Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Przerazilam sie,od lat nie wchodzilam na wage

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Do艂膮cz si臋 do jakiej艣 grupy. B臋dzie 艂atwiej wytrwa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Tak,wiem,chodze z.kilogramami juz 10 lat. Masakra. Musze schudn膮c,bo zle sie czuje ze soba. Wiecie co,moze to smieszne,ale juz widze ze cos sie dzieje,bo nie mam takiego wielkiego wzd臋tego brzucha,zawsze byl wzd臋ty,bo jadlam duzo i byle co.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e zmotywuje Ci臋 tez to ze b臋dziesz fajniej wygl膮da膰 dla m臋偶a: ) nie musisz nosisz rozmiar S aby by膰 sexi ale w Twoim przypadku nale偶y schudn膮膰 nie tylko dla wygl膮d u ale r贸wnie偶 a zdrowia. Bo zaraz zaczn膮 Ci siada膰 stawy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rebeka 22
A mo偶e by艣 spr贸bow膮艂a Slimunox?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam skuteczne produkty firmy NutriProfits. S膮 skuteczne i mog臋 cieszy膰 si臋 ze swojej sylwetki. Tutaj jeden dla przyk艂adu http://nplink.net/LSd1bqkR Acai Berry Extreme to absolutnie jeden z najlepszych preparat贸w wspomagaj膮cych odchudzanie. Produkt zawiera w jednej kapsu艂ce a偶 5000 mg jagody acai. Dzi臋ki temu skutecznie wspomaga zrzucanie niepotrzebnych kilogram贸w. S膮 te偶 inne produkty, nie tylko na odchudzanie. Polecam zajrze膰, by膰 mo偶e b臋dziesz zadowolona tak jak ja!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pospamuj臋 troche tu na dziale z dietami bo chc臋 te偶 pom贸c innym osobom. Ja ju偶 dawno straci艂am nadzieje na schudni臋cie po kontuzji kr臋gos艂upa. Od 2 lat siedzia艂am w domu i puch艂am. Dogadza艂am sobie s艂odyczami. Znajoma mi podsun臋艂a grup臋 na fb ' zupomania monika honory' i co prawda na pocz膮tku by艂am negatywnie nastawiona ale obserwowa艂am przez 2 mies grup臋. Zdj臋cia kt贸re wrzuca艂y panie przed i po wprawia艂y mnie w os艂upienie. Te偶 tak chcia艂am. I w sumie dieta nie jest trudna. 1.Jemy zupy (najlepiej 3 rodzaje) w 5-6 porcjach dziennie. Wychodzi co 2-3 godz. 2.Jesz tyle ile potrzebujesz. Nawet litr zupy jak miska b臋dzie dla ciebie niewystarczaj膮ca. Z czasem zmniejszysz porcje. 3.Do 14:00 owoce i kawa. 4. Codziennie 1 kefir. 5. Rano na czczo ciep艂a woda z po艂贸wk膮 cytryny. 6. Zupy gotujesz jakie chcesz. Makarony, kasze, ry偶, ziemniaki, jajka w zupie,艣mietana dozwolone. 7. Do zup nie dodajemy m膮ki, rzeczy sma偶onych i pieczonych. 8. 4 godz przed snem ostatni posi艂ek. 9. Przed snem woda z miodem. 10. Pijesz 2 litry p艂yn贸w dziennie. Pij膮c ma艂o waga b臋dzie wolniej schodzi膰. To tak w skr贸cie. Ja jestem od 10 stycznia i schud艂am ju偶 3 kg. Wi臋cej informacji i wsparcia znajdziesz na grupie. A pani Monika Honory zarabia na tym 偶e kto chce to mo偶e u niej zam贸wi膰 ksi膮偶ki z przepisami jak kto艣 nie potrafi gotowa膰. Ja dietuj臋 bez ksi膮偶ek :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do Autorki: utuczylas sie na tych drozdzowkach, bo to sam syf. Wiekszosc producentow robi je dzis na oleju palmowym i syropie glukozowo-fruktozowym - oba te skladniki powoduja tycie. MUSISZ je odstawic. Na poczatku bedzie ci ciezko. Nie przechodz na marchewke, bo nie dasz rady,ale zacznij przynosic do pracy wartosciowe jedzenie: salatki z jajkiem na twardo, pieczone mieso, twarog z sola lub serek homogenizowany, kabanosy do przekryzania (ale nie prarowki!), orzechy, tofu, itp. UROZMAICONE jedzenie. Zobaczysz czy troche schudniejsz. Jesli nie, to trzeba bedzie zaczac zmniejszac porcje, ale to dopiero po dwoch-trzech tygodniach przejsciowych. Koniec z tuczacym jedzeniem, pt. drozdzowki i slodkie przekaski.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jem wszystko ,w ograniczonych ilo艣ciach, 膰wicz臋 2 razy dziennie po 10 minut,pije sok z pomara艅cz膮 i cytryna,moja waga 49 kilo przy wzro艣cie 159 lat 50 urodzi艂am 2 dzieci, nigdy nie przekroczy艂am 52 kg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla mnie najskuteczniejszy okaza艂 si臋 Slimunox.A nie ukrywam 偶e bra艂am ju偶 kilka podobnych preparat贸w i efekt贸w nie by艂o 偶adnych .Je偶eli chcecie si臋 dowiedzie膰 czego艣 wi臋cej na temat tych tabletek polecam stron臋 Slimunox

