Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wan 1985

Nauczyciel angielskiego i zona

Polecane posty

Gość gośćGreta
Autorze, napisz co dalej?

Gość Wan 1985
Nie zgodzilem sie na lekcje indywidualne i ona to zaakceptowala ale w nocy pisze komentarze na grupie zeby popisac sie inteligencja. Kurs trwa jeszcze pol roku i sam nie wiem w jaka strone to pojdzie.

Gość Wan 1985
Tak sie sprawy maja ze ona juz otwarcie powiedziala mi ze jwst w nim zakochana.

Gość gość
i co zamierzasz z tym zrobic? ale bezczelna? rozwod? ale on jest ladniejszy od ciebie, bogatszy?

Gość Wan 1985
Stary, nie nie jest. Zarobkami bije go na glowe, wygladem tez. Szczerze. Moze tylko po angielsku mowie slabiej.

Gość gość
A czy wykorzystałeś którąś z rad, którą Ci tu udzielono? Pojechałeś odebrać ją wyszykowany z zajęć, stanąłeś z nim twarzą w twarz? Czy jednak siedziałeś ciepło w domu i grzecznie znosiłeś harce swojej żony?

Gość Wan 1985
Wykorzystalem i to nieraz. Generalnie facet jest mysle dosc zdystansowany ale ale zachowanie zony jest co najmniej nielogiczne.

Gość zuel
jest zauroczona i stracila glowe. zauroczenie przechodzi, tylko jest pytanie kiedy... on nia pewnie tez sie zauroczyl. ten facet zaspakaja w twojej zonie jakis punkt, w ktorym czula sie niedoceniona, niespelniona, wlasnie te pogaduszki na wspolne tematy.

Gość zuel
i to nie jest tak, ze jej chodzi o seks. owszem pobudzenie seksualne moze czuc z tego zauroczenia. jej raczej chodzi o ten caly rausz wyplywajacy z bycia podziwiana i deceniona przez kogos wyzszego ranga, (relacja uczen-nauczyciel), lub po prostu przez innego faceta. popisuje sie przed nim i prezy. ale gdyby nadazyla sie okazja (pobyc sam na sam) to prawdopodobnie zniknalby dystans fizyczny. to chyba ze on nie ma absolutnie zadnej ochoty na takie sprawy...

Gość gość
podnosze bo ciekawe

Gość gość
Debile , temat ze stycznia

Gość gość
masz maszyne tylko zrob na wartosciach logicznych 24 to 3*8 to nie norma tylko władza nie dogadamy sie na 136

Gość gość
ja miałam romans z nauczycielem rosyjskiego mąż do dziś nic sie nie domyśla . nawet jeśli żona ma romans to nie masz prawa sie wtrącać

Gość Wan 1985
No wlasnie gosciowi nie mozna nic zarzucic. Albo po prostu zachowuje sie w porzadku albo od pewnych informacji jestem separowany. Ona wie ze to raczej skonczone ( bo skonczyl sie kurs)ale nie moze sie z tym pogodzic. Choruje na depresje od miesiaca bierze psychotropy wszystko robi jakby przez sile. Natomiast nasze zycie seksualne jakby na przekor temu wszystkiemu rozkwitlo.

Gość gość
Czy wy potraficie czytać i kojarzyć ? Ktoś sie nudzi i swiruje autora , temat ze stycznia a ten tworzy a głupki dzieła sie swoją WOS -:) kafe to zbiór trolli i cymbałów

Gość zuel
widac ona z toba ma swietne porozumienie i przyjazn, ale naszlo ja to nieszczesne zauroczenie i teraz uzaleznienie od zaspokojenia uzaleznienia poprzed widywanie nauczyciela. badz cierpliwy, pielegnuj wasze uczucie, robcie jakies nowe rzeczy, rozrywki, zeby od nowa zakochala sie w byciu z toba.

Gość gość
niewazne czy to prowo lub czy ktos udaje autora. takie sytuacje sie zdarzaja i warto o tym rozmawiac, jak ktos jest zainteresowany tematem lub wie cos podobnego z doswiadczenia. a rady, zeby trzymac kbiete za pysk i na lancuchu, a nauczyciela zbic w morde, sa tak prymitywne, ze majac takiego "meza" sama bym sie spakowala i wynajela kawalerke, nawet bez wielbiciela, zeby na oczy nie odlada meza pokraki prymitywnej:P

Gość Wan 1985
Mialem juz taka mysl aby wynajac hakera i zhakowac maila tego goacia, poczynic jakies milosne wyznanie i zobaczyc jaka bedzie reakcja. Zona teraz przeprasza i mowi ze ttlko mnie kocha etc. ale to co mowila jeszcze kilka dni temu gdy napila sie wina przerazalo mnie...