Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to mieszkanie jest też moje?

Polecane posty

Gość gość

Teściowa przepisała mieszkanie na syna, a mojego męża w formie darowizny w momencie gdy byliśmy już małżeństwem. Czy to mieszkanie jest tylko jego czy też moje? Nie byłam z nimi u notariusza.

Gość gość
Darowizny wchodzą w skład majątku osobistego, więc nie masz żadnych praw do tego mieszkania. Ewentualnie w przyszłości do dziedziczenia.

Gość gość
Znowu ta od mieszkania od tesciowej. Przestan wyciagac lapy do cudzego.

Gość gość
A czy jezeli wystapie do sady o rozwod z jego winy to czy sad moze nakazac ze ja mam mieszkac w tym mieszkaniu? Czy moja ciaza by cos zmieniala?

Gość gość
A nie wstyd ci krasc? Bo jak inaczej nazwac to ze chcesz zawlaszczyc cudza wlasnosc

Gość gość
pewnie będziesz mogła zostac, bo bedziesz w ciiąży. Zdajesz sobie sprawe, ze mąż moze wynając pokoje innym ludziom? Nie wyrzuci cie, ale bedziessz mieszkala razem z dwoma patolami. Powodzenia

Gość gość
12:53, autorka zle kombinuje, ale Ty tez przeginasz. Facet ma kazac swojemu dziecku mieszkac z patologia?

Gość gość
ciąża trwa 9 miesiecy a idiotka bedzie miala za swoje. poza tym mozna sprzedac mieszkanie z lokatorem, ewentualnie wywalczy mieszkanie socjalne, noclegownie dla bezdomnych lub dom samotnej matki. Niestety takie są realia. Nikt jej nie da za darmo mieszkania bo jest w ciąży- komuna sie skonczyla

Gość gość
gość dziś 12:53, autorka zle kombinuje, ale Ty tez przeginasz. Facet ma kazac swojemu dziecku mieszkac z patologia? wystarczy ze sad mu przyzna opieke nad dzieckiem; wtedy on zajmuje sie dzieckiem a ona placi mu alimenty i mieszka chocby pod mostem.