Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetow.

Polecane posty

Gość gość
NIe ja pracuje to faceci sa z patologii niechca sie teraz wiazac slubu brac bo po co we wiekszosci kazdy facet tak robi 1% to wyjatki ale sa capnieci.

Gość gość
Opracowanie lub nie, nie świadczy o patologii. Może i pracujesz ale wypowiadasz się jak patologia. Ą smutna wiadomość dla Ciebie jest taka że każdy nie będzie się chciał wiązać z Tobą. Wymień chociaż jedną rzecz dla której miałby wy rac Ciebie ą nie inna.

Gość gość
Z tobą nie chcą się wiązać,a nie z kobietami w ogóle. Przemyśl dlaczego tak jest.

Gość gość
Bo kazdy facet to huj ktory mysli tylko penisem wole zostac sama niz na sile dupka zapladniacza szukac.

Gość gość
Pracuje jestem niezalezna mam prawo jazdy samochod wlasny dom szczera uczciwa jestem az do bolu i mam to w d***e ze zaprawde sie obrazacie. Jesli ktos ma duzo wartosci to ciezko mu bedzie kazdemu czegos brakuje a wymagania maja nie z tej ziemi wiec sie osrajcie bo najpierw sie wymaga cos od siebie a potem dopiero od innych

Gość gość
Ej, ty niekochana.A może za dużo narzekasz? Tutaj na forum nawet to widać.

gość dziś Pracuje jestem niezalezna mam prawo jazdy samochod wlasny dom szczera uczciwa jestem az do bolu i mam to w d***e ze zaprawde sie obrazacie. Jesli ktos ma duzo wartosci to ciezko mu bedzie kazdemu czegos brakuje a wymagania maja nie z tej ziemi wiec sie osrajcie bo najpierw sie wymaga cos od siebie a potem dopiero od innych XXXXXXXXXXXXX O polać Jej to jest bardzo zdrowe i racjonalen podejscie Niesety w chwili obecnej za duzo jest księzniczek i ksiąząt na tym swiecie. Jak to mówią w prostym języku zeby wszyscy zrozumieli zgromadzeni wyżej s... niz D>U>P>Ę ma XXXXXXXXXXX Pytanie do mężczyzn było jest dla kobiet.. po co nadstawiacie się bez miłości ... retoryczne

Gość gość
I czym ty się chwalisz. Każdy pracuje, każdy ma samochód, każdy ma.mieszkanie czy dom I prawie każdy jest niezależny. Nie ma tu nic wyjątkowego. A co Ci daje ta szczerość zawsze i wszędzie, dlaczego brak ci oglady towarzyskiej, dlaczego nie potrafisz być miła?

Gość gość
Ja juz pisalam ale o sobie jesli faceta lubie lub kocham to sie nadstawie a za inne kobiety sie nie wypowiadam ale zal mi jest tych dzieci gdzie kobiety musza same brac odpowiedzialnosc

Gość gość
Niczym sie nie chwale jesli ktos tu pisal ze mam wymienic swoje zalety to wymienilam a niekazdy pracuje sa ludzie co sa na utrzymaniu rodzicow albo kogos innego i niekazdy ma prawo jazdy dom nie pisz bzdur

Gość gość
Potrafie byc mila dla tych co sa dla mnie mili a ogłady to tobie brak ze pyskujesz mi tu.

gość dziś I czym ty się chwalisz. Każdy pracuje, każdy ma samochód, każdy ma.mieszkanie czy dom I prawie każdy jest niezależny. Nie ma tu nic wyjątkowego. A co Ci daje ta szczerość zawsze i wszędzie, dlaczego brak ci oglady towarzyskiej, dlaczego nie potrafisz być miła? XXXXXXXXXXXXXXXXX Ta napewno kazdy ma prace dom sCMOCHÓD ETC ....... no znam sporo osób które tego nie maja a jescze wiecej osób na czyims utrzymaniu dotyczy to sie głownie Pan, które siedza w domu nie znaczy to ze sie nim zajmuja i nic nie robią szczególnie

Gość gość
Zalety to nie jest praca, dom czy samochód. Z takim podejściem to nic dziwnego że nie możesz znaleźć nikogo dobrego. Zalety charakteru jakie masz.

Gość gość
W wieku 30 lat to już każdy ma samochód czy dom lub może sobie na to pozwolić.

Gość gość
Znam osobę przed czrerdziestką, która nie dorobiła się praktycznie niczego, mieszka w wynajmowanej kawalerce.

Gość gość
16;50Czytac nie potrafisz przeciez pisalam szczera uczciwa nie moja wina ze w tekscie nie potrafisz znalez zalet a dom samochod praca to moje dodatki do zalet. Widac ze z ciebie jakis TLUK

gość dziś W wieku 30 lat to już każdy ma samochód czy dom lub może sobie na to pozwolić. zwłaszcza jak przez połzyca sie nie pracował a drugie poł się uczyło np albo było na utrzymaniu rodziciów lub partnera. No prosze.