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No ale mimo 135kg nie jeste艣 sama, masz dzieci, kto艣 Ci臋 kocha. Ja mo偶e jestem bardzo 艂adna, figura w miar臋, a po rozwodzie samotna i nawet dzieci nie mam. Nigdy tak jak teraz nie odczu艂am, 偶e wygl膮d i kasa tak naprawd臋 niewiele znacz膮 i 偶e najwa偶niejszy jest ten cz艂owiek obok... A reszt臋 da si臋 dopracowa膰 je艣li jest zdrowie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przerazilas si臋 wchodz膮c na wag臋 i na przera偶eniu si臋 sko艅czy艂o...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja do dzisiaj si臋 zastanawiam jak to jest mo偶liwe 偶e odchudzanie wspomagane Slimuno jest o wiele bardziej efektywne ni偶 na samej diecie. Dzi臋ki tym tabletk膮 wszytko sz艂o znacznie szybciej.Efekt ko艅cowy by艂 taki 偶e da艂am rade schudn膮c 15 kg i nie by艂o to jako艣 strasznie m臋cz膮ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lee00
Hej, mam nadziej臋, 偶e dajesz rad臋 ze zdrowym trybem 偶ycia. Przy nadwadze cz臋sto zdarza si臋, 偶e obrywaj膮 stawy. Ja wa偶y艂am 80 kg i mia艂am wra偶enie, 偶e stawy a偶 mi trzeszcz膮. Schud艂am 20 kg (zdrowo, w przeci膮gu ponad roku) jednocze艣nie przyjmuj膮c kolagen do picia (Blue Calorad) i 艣wietnie mi to zrobi艂o. Stawy si臋 zregenerowa艂y i ju偶 nie bol膮 :) Je艣li jeste艣 zainteresowana, to podaj臋 adres strony, na kt贸rej go kupi艂am: https://gshpolska.pl/3-produkty Pozdrawiam i 偶ycz臋 powodzenia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Justyna J
Dnia 19.01.2018 o 23:42, Go艣膰 Rebeka 22 napisa艂:

Ja stosowa艂em Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki uda艂o mi si臋 osi膮gn膮膰. 3 miesiace czasu i 13 kilo mniej na wadze. W ko艅cu pozby艂am si臋 nadwagi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angelika
Dnia 19.01.2018 o 23:42, Go艣膰 Rebeka 22 napisa艂:

Ja stosowa艂am Slimunox i jestem bardzo zadowolona. Wreszcie moja waga spada艂 tak jak tego chcia艂am. Wreszcie nie mam nadwagi, Wreszcie rozmiar 38 jest moim rozmiarem. Jeszcze d艂ugo mog艂abym pisa膰 wreszcie....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Stefania

Ja jestem bardzo zadowolona z efektu jaki uzyska艂am po zastosowaniu Foreverslim. Przez 3 miesiace stosowania tych tabletek w po艂膮czeniu z diet膮 schud艂am 12 kilogram贸w

Udost臋pnij ten post