykly facet to po co?

Gość gość
Jak to jest wiedziec ze nie jest sie godnym milosci?

Gość gość
bo kobieta jak zostaje matka mowie o prawdziwych matkach nie patolkach to jest nia przez cale zycie ,a facet to tylko chwilowo W OJCA SIE BAWI.cIESZCIE SIE GNOJKI ,ZE MACIE te swoje pindole bo mi facet tylko do tego potrzebny .

Gość gość
Ale jak to po co? Normalna rodzina, to jest zakładana po ślubie rodziców. Albo jest uczucie i miłość, albo go nie ma, a jak nie ma, to lepiej się nie wiązać, sexu nie uprawiać z przypadkowymi osobami, a jeśli już uprawiać, to dobrze się zabezpieczyć. Niewinne dzieci zawsze cierpią na tym najbardziej.

Gość gość
Jakoś jest pełno kobiet, które są z facetami na stałe.Widocznie coś z tobą jest nie tak , a nie z facetami skoro nikt cię na poważnie nie bierze. Przykro mi. Samotne matki na ulicy? Widocznie mężowie są w pracy.

Gość gość
16;03Bzdury mam kolezanki ktore sa samotnymi matkami bo trafialy na takich debili jak ja bo facetow wartosciowych jest malo a jak sa to sa zajeci i przez to duzo kobiet trafia na debila zapladnia zostawia albo to kobieta odchodzi najlepiej napisac ze to z kobietami jest cos nie tak a z facetami jest tak wszystko wporzadku tylko jak wkladacie i wykladacie a jak przychodza problemy choroby to sie wycofujecie. Itacy jestescie nadajecie sie tylko do zapladniania.Tak naprawde to nie ma z kim dzieci miec bo wy przeciez niechcecie rodziny utrzymywac bo wielki pan se powie ze on niebankomat to po huj dzieci robisz?

Gość gość
No ja sie nie dziwie ze ty sama jestes. Patologia jakas. Kolezanki pewnie też.