Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
lusi80

Apel o pomoc

Polecane posty

Przepraszam że zwracam się o pomoc ale jestem już u kresu wytrzymałości. Szukam pomocy wszędzie. Dodam kilka słów o sobie jestem przede wszystkim samotna mama dwójki dzieci. Pracuje dorabiam ale mimo wszystko nie starcza mi na życie. Mam długi i większość moich dochodów idzie na spłaty. Jest mi wstyd prosić o taka właśnie pomoc ale dla moich dzieci chce być ta mama która mogła by się nareszcie uśmiechnąć. Nie pamiętam już kiedy przespałam całą noc bo cały czas w głowie są myśli ile jeszcze i kiedy to się skończy. Te telefony od windykacji upomnienia to jest jak jakiś koszmar. Grożą mi sprawami sądowymi a to już kolejne koszty. Do spłaty pozostało mi ok 20 tys. Wiem że każdy ma jakieś problemy i zdaję sobie sprawę, że nikt mi takiej kwoty nie pożyczy nie da. Ale jeśli może mi Pan/Pani podarować tą przysłowiową złotówkę to dla mnie mały –wielki krok aby moc zacząć żyć na nowo. Moim wielkim marzeniem jest spojrzeć w oczy moich dzieci i sama z siebie się uśmiechnąć żeby już nie musiały mnie pytać mamusiu uśmiechnij się co ci jest? Wiele nocy przepłaczę w poduszkę żeby rano wstać silniejsza i stawić czoło kolejnemu dniowi. Bardzo proszę nie oceniaj mnie żle już i tak czuję się podle prosząc o pieniądze. Wszystkim osobom dobrego serca bardzo dziękuje za okazaną pomoc i zrozumienie. Proszę również o modlitwę. Dziękuję z całego serca za każdy okazany grosz wiem wielu z Państwa pomyśli, że jakaś naciągaczka. Ale zanim moja prośba trafi do Państwa kosza proszę pomyśleć że każdego z nas mogła spotkać taka sytuacja i każdy mógłby być na moim miejscu. PKO 30 1020 4913 0000 9502 0058 9044

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować